E46 дизел автоматик

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

E46 дизел автоматик

Мнение от apostola » 09 Юли 2008, 22:44

колеги оглеждам се за 320 дизел автоматик след 2002г 150коня, някой ако има такова прятел да сподели малко отзиви, че инфото е доста кът. очевидно не са много разпространени
поздрави

ентусиаст
Аватар

Мнение от plamen_hh » 09 Юли 2008, 23:39

А защо автоматик :shock:

Палавника
Аватар
Кара: 320 D '03; Х5 Е70

Мнение от тони6600 » 09 Юли 2008, 23:50

Защото може да му е писнало като на мен, първа свободна и т.н и все пак защо ръчка?
Аз съм с автомат питай смело какво те интересува точно - ако е разхода зависи как караш,върви като ръчката даже набира по бързо, едната ръка е винаги фрее голям плус за мацката до теб :mhihi: , за бърнаут е много е лесно, да я връткаш в кръг си има малко зор докато свикнеш,друго не се сещам другото е като на ръчката.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
Мечтае да кара: BMW M

Мнение от kriso85 » 10 Юли 2008, 18:18

anton2106 написа:........друго не се сещам другото е като на ръчката.

Няма съединител :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Иначе на автоматика разхода е малко по-голям (дори в книжките го пише).
Също така ускорява по-бавно (минимално но факт, също го пише в оригиналните книжки).
Иначе плюсовете в градското шофиране са много.
Иначе аз съм привърженик на ръчните скорости и не виждам много смисъл от автомат, все още не ми е писнало да сменям предавки :mhihi:
"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от apostola » 10 Юли 2008, 20:39

благодаря на всички за отговорите. искам да попитам как е за потдръжка, чупи ли се много, защото гледах един сайт на ТЮВ и за 3та серия нещата не бяха много розави http://www.anusedcar.com/index.php/tuv-model/bmw-3 (виж за сравнение някоя тойота)
което малко ме изненада, защото марката се слави като доста здрава и надеждна.

другото е каде да се гледа най-много ...демек кои са и слабите страни които да се гледат като се зима на старо.....спецялно за автоматика

иначе защо искам автоматик ...колегата го каза вместо мене......омръзва ръчката в задръстванията това е причината да не е мениуал

поздрави на всички, мерси за мненията

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 10 Юли 2008, 23:26

ТОЙОТА????? тук за шевни машини ли ще си говорим или за коли? :mhihi:
шафа ми кара чисто нов авенси с най-големия дизелов мотор и ти казвам, че 320-ката е по-добрата кола! карал съм ги и двете (като с колата на шафа ми съм правил такива неща, които не бих си и помидлил да направя с моята- дано не чете тук!) бмв-то е:
- по-бързо (независимо че и дветеса по 150 к.с.)
- по-тихо
- по-красиво
- по-ергономично (в тойотата някой жълтур се е изакал - ама буквално- на таблото отгоре!)

единствения + на тойотката е, че отзад е по-широка- ама аз там само се натискам с к**ва, така че не ми пречи!

Потребител
Аватар

Мнение от apostola » 10 Юли 2008, 23:41

alexsch написа:че отзад е по-широка- ама аз там само се натискам с к**ва, така че не ми пречи!

:mhihi: :mhihi: :mhihi: направо ме разби

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 13 Юли 2008, 21:01

Вече близо година имам този модел. Кара се от жена ми и до сега не съм имал каквито и да било проблеми. Смених съвсем скоро предни/задни дискове и накладки ... преди това съм сменил носачи и разни тампони, но мисля, че това е съвсем нормално предвид нашите пътища! Купувай смело :)
Изображение

Назад към E46