320D 150к.с. vs 320ci coupe 150 к.с.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
320D 150к.с. vs 320ci coupe 150 к.с.
Здравейте колеги! Мисля да си сменявам дизела за бензин, най вече заради удоволствието от звука на бензиновия двигател , а и също зашото повече ме кефят купетата. Обаче като сравних 2-те коли в Auto.ru останах много разочарован от бензина. По- слабо ускорение 0-100 с около 1 сек, и с 4/100 по-голям разход. Дали е вярно това че бензина е толко бавен , някой от вас правил ли е подобна гонка между дизел и бензин ? Все пак няма нищо по-хубаво от това- хем да върви повече, хем да харчи по-малко. И затова почвам да се разколебавам. Надявам се да дадете някакъв съвет.
- Oleg-16V
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw E46,04`330d
Re: 320D 150к.с. vs 320ci coupe 150 к.с.
westdogg написа:Здравейте колеги! Мисля да си сменявам дизела за бензин, най вече заради удоволствието от звука на бензиновия двигател , а и също зашото повече ме кефят купетата. Обаче като сравних 2-те коли в Auto.ru останах много разочарован от бензина. По- слабо ускорение 0-100 с около 1 сек, и с 4/100 по-голям разход. Дали е вярно това че бензина е толко бавен , някой от вас правил ли е подобна гонка между дизел и бензин ? Все пак няма нищо по-хубаво от това- хем да върви повече, хем да харчи по-малко. И затова почвам да се разколебавам. Надявам се да дадете някакъв съвет.
абсолютно вярно комон рейла дизел на бмв 150коня се побърква да върви след леки модове !дизела ще се подиграва буквално с бензиновия вариант на бмв,а пък да не говорим 330д на е46 кво прави
- BMWMHartge
- старши ентусиаст
-
- Кара: 98' e36 318i
- Мечтае да кара: e36 ///M3
- Детайли за колата: M43B18
м
да момчета определено дизела е по бързия от двете, наистина има разлика в звуковете...четири цилиндровия дизел трака млако в повечко ама не е болка за умиране и разхода е по малак...
- mili4uk
- младши ентусиаст
-
- Кара: жена си да дрифти
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: харчи малко - върви на страх
Re: м
mincho_bs написа:да момчета определено дизела е по бързия от двете, наистина има разлика в звуковете...четири цилиндровия дизел трака млако в повечко ама не е болка за умиране и разхода е по малак...
Aз съм с 136 коня дизел . Мой приятел си взе бензинова 320 150 '01.
С чип съм и предполагам че съм около 160 коня сега.
До към 140-160 км го водя, след това изоставам.
За мен дизела е по-добре ... особено ако караш много !
Beat the Devil
http://www.youtube.com/watch?v=k-cbiYzlHOk
http://www.youtube.com/watch?v=k-cbiYzlHOk
- Oleg-16V
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw E46,04`330d
Re: м
mili4uk написа:mincho_bs написа:да момчета определено дизела е по бързия от двете, наистина има разлика в звуковете...четири цилиндровия дизел трака млако в повечко ама не е болка за умиране и разхода е по малак...
Aз съм с 136 коня дизел . Мой приятел си взе бензинова 320 150 '01.
С чип съм и предполагам че съм около 160 коня сега.
До към 140-160 км го водя, след това изоставам.
За мен дизела е по-добре ... особено ако караш много !
карах с чип такова 136 коня дизел и мога да кажа,че до 3000 оборота е пъргаво,но не е като комон рейла до 5000 оборота луд вървеж
9 мнения
• Страница 1 от 1