Авт.вкл.на габарити при отключване на колата

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от kopchev » 13 Окт 2008, 10:04

plamen_hh написа:Аз искам пък да ги свържа като на е90 като отклучвам колата да светват плафоните габаритите и таблото после като заклучвам да изгасят плавно :mhihi:

Е нали точно това искам :)
Мисля, че остава варианта да ги вържа към плафоните с диоди

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 13 Окт 2008, 10:24

Toва ми се струва нелоша идея. Но...не знам. Габаритите и осветлението в купето едва ли ще е елементарно от гледна точка прокарване на кабелите.

P.S.: Аз пък искам като отключа колата нищо да не светва, ами двигателя от N42B20 да щраква и да се превръща в S54B32.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Мнение от NikiNikolov » 13 Окт 2008, 12:01

Колеги, този ДРЛ модул, управлява габарити и фарове, поне си направете труда да прочетете малко описанието му. Колегата ако иска да му се палят габаритите, но чак след като задали колата става, но могат да светнат за кратко по време на действие на алармата може, може и да светнат за определен период от време с едно реле-време, и после да си ги пусне сам. Но както прецените, усложнявайте си живота с разни чудесии и на електрониката пък после се чудете защо това или онова не работи и после как да се ремонтира.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Agande » 13 Окт 2008, 15:24

Archangel написа:Toва ми се струва нелоша идея. Но...не знам. Габаритите и осветлението в купето едва ли ще е елементарно от гледна точка прокарване на кабелите.

P.S.: Аз пък искам като отключа колата нищо да не светва, ами двигателя от N42B20 да щраква и да се превръща в S54B32.

И аз искам , и аз ..... :)
Изображение

Предишна

Назад към E46