Въпрос за BMW E46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Jenerala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 525d AT
За толкова пари твърдо бензинката или нищо. Дизелак 2000г. под 17000лв. (в Бълхария
)си е чисто самоубийство. УСПЕХ

mute написа:Spoika написа:като говориме за common rail не е обезателно 320.. има и 318d което със сигурност ще му достави удоволствие на човека макар и конете да са малко
Oт където и да ги погледна 116 коня са си 116 коня незнам чак какво удоволствие може да ти достави.....
Не си прав, да не подхващам темата за по-високия въртящ момент в ниски обороти на дизела. Имах бензинова Хонда Акорд 136 коня и после дизелова 105 коня и да ти кажа дизела на моменти по-голям кеф ми доставяше. Така че 318i и 318d съм сигурен, че дизела ще го накефи много повече. друг е въпроса как ще се отрази поддръжката. Аз вече си напатих на дизел. Парите, които спестяваш от гориво отиват по поддръжка. Въпрос на избор е според мен. Преди време колега беше казал, че покупката е до любов от пръв поглед. Отиваш, гледаш караш и ако ти трепне под лъжичката, твоя е колата. Аз така направих и не съжелявам.
- Spoika
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E71 4.0xd
- Мечтае да кара: M3 E92
mute написа:Spoika написа:като говориме за common rail не е обезателно 320.. има и 318d което със сигурност ще му достави удоволствие на човека макар и конете да са малко
Oт където и да ги погледна 116 коня са си 116 коня незнам чак какво удоволствие може да ти достави.....
човека като гледам се е ориентирал към нещо икономично и за това му предлагам 318d. Искам да кажа че върви доста повече от 318i модели до 09.2001 Така че хем си краш с кеф градско 6-7/100 хем можеш да си поиграеш на старта с някой

с това мое мнение не искам да докажа че съм прав или 318d e великата кола, но знам възможностите на колата си и изказвам своя лична гледна точка.
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2