Инфо - мерене на конски сили - динамометър
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Инфо - мерене на конски сили - динамометър
Знам че някъде има динамометър във БГ. Предполагам че ако се съберете повечко хора (10тина) ще може да вземете остъпка (да кажеме 25% е нормално). И си направете един "дино-ден" някой уикенд да си премерите пишк*те...?
По разбираеми причини аз не мога да организирам мероприятието, но някои да поеме тази тема ако има интерес...
само подхвърлям

По разбираеми причини аз не мога да организирам мероприятието, но някои да поеме тази тема ако има интерес...
само подхвърлям

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
KAMIKADZE написа:Ако може и тез 10-тина човека да ползваме 25% намаление на някой бензиностанция ...
Имам го кат идея и ще водя разговори с няколко човека ма 25 % не знам дали ще дадът

Но това за диното ми хареса май има две динота в Сф
May the BMW force be with you!
ако диното е на бензиностанция (не знам)- може да се направи "пакет" - примерно 40 литра бензин + 3 дърпания = Х лева където Х е УУ% по-евтино от ако си ги вземеш поотделно...
така ще може да има инициатива и за хората от провинцията (диното във софия ли е?) да дойдат, да се измерят и след това да си напълнят за обратния път по-тънко...
така ще може да има инициатива и за хората от провинцията (диното във софия ли е?) да дойдат, да се измерят и след това да си напълнят за обратния път по-тънко...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
alx написа:...(диното във софия ли е?) ...
Доколкото знам има в София 2 и едно в Пловдив

Аре колеги дайте да дадем

May the BMW force be with you!
ми значи се обаждате на 3те и ги питате каква най-добра отстъпка могат да ви дадат за 5 човека, 10, 15... питайте ги дали имат и бензиностанция на която определят цените и дали може да се направи пакет пак за 5, 10,15 човека..
след като видите кой дава най-добрата оферта- темата минава във "набиране", определяте ден за мерене (3-5 седмици напред) и си събирате бройките... колкото по-късно във есента мерите- толкова повече коне ще дадете между другото... щото е по-хладно
след като видите кой дава най-добрата оферта- темата минава във "набиране", определяте ден за мерене (3-5 седмици напред) и си събирате бройките... колкото по-късно във есента мерите- толкова повече коне ще дадете между другото... щото е по-хладно

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- savo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
вече
вече има подобна офанзива предложена от сервиз Проспийд, тема е достъпна само за членове на клуба... в организационни въпроси се намира 

- kay
- просветлен
-
- Мечтае да кара: по празни пътища

Любо Мегов каза че организира такова мероприятие за членове на клуба.
Мисля си че със цел по-големи икономии и популяризиране на диното/практиката а и за шоуто офертата може да се "удължи" и за не-членове.
Разбира се мероприятието е на Любо и той има решаващата дума във случая. Ако мисли че не е резонно да се отвори и за не-членове, може би някои тука би се наел да организира друг дино-ден за масите.
Мнения? Евентуално желаещи?
Мисля си че със цел по-големи икономии и популяризиране на диното/практиката а и за шоуто офертата може да се "удължи" и за не-членове.
Разбира се мероприятието е на Любо и той има решаващата дума във случая. Ако мисли че не е резонно да се отвори и за не-членове, може би някои тука би се наел да организира друг дино-ден за масите.
Мнения? Евентуално желаещи?
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
ok
прехвърлям мероприятието от организационни въпроси, имаме оферта за намаление от 70 лв на 40 лева, за минимум 10 коли... офертата е цял ден в сервиз Проспийд само за нас може да се пробват филтри, чипове, хубавото е че ще сме само ние... Имаме дотук 6 коли... Който иска да се записва тука да пише. Дора дата за мероприятието е 9 или 10 октомври ( събота, неделя)
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2