нещо свири
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
нещо свири
когато мина през някои неравност по пътя и ми свири като4ели лявото предно олело също така когато тръгвам 1-ва и 2-ра скорост вна4алото също се 4ува това свирене , казаха ми 4е можело да е от гумата да се допира някаде ама не ми се вярва , свещите и маслото са ми за смяна ама дали може да е от това , някои имал ли е същият проблем 

- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318i
аз имам същите болки. Отидох да ми видят ходовата част и там ми казаха че предните ми носачи са почнали да си ходят и шарнирите и те и предполагат че свиренето в лявото колело е от тях, защото смених биалетки и мислех че ще се оправи но уви. Въпроса е ако е от носачите и шарнирите защо свири само лявото колело???
- това за колелото
а при тръгване и при мен се получава това леко свирене на 1-ва и то не всеки път - дали не е някои ремък?
Ако разбереш болката каде е ще се радвам да споделиш
а ако някой колега се е блъскал с проблемите по темата да сподели 

а при тръгване и при мен се получава това леко свирене на 1-ва и то не всеки път - дали не е някои ремък?

Ако разбереш болката каде е ще се радвам да споделиш

- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
и аз знам че ако носачите имат проблем почват да тропат (въпреки че ми казаха че са тръгнали да си ходат аз не чувам и не усещам никакво тропане).
Колкото до виенето не е виене, а се чува като скърцане се едно от звук на стара пружина от на баба ми леглото

Колкото до виенето не е виене, а се чува като скърцане се едно от звук на стара пружина от на баба ми леглото

- Гост
-
kaspar_ivo написа:и аз знам че ако носачите имат проблем почват да тропат (въпреки че ми казаха че са тръгнали да си ходат аз не чувам и не усещам никакво тропане).
Колкото до виенето не е виене, а се чува като скърцане се едно от звук на стара пружина от на баба ми леглото![]()
Кажи да ти погледнат амортесьорите и пружините, може и от тях да е... Но звука, за който говориш като нищо може да е и заради вече хлабавите шарнири и по-голямото клатушкане поради това...
- kaspar_ivo
- младши ентусиаст
-
Re: нещо свири
cocosas написа:.... също така когато тръгвам 1-ва и 2-ра скорост вна4алото също се 4ува това свирене , казаха ми 4е можело да е от гумата да се допира някаде ама не ми се вярва .....
Момчета някой да може да даде някво мнение по този въпрос че съм със същите болки

По точно това свирене е като се тръгва на по ниски обороти без някав ряз имам предвид и като се кара на 2-ра пак в ниските обороти

- Гост
-
10 мнения
• Страница 1 от 1