Високоговорителите в предните врати.

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e90 320d 163hp 2006

Високоговорителите в предните врати.

Мнение от baga » 08 Ное 2008, 20:31

Става въпрос за малкте, горе при страничното огледалото. Днес ми се чу, че лявата е "изпърдяла". Та въпроса ми е: някой сменял ли ги е, какви е сложил /различни от оригиналните/ и какъв размер са? Също така, някой може да сподели опит от монтаж на елипси /отзад/, че чувам противоречиви мнения за поставянето. Едни викат: "Ще направим нова кора!" :conf: Другите искат да я запазят и да ги монтират отдолу.:conf:
Хайде де, похвалете се, приемаме и снимков материал! :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от plamen_hh » 08 Ное 2008, 20:47

По добре си остави оригиналната музика само добави едно усилвателче в багажника с някоя бас туба и готово ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: вана
Мечтае да кара: E46 M3 >:)

Мнение от Bloodnoon » 09 Ное 2008, 3:41

Аз съм сменил предната линия с Фокал 13-ки в момента, поради объркване, а иначе размера на мидбасите е 16см, предстои ми да ги сложа тях, в сайта на тояга можеш да ги видиш, свирят доста силно и най-важното чисто, бас-а също е на ниво, но все пак това са говорители, а не бас бокс, за задната линия мисля да направя същото и накрая да ги бодна в един усилвател и всичко ще заспи. Оригиналните колони и те си свирят доста прилично, дори съм се учудвал от баса на задните. Като цяло ако не смяташ да си цепиш много музиката и ако не ти е голям приоритет, оригиналните са ти напълно достатъчни, ако искаш нещо повече като мощ и качество слагай Фокал,Хеликс, ДЛС с усилвател, евентуално и една прилична туба в багажника и си ти.

Назад към E46