BMW 328Ci
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
BMW 328Ci
Здравейте колеги! Нов съм във форума. Исках да попитам колко гори г/д 328Ци , защото като видях в Зеперфс http://www.zeperfs.com/fiche90.htm "Consommation sportive : 11 L/100"
За кола 192к.с. 11л/100км спортно.... "малко" не ми се вярва... Нормално градско може би... И разбира се малко инфо за тази кола няма да ми е никак излишно. Благодаря предварително 

- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
- zuki831
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw e60
- Мечтае да кара: служебна :)
ре
Абе толкова гори "11-12" като галиш педала на газта аз сам забелязал че каквато и кола да взема гори 2-3 литра повече от това което пише в книжката като градски разход сега имам дизел пише 7,8 под 9 не сам я свалил 

Re: ре
zuki831 написа:Абе толкова гори "11-12" като галиш педала на газта аз сам забелязал че каквато и кола да взема гори 2-3 литра повече от това което пише в книжката като градски разход сега имам дизел пише 7,8 под 9 не сам я свалил
Е, добре колега, значи от Зеперфс са в много голяма грешка с написаното, така ли да разбирам?

- markoff_sl
- кандидат ентусиаст
-
колега тва което си видял че е написано е установено с еди какви си гуми, при еди каква си температура при незнам каква настилка, квото и да правиш с тая кола такъв разход няма... колкото и икономично да караш поне 2-3 литра отгоре сложи
Bързо Mощно Wечно
markoff_sl написа:колега тва което си видял че е написано е установено с еди какви си гуми, при еди каква си температура при незнам каква настилка, квото и да правиш с тая кола такъв разход няма... колкото и икономично да караш поне 2-3 литра отгоре сложи
Колега, какво ти "икономично" , хората са го написали "sportive"

- best_buy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Без таван !
- Мечтае да кара: E9
Незнам колеги аз съм я засичал моята , след пълна профилактика е , целият двигател свети , филтрите са сменяни и нт и ми гори 12/13 max градско !
- zuki831
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: bmw e60
- Мечтае да кара: служебна :)
РЕ
МИ ТЕ СА НАПИСАЛИ СПОРТИВ АМА ТАМ ГОРИВАТА СА ЕДНИ ТУКА ДРУГИ ПРИМЕРНО С НЕМСКА НАФТА КОЛАТА МИ ВДИГА С 10КМ ПОВЕчЕ КАТО МАХ СКОРОСТ ТИ МИ КАЖИ ЗАщО ,ТУКА ВСИчКО Е ПАЛЕН ТАш.К НЕЗНАМ ТОВА СИ Е МОЕ МНЕНИЕ ИМАМ ПРИЯТЕЛ С ГОЛЯМ ДВИГАТЕЛ 530 i АВТОМАТ Е ГОРИ 18-20 ГРАДСКО НА "СПОРТИВ"uCnaHeTcA написа:markoff_sl написа:колега тва което си видял че е написано е установено с еди какви си гуми, при еди каква си температура при незнам каква настилка, квото и да правиш с тая кола такъв разход няма... колкото и икономично да караш поне 2-3 литра отгоре сложи
Колега, какво ти "икономично" , хората са го написали "sportive"![]()

8 мнения
• Страница 1 от 1