ключ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- Lyubo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320D TOURING
- Мечтае да кара: X6 M-POWER
Re: Странен проблем 320d 136 k.s
Здравей.А нивото на антифриза спада ли.По някой път пукат охладитела на АГР-клапана и започва да вкарва вода в цилиндрите.Или може да е издухала гарнитура ако е така както казваш че пушека е бял като пара.
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
Антифриза не намалява сега я палнах направих 10на км и не го прави взех добавка за нафта сипах 50л дизел и ще карам може пък нещо да се е запушуло по горивната системата . Аз също малко клоня към неизгоряла нафта (Но все едно се дави нещо и не ще да се форсира когато го правеше ) възможно ли е да има нещо общо с дебитомера и да бърка горивната смес и затова да го прави ? Ще пиша с по-късни резултати 

Колега я дай малко повече инфо за охладитела на АГР-клапана ,не мисля ,че е от гарнитура защоно антифриза не намалява пък и ако е духнала гарнитура трябва това с пушека да е постоянно явление ,а както започне да го прави и я изгася и после следа няма ,че го е правила и после след известно време пак става така (странно ) ?Lyubo написа:Здравей.А нивото на антифриза спада ли.По някой път пукат охладитела на АГР-клапана и започва да вкарва вода в цилиндрите.Или може да е издухала гарнитура ако е така както казваш че пушека е бял като пара.
- Lyubo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320D TOURING
- Мечтае да кара: X6 M-POWER
На един приятел на скоро му се беше спукал охладитела на АГР-клапана и по малко му вкарваше вода в цилиндрите.Пуши и като му даде газ и изчиства след 5-10мин. пак започва да пуши.Свали го и го надуха и се оказа че е спукан.Смени го и се оправи.
И моята така прави от време на време вече няколко пъти спира да варви и не можи да се изфорсира и като я изрежа на празен ход почва да патка и да вади едни бели облаци отзаде ама много големи имаш проблем като моя е обаче аз не можах да го разреша и все ми се струва че това е някоя дюза почти съм сигуре рядко го прави обаче ми се случва вече няколко пъти 

Мойта пък като го направи и я карам така известно време и я форсирах на едно място малко по малко докато се изчисти и после тръгна и час след месеци пак го прави и пак я покарам малко и скоро не го е правила сякаш пък клапани на турбото с нов дебитомер съм и ся ще чакам да видя дали пак ще го направи .
Проблема се оказа в дебитомера сигурно е вкарвало повече гориво в горивната смес и не изгаряло нафтата както трябва взех един друг дебитомер и колата полетя направо
обиколих околовръстното на пълна газ няма и следа от проблема ! Благодаря на всички !!! Поздрави 

АВТОЧАСТИ , МАСЛА , АКУМУЛАТОРИ ,НАВИГАЦИИ ,ТОП ЦЕНИ !!!
- cfk
- младши ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI 3.0d; E46 LCI 330i
- Мечтае да кара: BMW
12 мнения
• Страница 1 от 1