БМВ Дрифт Тийм Пловдив взе своите 2 първи жертви или.....
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
БМВ Дрифт Тийм Пловдив взе своите 2 първи жертви или.....
дрифт на обща стойност 10 000лв. Неприятно... но факт.... такъв е живота!
Жертва номер 1 :
Автомобил : Е46 320Д 2001 лето.
Обстановка : Път изпъстрен с множество завои.
Климат : Мокро с лек дъждец.
Щети :
1. Предна броня - нова
2. Радиатор - нов
3. Кулер - нов
4. Предна лява джанта - нова
5. Предна лява гума - нова
6. Преден мост - нов
7. Носач ляв - нов
8. Шенкел ляв - нов
9. Преден ляв калник - за боя
10. Заден ляв калник - за боя + тенекеджииска работа
11. Перка на радиатор - нова
12. Задна лява гума - нова
13. Задна броня - ремонт + боя
Средства : Над 3000 лв.
Жертва номер 2 :
Автомобил : Е46 330ХД 2004 лето
Ред е на колегата да попълни таблицата
Неговата сума възлиза общо на над 5000 лв.
3 нови гуми, джанти, носачи, преден мост и др.
П.С. : Владо някой ни е завидял майна

Жертва номер 1 :
Автомобил : Е46 320Д 2001 лето.
Обстановка : Път изпъстрен с множество завои.
Климат : Мокро с лек дъждец.
Щети :
1. Предна броня - нова
2. Радиатор - нов
3. Кулер - нов
4. Предна лява джанта - нова
5. Предна лява гума - нова
6. Преден мост - нов
7. Носач ляв - нов
8. Шенкел ляв - нов
9. Преден ляв калник - за боя
10. Заден ляв калник - за боя + тенекеджииска работа
11. Перка на радиатор - нова
12. Задна лява гума - нова
13. Задна броня - ремонт + боя
Средства : Над 3000 лв.
Жертва номер 2 :
Автомобил : Е46 330ХД 2004 лето
Ред е на колегата да попълни таблицата

Неговата сума възлиза общо на над 5000 лв.
3 нови гуми, джанти, носачи, преден мост и др.
П.С. : Владо някой ни е завидял майна

- diskoinferno
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530d
- Мечтае да кара: M4
Кога стана това бе пич мойте съболезнования важното е че на вас Ви няма нищо всичко друго се оправя. Но за да санеш добър трябва да има и такива моменти
- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
Как стана бе момчета
Спорта изисква жертви
Важното е, че вие сте ОК. Така и така давате пари...вземете си по една Е30-ка, поне ремонтите ще излизат по-малко.
П.П. Аз миналата седмица ходих към Лилково, пътят верно е много интересен

П.П. Аз миналата седмица ходих към Лилково, пътят верно е много интересен

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
имат със сигурност, но не това е въпроса .... една ударена кола никога няма да е същата . Все пак важното е вие да сте добре , и колегата добър съвет е дал = по една Е30ка и удриии колкото искаш
Е46 има доста сериозно недозавиване, пък на тия пътища още повече ... Интересно ми е Х-а как пък е изпуснат , с ДСЦ няма как да стане 

- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
много неприятно! дано бързо да си поправите колите! важното е, че вие сте ок, а как е станало- има ли значение? станало е!
хубаво, че "жертвите" са коли и че вие сте ОК надявам се
ДСЦ е много полезна на мокро, дава усещане за стабилност, а и като цяло Е46 стои по-добре от Е36 например, но няколко пъти съм се питал къде е системата ДСЦ и дали не съм я изключил преди малко
Просто всичко си има граници.. пробвайте е на пясък, все едно колата няма никакви системи за сигурност.
Е30ката е колата за такива изпълнения, а и като цяло си остава класика Много ме съблазнява мисълта за Е30 напоследък, още повече че има и съмишленици
ДСЦ е много полезна на мокро, дава усещане за стабилност, а и като цяло Е46 стои по-добре от Е36 например, но няколко пъти съм се питал къде е системата ДСЦ и дали не съм я изключил преди малко

Е30ката е колата за такива изпълнения, а и като цяло си остава класика Много ме съблазнява мисълта за Е30 напоследък, още повече че има и съмишленици
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
объркали сте дрифт машините колегииии ...

