майстор на гюрук - кабрио
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
майстор на гюрук - кабрио
здравейте колеги,
имам много лек козметичен проблем с гюрука на кабриото което си взех преди няколко дни,тъй като ми е първото кабрио искам да попитам,бях чел някаде преди във форума,за някакав майстор който разбира от гюруци.беше го писал някой с кабрио от форума.
ще е хубаво всички с кабриолети да ми пишат за да можем да си помагаме в такива случай.
и по-принцип ако имам подобен проблем към какъв майстор трябва да се обърна.
имам много лек козметичен проблем с гюрука на кабриото което си взех преди няколко дни,тъй като ми е първото кабрио искам да попитам,бях чел някаде преди във форума,за някакав майстор който разбира от гюруци.беше го писал някой с кабрио от форума.
ще е хубаво всички с кабриолети да ми пишат за да можем да си помагаме в такива случай.
и по-принцип ако имам подобен проблем към какъв майстор трябва да се обърна.
- Lyubo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320D TOURING
- Мечтае да кара: X6 M-POWER
Re: майстор на гюрук - кабрио
Ще ти дам телефона на един добър тапицер от Пловдив които се занимава и с гюруци.Прави ги перфектно.
ИЛКО - 0887619163
ИЛКО - 0887619163
- hangman
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Z3 3.0
Нека и аз да се "намеся" в темата на колегата...
На този телефон момчето, което отговаря не се занимава с гюруци.
И т.к. и на мен ми е необходима такава услуга в Пловдив, нека някой, ако знае да сподели, моля.
На този телефон момчето, което отговаря не се занимава с гюруци.
И т.к. и на мен ми е необходима такава услуга в Пловдив, нека някой, ако знае да сподели, моля.
- Lyubo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320D TOURING
- Мечтае да кара: X6 M-POWER
Приател може да си е сменил телефона.Последно ходихме при него преди година и половина.Това беше номера от визитката.Адреса му е Гр.Пловдив - Бул.Цариградцко шосе 94
не не съм купил това...за моето ходих до германия...
но бях навит на това за което говориш,и така от любопитство искам да те питам защо да е по добре че не съм взел него?
аз когато исках да го купя му искаха 40 бона,а сега в мометна го продават за 32 бона....
за два месеца свали цена 8 бона....
ама не знам защо...ти ми кажи...
но бях навит на това за което говориш,и така от любопитство искам да те питам защо да е по добре че не съм взел него?
аз когато исках да го купя му искаха 40 бона,а сега в мометна го продават за 32 бона....
за два месеца свали цена 8 бона....
ама не знам защо...ти ми кажи...
Колата е стояла 1 год. в автокъща в Русе.
Гумите са и за боклука, а ги обявили на "2 сезона"
Захабена като цяло кола. - кожа, волан...
Пререгестрирана е 2 пъти в БГ - уж и били изгубили документите, а реално е имало нещо свързано с кражба. Документите на 1 номер, гражданската на друг...
Обявили я 01.2004, тя е 05.2003.
Няма минат преглед, уж този постоянно пътувал с нея, а е със седмична винетка...прекалено много въпросителни и прекалено малко отговори
Замисли се защо такова хубаво БМВ не може да се продаде на тази ниска за този модел цена за толкова време
Гумите са и за боклука, а ги обявили на "2 сезона"
Захабена като цяло кола. - кожа, волан...
Пререгестрирана е 2 пъти в БГ - уж и били изгубили документите, а реално е имало нещо свързано с кражба. Документите на 1 номер, гражданската на друг...
Обявили я 01.2004, тя е 05.2003.
Няма минат преглед, уж този постоянно пътувал с нея, а е със седмична винетка...прекалено много въпросителни и прекалено малко отговори

Замисли се защо такова хубаво БМВ не може да се продаде на тази ниска за този модел цена за толкова време

BMW 5-series POWER!
10 мнения
• Страница 1 от 1