Въпроси за леки проблеми по 320 2000г.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Въпроси за леки проблеми по 320 2000г.
Здравейте ентусиасти,
Имам следните няколко проблемчета и искам компетентно мнение от Вас.
Първо : понякога /незнам защо така/ когато си махна крака от педала на газста и колата започне да се успокоява чувам леки шумове от гърнетата тип удар метал в метал. Но ми е интересно защо се случва само понякога.
Второ : паркирам колата на бордюр. нисък е но левите гуми остават на платното щото е тясно. Скоро забелязах че като седна в нея се чува едно леко свистене от окачването. Фатално ли е това и от какво може да е ?
Имам следните няколко проблемчета и искам компетентно мнение от Вас.
Първо : понякога /незнам защо така/ когато си махна крака от педала на газста и колата започне да се успокоява чувам леки шумове от гърнетата тип удар метал в метал. Но ми е интересно защо се случва само понякога.
Второ : паркирам колата на бордюр. нисък е но левите гуми остават на платното щото е тясно. Скоро забелязах че като седна в нея се чува едно леко свистене от окачването. Фатално ли е това и от какво може да е ?
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Наистина са леки проблемите ти. Проблем номер едно при каква скорост го прави? Второто е нещо нормално, това е шума от амортисьорите.
- cfk
- младши ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI 3.0d; E46 LCI 330i
- Мечтае да кара: BMW
Съскането може да означава изпуснал амортесьор, моите преди да ги сменя издаваха такъв звук, новите не съскат. Провори си ги някъде
.
да и аз не мисля че са тежки "повредите" ако могат да се нарекат така даже Карай си джета колега не се параноясвай !
5 мнения
• Страница 1 от 1