Аларма
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- dreamland_1
- кандидат ентусиаст
-
Аларма
Колеги,значи под огледалото на предното стъкло имам някакво червено индикаторче което ми мига когато е заключена колата но аларма няма.Какъв е този индикатор?Колата е 320 д 98г.Възможно ли е да е имала аларма и да е свалена?
А резервоара с какъв обем е?
А резервоара с какъв обем е?
- vitaliss
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 325i
сорка но не ми се пуска нова тема та.... от каде мога да си намеря оригинална аларма и на каква цена е ? а ако е обикновенна може ли да се програмира да се задеиства от централното на ключа?
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
vitaliss написа:сорка но не ми се пуска нова тема та.... от каде мога да си намеря оригинална аларма и на каква цена е ? а ако е обикновенна може ли да се програмира да се задеиства от централното на ключа?
Има и такива аларми, които изполват директно бутоните на ключа без друго дистанционнол. Включват се към кан-баса на ел.системата.
ОБАЧЕ! разстоянието на задейставане ще е колкото е това на ключа - само около 10 метра. И е възможно да се наруши ефекта от ползването на някои фунции на ключа.
Пример : Аз съм с комби и като слагаха алармата се оказа, че ако отворя задното стъкло, алармата няма да се включва. След корекцията на лалрмата тази екстра веченемога да я ползвам без да отключа всички врати с ключа.
Оригиналната аларма е много по-скъпа от другите свободни варианти, а и не е сериозно веднъж слагана, да се монтира на друг автомобил.
Вземи си една от среден клас, задължително с отделно дистанционно - за около 300 лв. ще имаш достатъчно добра защита и ще си запазиш всички функции на ключа. Отделно за 60-80 лв. могат да ти сложат и известяване до мобилния ти телефон при задействане на алармата.
- vitaliss
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 325i
- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Не ви трябват оригинални аларми ! Няма достатъчна гаранция за качеството на монтажа (та дори и в т. нар. оторизирани сервизи
) Да не говорим, че цялото удоволствие излиза към 700-850 лв.

stay tuned

6 мнения
• Страница 1 от 1