Разлики
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- kmet
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 318d
- Мечтае да кара: всички от марката БМВ
Разлики
Здравей те
Искам да сменя е36 с е46 но срещам хора които се съмнявам че мамят коя е преди и оя след фейслифта Освен по предни калници фарове мигачи бъбреци и стопове по какво друго да ги различа
Срещам отпред след фейса отзад не ; други отпред и отзад след а двигателя 136 коня; отпред и отзад преди фейслифта а двигател 150 коня дизел ????????????Благодаря предварително
Искам да сменя е36 с е46 но срещам хора които се съмнявам че мамят коя е преди и оя след фейслифта Освен по предни калници фарове мигачи бъбреци и стопове по какво друго да ги различа
Срещам отпред след фейса отзад не ; други отпред и отзад след а двигателя 136 коня; отпред и отзад преди фейслифта а двигател 150 коня дизел ????????????Благодаря предварително
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Oсвен по маркировката на стъклата (кога са произведени), по документите на колата, по стоповете (менят се и в двете посони - на преди фейса стопове от фейса и обратното съм виждал), калници, и фарове често се сменят да заприлича на фейс-ова....всичко се прави.
За мен ако една кола е със сменени калници и фарове - вероятността от удар скача адски много!
Единствения и най-сигурен метод за проверка за мен си остава VIN номера на колата (последните 7 символа по талон)!
* Като казвам, че със сменени калници, фарове и капак (май) от фейс-а нямам предвид, че 100% е удряна колата - даже колега от форума си ги смени, за да докара колата на фейс от към визия.
-Аз също се замислям да сменя 2 калника капак и фарчета, но след време - просто фара с лупата в комбинация с М броня и халогени (къси+халогени ксенон) е убийствен от към визия.
За мен ако една кола е със сменени калници и фарове - вероятността от удар скача адски много!
Единствения и най-сигурен метод за проверка за мен си остава VIN номера на колата (последните 7 символа по талон)!
* Като казвам, че със сменени калници, фарове и капак (май) от фейс-а нямам предвид, че 100% е удряна колата - даже колега от форума си ги смени, за да докара колата на фейс от към визия.
-Аз също се замислям да сменя 2 калника капак и фарчета, но след време - просто фара с лупата в комбинация с М броня и халогени (къси+халогени ксенон) е убийствен от към визия.
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Колзолата за управление на климатроника е различна на колите от преси и след файс-а, гледай и това, доста хора сменят калници, капаци и фарове но не се сещат да сменят конзолата 

- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
дръжките на вратите никой не ги сменя 

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- klita
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е61
- Детайли за колата: 525ix
kiko™ написа:Колзолата за управление на климатроника е различна на колите от преси и след файс-а, гледай и това, доста хора сменят калници, капаци и фарове но не се сещат да сменят конзолата
Колега, не бъди много сигурен за конзолата. На първите от фейса са със старата конзола. ето моя VIN CJ30319, провери кога е колата, но иначе съм със старата конзола, ето и снимка
Относно колегата който пита, за мен само по VIN е най сигурно.
http://www.bmwpower-bg.net/forums/album_pic.php?pic_id=12313
5 мнения
• Страница 1 от 1