Печка
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Lino_Velev
- кандидат ентусиаст
-
alexsch написа:....аз имам такава печка като от снимката под капака. въпреки всичко не ми стана ясно какво прави това мое прослувуто копче. ако някой ми даде линк да се ограмотя ще съм благодараен
Пробвай да пъхнеш една касетка и я пусни и после виж какво става като натиснеш това копче. В интерес на истината и аз мойто не съм го пробвал щото незнам от къде да си намеря аудио касетка

А иначе за тези които имат печка за подгряване на салона тя е с някакъв таймер май и се наглсява от целево меню в навигацията.
Аз такава на 3ка не съм виждал на живо, но мисля че има.
Последна промяна Lino_Velev на 12 Юни 2008, 15:39, променена общо 1 път
tankishev написа:Jenerala написа:ако това не е печка занчи и аз нямам, защото и аз имам същото нещо, но не съм усетил(зимата)да загрява по бързо колата нито да духа топло вътре, а ако това е печката значи моята не работи
Това на снимката е електрическа печка..... води се Допълнителен Електрически Нагревател .. Auxiliary Heater в каталога
Нямам никаква идея ... предполагам подгрява нещо

И мен ме "ужили" колега от форума:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!
среден разход
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?p=1393313#1393313
Все още чакам извинение ... като от умрял писмо!

tankishev написа:tankishev написа:Jenerala написа:ако това не е печка занчи и аз нямам, защото и аз имам същото нещо, но не съм усетил(зимата)да загрява по бързо колата нито да духа топло вътре, а ако това е печката значи моята не работи
Това на снимката е електрическа печка..... води се Допълнителен Електрически Нагревател .. Auxiliary Heater в каталога
Нямам никаква идея ... предполагам подгрява нещо
Да помага на мотора да загрее бързо до към края на синъото мисля че около 50-60 градуса някаде.При мене сега се забелязва като я запаля студена и като се загледам в стрелката даже се вижда как се вдига

33 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3