Помощ ключа ми се развали!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Sasi
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 `99г
- Мечтае да кара: BMW X6
- Детайли за колата: 318i
Помощ ключа ми се развали!
Здравейте,
имам проблем с ключа. След като един приятел го разглоби за да ми смени батерията, сега изобщо не работи. Нито отключва с централното , нито заключва. Незнам какво му стана. Батерията е нова и като натисна някое от копчетата, лампичката на ключа свети, но не отключва.
Моля ви накой да ми каже какво му стана. Нито знам каде се оправя тоя ключ, нито каде да питам.А и колко пари ще ми струва? Помогнете мооля
имам проблем с ключа. След като един приятел го разглоби за да ми смени батерията, сега изобщо не работи. Нито отключва с централното , нито заключва. Незнам какво му стана. Батерията е нова и като натисна някое от копчетата, лампичката на ключа свети, но не отключва.
Моля ви накой да ми каже какво му стана. Нито знам каде се оправя тоя ключ, нито каде да питам.А и колко пари ще ми струва? Помогнете мооля

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
прочети DIY секцията и търси как се програмира ключ ... просто си е загубил паметта като сте му сменили батерията ... нищо страшно 

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Sasi
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 `99г
- Мечтае да кара: BMW X6
- Детайли за колата: 318i
Мерси много за инфото
Най-странното е че след като прочетох как сама да си програмирам ключа, след като отидох да се пробвам, натиснах едно от копчетата и централното си проработи само

Най-странното е че след като прочетох как сама да си програмирам ключа, след като отидох да се пробвам, натиснах едно от копчетата и централното си проработи само

3 мнения
• Страница 1 от 1