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
..... написа:объркали сте дрифт машините колегииии ...
И ти си прав. И колегите със съветите за Е30 са прави. Аз даже се бях надъхал пролетта да взимам Е30. Ама... кво да правиш... случва се когато най-малко очакваш.
А относно АСЦ и ДСЦ.... нали за да работят трябва да са включени.....
Да ви кажа честно малко даже ми е смешно в момента.....

Първо, незнам аз изобщо как съм замесен в тоя дрифт тийм, като аз изобщо не съм си играл на дрифт, а гледах да не одаря един педе***т с един черен мерцедес и в последствие аз се одарих в 2 бордюра (единия път от дясно и той ме изхвърли в ляво).
Беше луда работа общо взето. Дори и сега не ми се вярва че това нещо се е случило
В последствие куката не искаше да ми изкара протокол, а това означаваше че трябва аз да си поема щетите и ...
Общо взето на застрахователите ще им излезне солено заради гумите и джантите. Минах вече първи оглед и сега чакам във вторник втория оглед, на който общо взето ще се разбере за к'во става въпрос
Супер криво ми е, и ми е супер депресия, баси. Да бях виновен да, ама така ...
Ама все пак "всяко зло, за добро" 
Беше луда работа общо взето. Дори и сега не ми се вярва че това нещо се е случило

Общо взето на застрахователите ще им излезне солено заради гумите и джантите. Минах вече първи оглед и сега чакам във вторник втория оглед, на който общо взето ще се разбере за к'во става въпрос

Супер криво ми е, и ми е супер депресия, баси. Да бях виновен да, ама така ...

- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
е как бе адаш , как тоя мергел те накара да цопнеш така лошо ? Не те пускаше да минеш ли , и как куката не искаше да пише протокол ??? Него пита ли го някой , пък и от кога имат лично мнение като си имат задължения ...
Дано кешнат застрахователите добре , с тия 19ки свят ще им се извие и дано не почнат да въртят нещата . Такива моменти са си тежки , и на мен ми се е случвало не веднъж и знам какво ти е
Малко алкохол в повече , няколко дни главобол и ще ти мине
И на двамата ако ви трябва нещо от София = звънкайте смело , ще помагаме
Дано кешнат застрахователите добре , с тия 19ки свят ще им се извие и дано не почнат да въртят нещата . Такива моменти са си тежки , и на мен ми се е случвало не веднъж и знам какво ти е

И на двамата ако ви трябва нещо от София = звънкайте смело , ще помагаме

vlado666 написа:Първо, незнам аз изобщо как съм замесен в тоя дрифт тийм, като аз изобщо не съм си играл на дрифт, а гледах да не одаря един педе***т с един черен мерцедес и в последствие аз се одарих в 2 бордюра (единия път от дясно и той ме изхвърли в ляво).
Беше луда работа общо взето. Дори и сега не ми се вярва че това нещо се е случилоВ последствие куката не искаше да ми изкара протокол, а това означаваше че трябва аз да си поема щетите и ...
![]()
Супер криво ми е, и ми е супер депресия, баси. Да бях виновен да, ама така ...Ама все пак "всяко зло, за добро"
Еми аз те чакам да звъннеш от петък. Вече две вечери се права мармалад и ми поразмина депресииката. Земи направи същото и ше ти стане по-добре. Кога ще почват да ти правят колата? Моята казаха че до края на седмицата щяла да е готова с боядисването даже. Да ти кажа излизам на + с кинтата и ше почерпа.
13 мнения
• Страница 1 от 1