Кърпи БМВ Клуб България - ЗАВЪРШЕНА!!!
И за мене пишете едничка 

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
...
и аз искам една,каде се плаща 

- chocho
- crash tester
-
- Кара: F07 530
Наближава крайният срок за записване за плажните кърпи и поради тази причина ще обесня вариянтите за заплащането.А вариянтите ще могат да стават по 2 начина:
-Единият е на Събора с когото се видя да ми даде парите или да се чуем по телефона а той е 0883 / 31 21 21 - Чочо
-А другият е по банков път за него ще уточня по-добре в близките дни
П.С.Реших да използвам възможноста от настоящият събор и да пробвам да събера поне половината пари а останалите по банков път ще са
П.С.Изпращането на плажните кърпи ще става с куриер до адрес или до-поискване.Всеки ще бъде уведумен с ЛС че чакам да пусне адрес на който да мога да му изпратя лятната придобивка
-Единият е на Събора с когото се видя да ми даде парите или да се чуем по телефона а той е 0883 / 31 21 21 - Чочо
-А другият е по банков път за него ще уточня по-добре в близките дни
П.С.Реших да използвам възможноста от настоящият събор и да пробвам да събера поне половината пари а останалите по банков път ще са
П.С.Изпращането на плажните кърпи ще става с куриер до адрес или до-поискване.Всеки ще бъде уведумен с ЛС че чакам да пусне адрес на който да мога да му изпратя лятната придобивка

- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
един брой и за мен, ако не е късно вече...

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- chocho
- crash tester
-
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
оки, супер. Кърпата е готина, само помисли как точно да е обърнато логото защото обикновено надписите които са вертикално разположени се четат от долу нагоре и така логото идва на опъки. Плюс това както и да седнеш или легнеш на сегашния модел ще ти се струва наобратно. Пак браво за реализацията на хубавата идея. 

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
- Кара: м50б20
- chocho
- crash tester
-
Deadgame
има ли ги още тия постелки ???
Ти за кво се бориш че нещо не разбрах

Convertible
оки, супер. Кърпата е готина, само помисли как точно да е обърнато логото защото обикновено надписите които са вертикално разположени се четат от долу нагоре и така логото идва на опъки. Плюс това както и да седнеш или легнеш на сегашния модел ще ти се струва наобратно. Пак браво за реализацията на хубавата идея.
Много е писано вече по-тази тема ако ти харесва поръчваш ако ли не непоръчваш много е просто.Добро лошо това е колега
- Deadgame
- младши ентусиаст
-
ми харесват ми просто питах има ли още ? искам да порачам една само кажете как става плащането ? и получаването
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
chocho-rz написа:Значи бройката си остава същата а грешката ако иска ще каже така ли да разбирам
Да, 2 броя - за Мира 1 и за мен 1

- Deadgame
- младши ентусиаст
-
колега немога да ти разбера ЛС нещо компа ли ми са ебава излиза на някви ироглифи прати го на англиски
- chocho
- crash tester
-
Финансовото плащане започва на 2 Май(Петък)Началото идва със събора аз ще нося списък със имената на тези които са се записали и ще сабирам парите вече че неостана време а тези които немогат да ги дадът там поради причините че отсъстват от събора то тогава с тях ще процедираме по банков път утре ще кажа как точно
П.С.Крайният срок е 10 Май до тогава който поръчал Ок който не е здраве да е почват се че лято иде и да мога до края на месеца да ги разпратя
П.С.Крайният срок е 10 Май до тогава който поръчал Ок който не е здраве да е почват се че лято иде и да мога до края на месеца да ги разпратя
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring