Дилемата е пълна!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Колега отпред 5цата не е много по-широка от 3ката. Виж за отзад в 5цата се пътува спокойно, докато 3-ката е много,много тясна.
На мен въобще не ми е тясно а съм 1.85 висок. Малко се заблуждаваш за пространсвото в джипа, защото самата шофиорска позиция е такава. Като се кача в тройката все едно се качвам в болид след като съм карал джипа преди това. Малко ми е камионско шофиорското място на джипа (твоя незнам какъв е).
А защо не се насочиш към 730д или 728и Е38 - там определено е доста широко, пък и ще се намерят в ценовия клас на колите които търсиш и като гледам акциза не те притеснява
На мен въобще не ми е тясно а съм 1.85 висок. Малко се заблуждаваш за пространсвото в джипа, защото самата шофиорска позиция е такава. Като се кача в тройката все едно се качвам в болид след като съм карал джипа преди това. Малко ми е камионско шофиорското място на джипа (твоя незнам какъв е).
А защо не се насочиш към 730д или 728и Е38 - там определено е доста широко, пък и ще се намерят в ценовия клас на колите които търсиш и като гледам акциза не те притеснява

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- Пепинко
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 Е46 N42B20; '99 E39 M52B20
- Мечтае да кара: ///M
KIM написа:взимай петака баце,мани го тоа кокошарник е46

Ако е само заради широчината според мен не си заслужава. Разликата с Е39 не е космическа. Аз съм 1.90/95кг и ми е ОК и в тройката.

Realize..
Real eyes..
Real lies..
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
3-ката пасва като добре очупена ръкавица! не я сменям за никой друг автомобил- особено ако въртиш повечко градско! иначе за офф-роуд- джипа няма равен, това е ясно! но за град си е мъка!!!
9 мнения
• Страница 1 от 1