Тампони за Носачи от "Вечните" във Варна
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- brabusbg
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 520d LCI
- Мечтае да кара: Самолет
Re: тампони
ronnin написа:Аз и там ги смених , но не съм много доволен от сервиза , но това е друга тема...
Aз също не съм доволен от сервиза както и в още два в които съм ходил, явно не мога да намеря правилния, но... наистина е друга тема!
- SPARC0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 335D
- Мечтае да кара: всеки ден различна кола от гаража
- Детайли за колата: 360 к.с.
Аз имам качествен майстор!Само качествени носачи да намеря 

Expect The Unexpected & Everything Is Possible
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
SPARC0 написа:Аз имам качествен майстор!Само качествени носачи да намеря
вземи си оригинални М носачи , с полиеретана държат доста дълго . Ето го как изглежда, 350-380лв по спомени беше бройката

- ronnin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320D , 2002г.
недоволен
... ако нямой знае сервиз във Варна , където си разбират от работата , да пише ... В последния където ходих , едно правят друго развалят и казват " аааа, това не е от нас , ходи някъде другаде да ти го правят" , а от кой друг?
- SPARC0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 335D
- Мечтае да кара: всеки ден различна кола от гаража
- Детайли за колата: 360 к.с.
ronnin, Вчера ти звънях да се видим и щях да ти обясня ако беше питал!
Сервиза "Max Life" непосредствено до Киров са добри.
Преди бяха на бул."Цар Освободител" в една бяла сграда с 6 гаража в общо помещение в дясна страна посока кварталите преди Газ-станцията на Възраждане!
Сервиза "Max Life" непосредствено до Киров са добри.
Преди бяха на бул."Цар Освободител" в една бяла сграда с 6 гаража в общо помещение в дясна страна посока кварталите преди Газ-станцията на Възраждане!
Expect The Unexpected & Everything Is Possible
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
martinn написа:аз също сложих от тези тампони но въпроса ми е след като ги смених се получи вибрация на волана и в купето след 70км/ч
виж сходимост на предница , ако не си правил нищо друго по колата , дали не са ги сложили наобратно , че всичко в възможно в БГ

- ronnin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320D , 2002г.
тампони
При мен тресене няма , само малко по твърдо вози или по точно , по стегнато и като цяло е по добре от гумените . Няма логика да е от тях , при мен , дори и със скъсани тампони поблеми нямаше при висока скорост , само тракане като карам бавно!
Re: тампони
Аз пък съм мн доволен.Колата ми мърка направо.Момчетата си разбират от работата.Колкото пъти отида там само БМВ от пред.все пак си е въпрос на избор.всеки ходи където му харесваronnin написа:Аз и там ги смених , но не съм много доволен от сервиза , но това е друга тема...

26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2