поддръжка на кожа
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
поддръжка на кожа
Здравейте незнам дали тази тема е за тука , но се интересувам колегите които са с кожен салон в колите поддържате ли го с нещо конкретно да не се напуква и да не се къса ? с какво го чистите като се нацапа ?. мерси
- ITK
- младши ентусиаст
-
- Кара: да го карат
Моят е черен и не се цапа
Иначе съм си купил един препарат с който веднъж в месеца или като се сетя по-скоро минавам седалките, не знам как се казва, черна тубичка, вътре е бяло и гъсто, има го навсякъде по бензиностанциите, Бриколаж, Билла и прочие супермаркети и струва 10-15 лева някъде, лъска кожата и уж я предпазва, пък да видим

Иначе съм си купил един препарат с който веднъж в месеца или като се сетя по-скоро минавам седалките, не знам как се казва, черна тубичка, вътре е бяло и гъсто, има го навсякъде по бензиностанциите, Бриколаж, Билла и прочие супермаркети и струва 10-15 лева някъде, лъска кожата и уж я предпазва, пък да видим
F**k them all!
- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
ми нали взеха на палестинците земята и я кръстиха Израел!?
иначе по темата, от тапицери в района знам че най-икономичния вариянт е мокри кърпички за дупе и гъба с течен силикон или парафин квото е там, дето е за обувки! но това е за поддръжка! иначе спец. препарати бол!

- HF4WD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: lancia delta, bmw e46
8 мнения
• Страница 1 от 1