Въпрос за смяна на колоните на E46 Coupe
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
Въпрос за смяна на колоните на E46 Coupe
Здравейте , искам да сложа Harman Kardon колони , на 328Ci , но видях че в комлекта има 4 колони , 2 буфера , амлифер и конзолката , която е отгоре пепелника . Та въпроса ми е - Да не би по-новите купета да има колонки отзад , на страничните кори ? Защото не ми излиза нещо аз имам 4 колони (без пищялките до дръжките ) а там са 6 ......... ?

- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Не ги имат само по-новите купета , мисля че всички къпета които имат Н/К имат говорители и там
А да те питам ти вече купи ли колоните или? Ако не си по-добре не се набутвай, за същите пари за които можеш да си вземеш Н/К втора ръка могат да се постигнат далеч по-добри резултати.

- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
Не все още не съм купил нищо , но определено искам да подобря музиката че оригиналната е доста зле . Дайте някакви предложения , не искам да се чува супер силно , повече държа на качеството .

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
И аз преди време доста сериозно се бях замислил за пооправяне на музиката в колата и доста бях чел по въпроса, замислях се да слагам Н/К, обаче от разлчни места чувах че няма голям смисъм да вкарвам толкова пари за качеството което ще ми даде Н/К. В никакъв случай не искам да кажа че Н/К е лоша или незадоволотелна система, искам да кажа че за парите които струва системата втора ръка може да се постигнат доста по-добри резултати, а това какви резултати искате да постигнете си зависи само то вашите лични предпочитаня. За да подобрите аудио системата си първо започнете със добавянето на усилвател ако сте с оригиналния касетофон де, ако не сте решенията са много, та този усилвател е малко сложен за инсталиране тъй като оригиналния касетофон няма изводи за него. Имаше няколко теми из форума какви са вариантите. Ако след добавянето на усилвател още не ви харесва музиката в колата можете да смените тонколните, тези на вратите със някоя компонентна система (Alpine например) и тези отзад на кората със някои по-мощни woofer-и, ако искате можете да добавите и МР3 и/или iPod поддръжка към оригиналния касетофон, също има няколко варианта които са разисквани в теми из форума.
- razzle-dazzle3
- Потребител
-
искам да питам задоволяваща ли е системата H/K при бмв 3 серия купе 04 година от към бас и чистота на звука
9 мнения
• Страница 1 от 1