Плоски чистачки CHAMPION
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
V-max написа:Пепинко написа:OK, принципно съм съгласен и винаги съм залагал на оригиналното. Но заслужава ли си цената според вас...конкретно за чистачките, при положение, че лично аз гарантирам за Аеро туин, че не чистят по-лошо.
и аз съм на това мнение , АЕРО Туина е много по-добре , единствения проблем е , че няма по каталог за Е46 и се купуват за Лагуна2 - под 60лв е комплекта , все пак за Рено са по-евтини![]()
Тия АЕРО Туина в АуТО+ ли ги имаше ?
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
Токущо си си сложих пера ШАМПИОН отпред, самите чистачки са бош. Смених също задната чистачка ( понеже съм комби) мислех да сложа и там само перото ама се оказа, че е по добре да сменя цялата чистачка. Дадох 50лв. за трите неща
и мога да кажа, че чистят идеално и не се чува и звук.
За напред идват дъждове и ще видиме колко ще издържат, но съм чувал все хубави неща, а и за 2 пера отпред, в магазина на бмв тука при мене на оборище само за перата отпреде ми искаха 100лв и отделно за задната чистачка 50 май 

Ride To Live,Live To Ride
- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Какви са тия пера за 100 лв.!?????Manoel написа:Токущо си си сложих пера ШАМПИОН отпред, самите чистачки са бош. Смених също задната чистачка ( понеже съм комби) мислех да сложа и там само перото ама се оказа, че е по добре да сменя цялата чистачка. Дадох 50лв. за трите нещаи мога да кажа, че чистят идеално и не се чува и звук.
За напред идват дъждове и ще видиме колко ще издържат, но съм чувал все хубави неща, а и за 2 пера отпред, в магазина на бмв тука при мене на оборище само за перата отпреде ми искаха 100лв и отделно за задната чистачка 50 май

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2