Задължително ли е при смяна на глава. ....???
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Задължително ли е при смяна на глава. ....???
Здравейте колеги искам да попитам задължително ли е при смяна на спукана глава да се сменят лагерите.Защото ми обесниха ,че при спукването с навлизането на въздух се получило еди какво си забравих и аз точно какво.И за да ми е всичко наред с новата глава която ще монтират трябва да подменят и лагерите.За което съответно ми поискаха още 500лв. отгоре.
- Гост
-
Re: Задължително ли е при смяна на глава. ....???
unison написа:Здравейте колеги искам да попитам задължително ли е при смяна на спукана глава да се сменят лагерите.Защото ми обесниха ,че при спукването с навлизането на въздух се получило еди какво си забравих и аз точно какво.И за да ми е всичко наред с новата глава която ще монтират трябва да подменят и лагерите.За което съответно ми поискаха още 500лв. отгоре.
Ами при прегряване циментацията на лагерите заминава... след това заминава и лагера...
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
кофти е ако са омешани водата и маслото .... иначе ако само губи вода няма нужда ... Пък и не каза кои лагери ще сменяш , то има доста в един мотор

V-max написа:кофти е ако са омешани водата и маслото .... иначе ако само губи вода няма нужда ... Пък и не каза кои лагери ще сменяш , то има доста в един мотор![]()
Ми да ти кажа честно не разбирам много от двигатели...на мен проблема беше ,че не искаше да вдига обороти...до 3000 мах. Карах я така няколко дена и доливах два пъти антифриз.Гледах го дали не е мръсен...в смисъл ако се е смесил с масло ...но си беше с същия цвят който си е в бутилката.После я назорих защото не мислех ,че е от главата а че просто е запушена нещо.И така просто угасна и не запали повече.След тва в Найс Кар Пловдив ми обесниха че целия двигател е кен флеш и трябва да се закупят части за 9000 лв.При което реагирах доста остро и си прибрах колата от там.Съответно закупих 2-ри двигател и я закарахме в М Кар Пловдив...където се оказа че само главата е пукната.Сменят и гарнитури и днес ми казаха че заради декомпресията е хубаво да се сменят и лагерите ама кои точно и аз не разбрах.
5 мнения
• Страница 1 от 1