голям проблем спукан блок
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
голям проблем спукан блок
Здравеите на вси4ки . проблема ми е следния прегрях си колата и сам спукал главата смених с главата (втора употреба) тествана няма6е проблемс нея сложиха я и колата ми адцки пу6и бяло от зад и те4е вода от ауспуха казаха първона4ално 4е това е водата от гърнетата която е останала и докато я изхвърли 6те е така но мина половин 4ас и пак не спира да пуши и то много, съмняват се 4е и блока може да е спукан, въпроса ми е от какво може да пу6и така и ако е спукан блока колко струва втора употреба оборудван, благодаря предвърително
- ronnin
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320D , 2002г.
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
Пуши, защото ти вкарва вода в цилиндрите го гори. Водата, която изтича е конденз точно от тази работа, просто когато я изпарява остава повече по изпускателната система. Главата по-скоро ми се струва, че ще е проблемната. Колегите с дизелите могат евентуално да ти дадат информация за цена. Неприятна ситуация, но какво да се прави, има ги и тези моменти 

Realize..
Real eyes..
Real lies..
Не я карай така защото някоя сутрин ще направи воден стълб и ще те изненада неприятно иначе ако блока ти е спукан зависи от мястото може да ти го заварят в мадара мисля че беше или сливен там ги правят .Пък и тези специялисти дето са ти я правили може да са объркали нещо някоя мръсна зглобка или нещо подобно.
8 мнения
• Страница 1 от 1