Модел СД за е46 с управление от волана?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Модел СД за е46 с управление от волана?
искам да попитам дали някои знае какъв модел сд да си купя че да мога да свържа управлението от волана защото доколкото знам при повечето няма такава възможност.........ако някои знае и има нека каже .......мерси
druga marka oswen bmw ne priznawam
- kiko™
- ентусиаст
-
- Кара: разни баварски екземпляри
- Мечтае да кара: ///M
Отиваш в Тояга примерно и питаш за касетофон който може да се свърже към мултиволана, по принцип има доста плеъри които ще станат 

- baga
- младши ентусиаст
-
- Кара: e90 320d 163hp 2006
kiko™ написа:Отиваш в Тояга примерно и питаш за касетофон който може да се свърже към мултиволана, по принцип има доста плеъри които ще станат

- kiko™
- ентусиаст
-
- baga
- младши ентусиаст
-
Няма доста плеъри, които да се вържат с мулти-волана. Свързването става с помоща на модул-адаптор, който е различен за всеки модел музика. Аз първо отидох в АВИТЕЛ и поръчах модул за ПАЙНЕР 125лв - 3 месеца го чаках и не дойде - спрели ги защото се случвало да не сработват. После отидох в ПРИМАВОКС и поръчах за АЛПАЙН 180лв - чаках 1 месец, не дойде и се отказах. Ще търся оригинално цд.
- kiko™
- ентусиаст
-
Колега това че ти не си успял да си намериш модул не значи че няма плеъри които да сработят с мултиволана, защо не отидеш до Тояга да провериш, а и в e-bay ако се разтърсищ също можеш да си намериш модул!
- hades40
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d
- Мечтае да кара: neshto nad 400HP
Здравейте Колеги
И аз сам в същото положение, Чудя се какво да правя. Първо мислех да земам мп3 Ченжер, ама стружа ( мама и тати), после мислех да земам някои СД мп3 и да зема кабел за мулти волана, но като сметна сд + кабела ми излиза доло горе същото , и сега си мисля да зема един aux inpot и ще вържа лаптопа за него, ама идва другото. Искам да си зема усилжател ама на това СД няма ЧинЧове за да вържа усилвател, и сега сам ( на крастовището пред нас
) . Хем искам да ми баЧка мулти волана, хем не искам да записвам секи 2 дена аудио дискове, хем искам и усилвател , а и мноо кинти не ми се дават...
Някои ако ме посаветва какво да правя... ще има Черпене от мене, като се пребера в Бг. Че сам на другия краи на еуропата...

Някои ако ме посаветва какво да правя... ще има Черпене от мене, като се пребера в Бг. Че сам на другия краи на еуропата...

- baga
- младши ентусиаст
-
И аз съм така. Като дам 180лв за модул-адаптор+450лв за музика, то стана..... Гледах в един сайт, оригинално сд бмв /ново, без мп3/ - около 460 480 лв беше. Та се замислих дали немога да му изкарам едно юсб в жабката и да си реша проблема. Имаше някъде тема, за това как се изкарва такъв кабел. Въпроса е от къде да го купя.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
На мен в Тояга ми го направиха. Те ми изработиха модула за Алпайн IVA-та и сега работи перфектно - радио, ЦД или ДВД - няма значение.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- baga
- младши ентусиаст
-
- kiko™
- ентусиаст
-
Колеги, ако искате да си запазите оригиналния касетофон и да имате МР3-ки хвърлете едно око на ето тази тема: http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 5%ED%E8%E5
там са обсъдени почти всички възможни варианта до момента
там са обсъдени почти всички възможни варианта до момента

11 мнения
• Страница 1 от 1