ЗАВЪРШЕНА: Клубни тениски- сини, бели....

Тук можем да се уговаряме за масови покупки с намаление.
Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 31 Авг 2006, 14:45

Аз се отказвам, съжалявам за неудобството ама при тая организация няма как. ms, моля да ме махнеш от списъка.

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 31 Авг 2006, 15:15

absix написа:Аз се отказвам, съжалявам за неудобството ама при тая организация няма как. ms, моля да ме махнеш от списъка.

Не е проблем- още малко грижи на главата не ми пречат ;) Поне се сещаш да кажеш когато се отказа- благодаря за което. Ако всеки който се отказва се сети да ми каже като теб ще решим въпроса за нула време. Но засега сте само 2-ма които ми казвате, че отказвате заявките, а другите се подпират и чакат всичко да стане ей така...
Изображение
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 31 Авг 2006, 17:26

АКо мога да кажа две думи, не искам да критикувам хората, които са се захванали да организират, а тези, които не платиха по-скоро. Явно не съм схванаааааал! :D Модатаааа билааа да не се плаща на времеееее! Аха! А аз платя ли на втори-трети ден от началото на събиране на парите и винаги стават сакатлъци. ПОвече май няма да участвам с МАсови покупки - все се съсипва работата, явно сме много бедни и са ни проблем 30 лева... :roll:
BMW only!

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 01 Сеп 2006, 14:41

Не е в това проблема кий има и кой няма 10, 20 или 30 лева , а е там че се дават заявки, организират се нещата :roll: от хора на който не им завиждам като знам какво е да си организатор на нещо :evil: и накрая се проявява несериозност от която страдат всички КОРЕКТНИ заявители които са си платили :evil:

С 2 думи : Да се носи отговорност след като си сметнал че можеш 8)
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

Аватар

Мнение от ms » 01 Сеп 2006, 16:51

Момчета, проблема не само в това, че доста народ не е платил заявените бройки :arrow: лошото е, че само двама човека досега се сетиха да ми кажат "Отказвам се от заявката си" :arrow: absix и още някой-не се сещам кой беше точно :uups: - се отказаха :arrow: благодаря на момчетата, че ми казаха веднага ... Всеки има право да се откаже, но нека поне да се каже, а не да се получава като в момента да са събрани около половината пари и всички да сме в неведение ще има или няма да има тениски. Но едно нещо ми направи впечатление- хора които са отскоро в този форум и си поръчаха тениски си ги платиха (аз лично очаквах точно те да не ги платят), а другите които не са открили форума онзи ден, ходят на сбирки и т.н. излязоха несериозни :( Очаквах хората да са чели какво писах като пуснах темата :arrow: че ще има срокове за плащане и ако не успея да събера парите няма да има тениски, но явно народа е решил, че ще ги чакам да им дойде кефа и да платят. Да, ама не са познали :evil:
В момента аз и BraZeN се опитваме да завъртим някак нещата и тениски все пак да има, но не знам дали на някой от нас няма да му писне да се занимава и да за***м цялата работа. Смятах, че в този форум сме се събрали малко по-сериозни хора, а не деца които от нямане на занимавка стоят пред комп-а и си пишат каквото им е кеф. Но явно за съжаление поне половината са такива....

Надявам се някой да не се е засегнал, но за мен това е положението. Не се опитвайте да ме убеждавате в противното :arrow: направих си извода кои хора от форума са сериозни и може да се разчита като кажат нещо. Лошото е, че като си ги броих цифрата беше много малка :(
Изображение
Изображение

Му му мух мули, майкоууу!
Аватар

Мнение от absix » 02 Сеп 2006, 10:51

ms, пиши ми едно ЛС с инфото, ще ти изпратя парите за 2те тениски още в понеделник, за да не съм ви виновен аз. Тениски не искам.

