Колеги
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Oleg-16V
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Bmw E46,04`330d
lubenti написа:bscsystem написа:Скъсаи им гъза, елементарни неща не правят като хората. МИналия път на мой познат му бяха напръскали гумите, дето най-лесно се завиват.
За полирането много не разбрах, тя колата не се полира след боядисване така или иначе. Колкото до оригиналната боя, незнам защо сте останали с впечатлението, че тя е нещо особенно.. да не кажа, че е много зле.
За прозорците по късно ще се разправям с тях,че още не мога да се откача от работа![]()
А за полирането не знам дали трябва или не трябва да се полира след боядисване,но при мен със сигурност са я търкали с паста и първо в автомивката където я мих колата едвам я махнаха от ръбовете където се беше набила,а отделно колата като я огрее слънцето седи като на мазана с олио![]()
![]()
![]()
Но пак казвам де като цяло колата са я пръснали перфектно и е като от магазинаЯд ме е че обаче винаги ще има нещо което ще осерат ,добрече в моя случаи е нещо незначително и лесно поправимо но явно в България всичко е така
просто прекалено избърза с това боядисване не случайно доста софиянци ходят при един автобояджия от симитли ако все пак те интересуват координати бих ти ги дал ще оправи грешките на тези бояджий и няма да седи като намазана с олио,а като изпъната чисто нова от магазин кола без релефи и следи от кит като я погледнеш от ъгъл само че за тази цел кола не може да се боядиса за една седмица
petio_v написа:маранята по прозорците може да се изчисти или с кореселин или ако е в повечко със водна шкурка 2000 и водичка.Не се притеснявай ,няма да се надрска стъклото.А за полирането...........щом един път не са могли да я полират и втори път няма да успеят ,беги при друг майстор.
Последна промяна lubenti на 27 Юни 2011, 11:55, променена общо 1 път
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3