In memory of my beloved 328Ci .....

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 18 Ное 2008, 1:44

ти требваше да си обереш шукарийте от колата след рекаварито че едва ли са ти дали същите пари които си плащал за колата, гледам хубави гуми хубав салон .. веднага един платнен и гуми от моргата :mhihi: иначе се случва успех с купуването на М палър :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от S 70/3 » 18 Ное 2008, 2:49

не му трябва на 4овека да си зема гуми и тапицерия там не е кат тука да си се на трьни и да трепериш 4е утре си4ко се свьршва..хората имат по сигурно сьществуване и не мислят за баи ганющини..ами за застрахователите какво да направим???освен да ги игнорираме и да плащаме само гражданска аз друго не знам или принудително да си трошим тва онова и да ги вкарваме в разходи...ама те имат много милиони и им дреме за 50-60 коли ремонти..остава да сменяме територията и да отидем да живеем в Дьржава :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от insignia » 18 Ное 2008, 9:24

с тази криза която е в момента се очаква да фалират няколко застрахователни дружества в БГ. Успех дано да фалират по барзо тия обирджий :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от plamen_hh » 18 Ное 2008, 12:16

Аз догодина само за кражба ще си напрая каско няма смисъл да плащам по 1000 лв годишно и те да се ебават с тия 1000 лв. аз ще си покрия щетите и ще ми останат пък при птп тя гражданската отговорност го покрива повече от каското стига да не си виновен ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d F10

Мнение от Енцо » 18 Ное 2008, 13:37

Аз на предишната ми кола си избивах каското, че даже го докарвах почти двойно, всяка година! Боядисвал съм за три години всичко без тавана, а задна броня може би 5 пъти. И за всичките тия ПТП-та нямам вина, но или колата ми беше като магнит за катастрофи или тъпаците по улиците са в изобилие. Както каза колегата по - горе, наистина трябва да си нахален и да си искаш, за всяка драскотинка, всичко минимално.

Предишна

Назад към E46