Аватар

Мнение от ms » 04 Сеп 2006, 10:41

absix написа:ms, пиши ми едно ЛС с инфото, ще ти изпратя парите за 2те тениски още в понеделник, за да не съм ви виновен аз. Тениски не искам.

Колега, ти точно с нищо не си ми виновен :arrow: ти че се отказа е точно никакъв проблем- поне ми каза в прав текст "Не искам тениски" за разлика от половината поръчали.
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от ms » 04 Сеп 2006, 12:56

И така момчета, надявам се един хубав ден когато видите мен и BraZeN да ни почерпите по една бира... Понеже аз и Иво (BraZeN) държим да си имаме тениски, а и много от вас също- за съжаление обаче не всички :( - пуснах поръчката за тениските със голямата помощ на Иво :arrow: просто се наложи да извадим едни пари от джобовете си, иначе с голям успех щяхме да си носим клубните фланелки през зимата :arrow: само дето не се знае коя зима- тази или през зимата на 2010г. :evil:
Изображение
Изображение

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 04 Сеп 2006, 13:33

Ок :!:
Утре ще ти пратя 2 литра шшшшшшшшшуменско по DHL :mhihi:

И като цяло тениските са поръчани - така ли да разбирам :?:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

Аватар

Мнение от ms » 04 Сеп 2006, 13:41

BMW lover написа:Ок :!:
Утре ще ти пратя 2 литра шшшшшшшшшуменско по DHL :mhihi:

И като цяло тениските са поръчани - така ли да разбирам :?:

Аааа, няма нужда- ще се стопли :mhihi: Пък и на мен нещо не ми върви пиенето като съм сам- компания трябва на масата :twisted:

И правилно си разбрал- тениските са поръчани вече. Казаха, че за 12.09. ще са готови, но ще им отпусна малко време и смятам, че за 15.09. трябва да са готови...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E-90

Мнение от arkadas » 04 Сеп 2006, 14:51

ms ако ти остане някоя тениска М-размер мога ли да я получа. Просто бях един месец в отпуск и пропуснах мероприятието по поръчването. Благодаря предварително.

Аватар

Мнение от ms » 04 Сеп 2006, 14:58

arkadas написа:ms ако ти остане някоя тениска М-размер мога ли да я получа. Просто бях един месец в отпуск и пропуснах мероприятието по поръчването. Благодаря предварително.

Докато не получа готовите тениски нищо не обещавам- тогава ще се види кой платил- кой не и какво остава налично в крайна сметка...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 04 Сеп 2006, 21:54

MS само кажи кой ден имаш минаване през Казанлък, :bchug: са от мене :winky:

иииии трябва ли да пратя адреса си на мейла ти или сичко е ок? :uups: че съм малко назад във времето :uups:

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 04 Сеп 2006, 23:38

Аз бих взел една синя ако остане. Не съм поръчал, че късно се усетих. Живи здрави, ще чакам :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 05 Сеп 2006, 10:53

Браво за ентусиазма! Обаче някой поиска ли съгласието на клуба, че да прави тениски от негово име? На 6 стр. тема няма нито едно мнение на член на клуба... не ви ли се видя странно? Аз си мълчах досега, надявах се че ще се досетите за тази ДРЕБНА подробност, но не би... Сега - на въпроса - сори, момчета, но тениски с логото на клуба няма да печатате! Нито с адреса на форума. Знам,че си навличам доста недоволство с това мнение, но все пак някакъв ред трябва да има. Нямам нищо против да правите нещо на тема БМВ и бих си купил, ако е читаво, но клубни материали се правят след одобрение в клубния форум. Освен това част от цената на дребно влиза в касата на клуба. Ако някой индивидуално ви е дал съгласие или някакви заготовки на клубна емблема, това не е съгласувано с никого. Ще се радвам, ако се включите с такъв ентусиазъм и в клубните мероприятия! За въпроси и коментари - на лс. Респект!
Never mistake motion for action...

ПредишнаСледваща

Назад към Масови покупки