Продавам си колата на изплащане какво да направя
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- JelioNikolov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: `90 e30 sedan
Продавам си колата на изплащане какво да направя
Здравейте на всички Smile имам малък проблем. Имам копувач за БМВ е46 и ми дават доста добра цена обаче ми я искат на исплащане за 10 месеца, но ма е страх да не би да я дам и след 3-4 месеца да ми я върне раздрънкана и да ми каже връщам ти я няма да ти я доизплатя и аз да съм вътре. Моля някой да ми каже как мога да се застраховам!!! Копува ми я една рускиня която от време на време ходила в ръсия ЖЕНА
БМВ-то има снимки на профила ми
Благидаря предварително Smile (ако на темата не и е мястото тук моля да се премести )
БМВ-то има снимки на профила ми
Благидаря предварително Smile (ако на темата не и е мястото тук моля да се премести )
- JelioNikolov
- кандидат ентусиаст
-
то ясно че ще си ги задържа парите ама тя като ми е върне потрошена това което каското не го покрива аз ще съм на заде
- JelioNikolov
- кандидат ентусиаст
-
ами повече са от 1000 лв ама няма ли някъв начин с някво споразумение или някъв документ да я вържа някак си
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
лизингови къщи колкото щеш 

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
Би трябвало да можеш да я дадеш срещу записна заповед. Имаме фирма и тези които плащат на разсрочено плащане подписват такава. Тя ти дава правото да го съдиш после при неизпълнение. Подготви и някакъв договр за подписване. Адвокат би трябвало да свърши това за 50лв. Повече няма какво да се направи доколкото знам.
Колега правиш договор за покупко-продажба, като в него изрично си пише че колата до еди каква си дата е твоя и след изплащане на вноските се прехвърля.Отделно каското е на твое име и задължително да е платено кеш,т.с. да не е на вноски. Прави се както каза колегата по горе и записна-заповед и това е. Второто вземи задължително първоначална вноска мин.20/30 процента. Така по този начин каквото и да направи тази на колата ти си застрахован от всякъде. Нито може да я продаде,нито може да я изкара извън България,ако я счупи ти си прибрал доста солидна сума в началото и ще си я оправиш,а не дай си боже я блъсне си имаш каско. Второто предполагам като я даваш на лизинг,няма да и вземеш цената за продажба в кеш, а доста по-скъпо 

9 мнения
• Страница 1 от 1