Търся съвет за леко ударен отзад комби Е 46...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Търся съвет за леко ударен отзад комби Е 46...
Смятам да закупя едно Комби Е 46 2005 г. от Бохум - Германия, което е ударено отзад около областа на рег.номер и надолу към бронята. Ударът е лек.
Интересува ме директно ако купя цялата задна - багажна врата за Комби и нова броня колко ще ми излезнат двете за последния вариант Е 46 от април 2005 година е.....
И какви проблеми полицаи и митничари ще ми правят по пътя за ударения багажник и броня от Германия до България?
Мерси за отговорите и дано не спамите.
Интересува ме директно ако купя цялата задна - багажна врата за Комби и нова броня колко ще ми излезнат двете за последния вариант Е 46 от април 2005 година е.....
И какви проблеми полицаи и митничари ще ми правят по пътя за ударения багажник и броня от Германия до България?
Мерси за отговорите и дано не спамите.
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
За проблеми по път на дали ще ти правят ако удара е лек, но ако някой се заяде винаги можеш да кажеш че са те ударили по път за България 

аз моята задна броня продадох за 300лв, а вратата ... нова оригинална няма да е евтина, но втора употреба предполагам няма да те изплаши, ако въобще трябва да се сменя
нови не те съветвам - цените ще са нещо от сорта на - броня 700лв, врата 1500 -2000

нови не те съветвам - цените ще са нещо от сорта на - броня 700лв, врата 1500 -2000

Последна промяна © на 11 Дек 2008, 8:05, променена общо 1 път
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Що не я качиш на платформа/автовоз за да си сигурен че няма да има проблеми по пътя от Бохум до тук?
Иначе броня и врата втора ръка са към 1000 лева двете мисля...нови и аз не те съветвам да взимаш, няма никъв смисъл....
Иначе броня и врата втора ръка са към 1000 лева двете мисля...нови и аз не те съветвам да взимаш, няма никъв смисъл....
F**k them all!
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
© написа:аз моята задна броня продадох за 300лв, а вратата ... нова оригинална няма да е евтина, но втора употреба предполагам няма да те изплаши, ако въобще трябва да се сменя![]()
Хмм ннова броня за моята 98г в Дару искат 930лв без боядисването!!! За тази 2005г.

- gido
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5
- Мечтае да кара: MX5
относно проблема дая докараш на хот,мисля че ще имаш усобенно с немците.най добре както каза колегата с платформа.платформи има под наем взимаш и датие мирна главата и отивай по скоро че те ще запразнят и ако падне сняк чак на пролет,успех с начинанието.относно бронята и капака само втора употреба,мисля че преди и феиса са едни и същи 

vavilon написа:© написа:аз моята задна броня продадох за 300лв, а вратата ... нова оригинална няма да е евтина, но втора употреба предполагам няма да те изплаши, ако въобще трябва да се сменя![]()
Хмм ннова броня за моята 98г в Дару искат 930лв без боядисването!!! За тази 2005г.![]()
възможно е, опреш ли до оригинални части може да ти стане лошо от цените
но горе долу ще са същите като на твоята
-------------------
всъщност ето колко струва, само бронята без лайсни и държачи
- Код: Избери целия код
Справка за частНоменклатурен номер : 51128212587
Описание : VERKLEIDUNG STOSSFДNGER HINTEN GRUNDIERT
Ед.цена (с ДДС) : 790.81 BGL
Няма наличност
Дару Кар АД си запазва право за промени в цените
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Малкия написа:Имам броня пиши като вземеш колата ще измислим нещо!!
Мерси.
Ще те потърся ако се наложи.
Не съм имал предвид под нова че ще бъде купена от официалния дилър на марката, а че ще я купя от магазин.

Има ги десетки магазини за брони, врати, мигачи, стопове, които не са към официалния дилър и продават с поне 40 % по-евтино от него нови части.
Инак точно за Комби Е 46 2005 г. не виждам никаква промяна през годините 99 - 05 в дупето...

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
- sannikolaus
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW E46 320d 150к.с. M47N
BMW E61 530xi 272к.с. N53 LCI
Колега, с мен преди 3 седмици също имаше лек инцидент и задната броня беше доста счупена. Дори не съм разпитвал колко струва нова или втора ръка. Намери някъде добър майстор. Броните вече ги лепят. От моята липсваха парчета, а я направиха толкова добре, че изобщо не личи. Ако не ми вярваш може да ти изпратя снимки на колата след ремонта. За лепенето на бронята няма да ти вземат повече от 50 лв.. Разбира се, след това ще е нужно китосване, шприцване и боядисване. А за вратата пробвай да я изчукат, а не да я сменяваш. Ще ти излезе МНОГО ПО-ЕВТИНО и резултатът ще е същият!!!
- valery
- кандидат ентусиаст
-
Ако решиш пусни снимки на тази, която смяташ да купуваш. Ако удъра е лек би трябвало да може да се оправи без проблем.
13 мнения
• Страница 1 от 1