ПроБлЕм С Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- Aksen
- Потребител
-
- Кара: E60 530D, E36 328 STAGE 2
- Мечтае да кара: BMW E36 M3
ПроБлЕм С Е46
Имам БМВ 320 Д. 150 к.с. 2002 г.Проблема е следния:Когато го купих(преди 14 дена) направи ми впечетление че Тракшан Контрола и АБС не работи,колата унасяше често превърташе гуми:ковеше Спирячките при по агресивно спиране и др.На 17.06.08г я занесох на сервиз да сменят масло.филтри и др.Казах да ми огледат и Т.К.Р. и ми казаха че имам проблем в Бордовия Компиутар и от там Т.Р.К. не работи и АБС .Но ми рекоха че не са 100% сигурни а 85% че е от там проблема.Можели да ми дадете някакви савети от какво друго може да бъде.
Последна промяна Aksen на 19 Юни 2008, 12:45, променена общо 3 пъти
- Aksen
- Потребител
-
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
plamen_hh написа:Най-вероятно прецакан датчик на ABS или кабелче нещо.|То тракшана от там зима информация
и аз така мисля - предгледаха ли ги или ги тестваха с компютър

- Aksen
- Потребител
-
и аз така мисля - предгледаха ли ги или ги тестваха с компютър
Всички дачици и кабели са прегледани и ТЕСТВАНИ с компютър
Всички дачици и кабели са прегледани и ТЕСТВАНИ с компютър
- Aksen
- Потребител
-
BMDrago написа:Аз смятам,че нарочно е написано така-за да привлече внимание.....
ТЕмата не за превличане на вниманиа а имам реален проблем ако не го оправя ще трябва да си продам колата напълно съм сериозен.
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
© написа:твърде егоистично е да озаглавявате така темите си за всеки проблем
ако заглавието на темата не съдържа проблема, съответно темата няма да е полезна за другите тъй като те реално не знаят какво се обсъжда в нея
теми с подобно заглавие за напред аз лично ще заключвам
или поне ги преименувай ... Проблем, помощ и тн наистина не дават никакво инфо за какво става дума вътре... а да гледаш всяко по отделно не си е работа...
- motor
- младши ентусиаст
-
- Кара: back to diesel(Ld)
Тука стана е**хти говорилнята!
Какво точно е бордовия компютър и той кво общо има с ABS-а? Ако има проблем той трябва да активира лампата на таблото. Колко хора тука са с познанията на специализиран сервиз, знаеш ли какъв е точно проблема, поне разбери какъв е проблема и що тоя преди тебе ти я е продал в тва състояние. Най-лесно е да я продадеш и следващия собсвеник да му мисли.
Без лоши помисли от моя страна. И бягай в дару или камор.
Какво точно е бордовия компютър и той кво общо има с ABS-а? Ако има проблем той трябва да активира лампата на таблото. Колко хора тука са с познанията на специализиран сервиз, знаеш ли какъв е точно проблема, поне разбери какъв е проблема и що тоя преди тебе ти я е продал в тва състояние. Най-лесно е да я продадеш и следващия собсвеник да му мисли.
Без лоши помисли от моя страна. И бягай в дару или камор.
БЯЛ ЛЯП И КОЛАТА ПО ИНЕРЦИЯ(НА ГАС)
10 мнения
• Страница 1 от 1