BMW от Англия

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от valery » 07 Дек 2008, 17:36

Ако е с десен волан, поне да е автоматик, така ми се струва на мен!
А иначе някой замислял ли се е, че от тотална щета ще си доста напред.

Аватар
Кара: Другите да му завиждат.....
Мечтае да кара: Самолет и Петролен танкер
Детайли за колата: MNOGO BARZA

Мнение от milennyc » 07 Дек 2008, 17:46

Доста съм мислил по този въпрос понеже аз моята печка я имам от 2 месеца някаде и преди да я взема мн си мислех за кола от Англия. Да ама не.... ако искаш да си баро или газар си карай кола с ляв волан. По добре кола от по нисък клас от колкото кола с десен волан. Това е мнение все пак. И то това си е до възможности все пак, а който не може да си го позволи по добре да си кара лагерна количка :). Но ако колата ти е за работа и да я трошиш си заслужава. Така или иначе си платил малко за нея.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 525D
Мечтае да кара: M5
Детайли за колата: Всичко необходимо за комфорт и удоволствие....

Мнение от RIDDICK » 07 Дек 2008, 20:11

spower написа:абе колега никав проблем не е слагаш още едно кормило с ремъчна шайба и свързано с другото и решаваш проблем хем и пасажера ще се чувства като водач :mhihi: само педалите на една рейка да си свържеш и шофьорски курсове ще можеш да караш ;)
Малко по сериозно, не си струва да си рискувате живота с тия десни волани по добре си карай Е36 за 5 000лв отколкото е46 с десен волан и да не знаеш на кой завой ще ти носят цветя после!!!Мислете малко колеги евтиното винаги излиза после скъпо, пък и дори такава опция да има с преместването на волана то цялата електроника тряба да се мести все някъде ще почнат дефектите и после във форум що това не работи , що тая лампа светна...не си усложнявайте животеца е моя съвет!

по твоята логика аз рискувам живота си тук(ирландия) като карам с обратна дирекция ,нито проблем с движението нито при изпреварване....,само с полицаите :mhihi: защо не съм си регистрирал колата с ирлански номера и да плащам данък и застраховка....но това е друга тема :mhihi:

Предишна

Назад към E46