ГИ или дизел за е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- valery
- кандидат ентусиаст
-
Нещо не си ме разбрал правилно. Исках да кажа, че за предпочитане е, колата да е задрава, запазена и т.н., а не дизел/бензин - (хубава бензинка)>(изхабен дизел) ,(издухана бензинкз)<(запазен дизел).
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
valery написа: (хубава бензинка)>(изхабен дизел) ,(издухана бензинкз)<(запазен дизел).
Ако някой напише обратното значи е мазохист

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Енцо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 530d F10
За дизела и бензина: Да убедя заклет дизелджия, че бензина е по - добро е все едно да убедя заклет голфаджия да си купи астра. Разни хора, разни идеали. Ако имаше еднозначно по - добро гориво бъдете сигурни, че всички щяха да правят двигатели само на него.
Относно ГИ и Дизел. Ами то отговора се съдържа във въпроса според мен. Заводски газови уредби не знам да има произведени за е46, значи от завода са преценили, че не трябва да ги има, а те знаят повече от нас. В момента бензина и дизела не са чак толкова скъпи, поне в сравнение с лятото. За сега караме така, пък ако ножа опре в кокала слагаме ГИ и тва е.
Както се каза и по - горе намери си дизел на РЕАЛНО МАЛКО км и в добро техническо състояние да нямаш дертове после!
Относно ГИ и Дизел. Ами то отговора се съдържа във въпроса според мен. Заводски газови уредби не знам да има произведени за е46, значи от завода са преценили, че не трябва да ги има, а те знаят повече от нас. В момента бензина и дизела не са чак толкова скъпи, поне в сравнение с лятото. За сега караме така, пък ако ножа опре в кокала слагаме ГИ и тва е.
Както се каза и по - горе намери си дизел на РЕАЛНО МАЛКО км и в добро техническо състояние да нямаш дертове после!
- optimist
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e65 730d SE
- Мечтае да кара: m5
ГИ или дизел за е46
Колега при положение, че ще караш толкова много вземи си 320 кр 150 конски сили. Както и да ги смяташ при интензивно каране извънградско дизела няма конкуренция ,имаш минимален разход прилична динамика не виждам къде са по-големите разходи на дизела щом ще правиш 5-6 х на месец може да караш сервизните интервали на 20 х км. Не казвам че с ГИ няма далавера но си е разправия винаги си имаш едно наум все нещо не е как си трябва, да не говорим че може да ти съсипят колата още при поставянето . Мъкнеш бутилка зареждаш и бензин мин 1-2л на 100 допълнително се бъзикат и л.сонди дебитомери свещи то ако беше толкова просто всички бензинови коли да са минали на газ 

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2