ЗАВЪРШЕНА: Клубни тениски- сини, бели....
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
GTS написа:ок, квото такова, и все пак понеже съм ръб колко точно ще ми излезе тениската +пощенския запис +куриера за да си правя сметката....
Ами колега виж сега- имаш 11лв. за тениската + някакви стотинки за записа

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ ЗА ВСИЧКИ: НЕ пращайте парите с телеграфичен запис- освен, че ми усложнявате живота- трябва да ходя в друг клон и не ми дават разписката от кого е записа- в телеграфичният запис не пише адреса на подателя. Моля всички които са ми пратили пари по този начин да ми пратят и-мейл с данните си- имена, адрес и телефон за връзка.
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Az poneje q pusnah barza pora4ka mi wzeha 2 .50 leva no po6tajikata mi kaza 4e s normalen 6te sa tam parite 4ak w ponedelonik i za tva
Nqmam kirilica na laptopa w ofisa , a i ot saita ne q otwarq - SORRY

Nqmam kirilica na laptopa w ofisa , a i ot saita ne q otwarq - SORRY

- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
- sikar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 530 xd MT
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
- didore
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 М52B20
- Мечтае да кара: Е30 М52Б28 Компресор
За съжаление днес се прибирам. Ако не е късно имам познат във Варна и мога да го помоля да ти ги даде на 29.08.06. Ако става пусни един лс. 

Ма много ме кефи тази кола!!!

Съжалявам, че трябва да го напиша, но организацията е много слаба. Заявки в една тема, краен срок по средата на друга, важни уточнения на по 4-5 страница, да не говорим че има май над 5 отделни теми по тоя въпрос. Аз лично се обърках и както става ясно съм изпуснал и срокове и важна информация...
Сега сигурно трябва да прочета всичките от начало, за да разбера за какво става въпрос? От София съм, поръчал съм 2 бр. и много бих искал да си ги платя и да разбера как и кога евентуално мога да си ги получа. Не желая да бъда в списъка като заявил и неплатил.
По едно ЛС толкова ли трудно се праща? "Поръчал си еди колко си тениски, не си платил.. в играта ли си или не?". Елементарно.
Отново се извинявам за тона.

Сега сигурно трябва да прочета всичките от начало, за да разбера за какво става въпрос? От София съм, поръчал съм 2 бр. и много бих искал да си ги платя и да разбера как и кога евентуално мога да си ги получа. Не желая да бъда в списъка като заявил и неплатил.
По едно ЛС толкова ли трудно се праща? "Поръчал си еди колко си тениски, не си платил.. в играта ли си или не?". Елементарно.
Отново се извинявам за тона.
- Asterix
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320Ci
- ms
-
-
Момчета, приемам критиките отправени дотук и ще се постарая да подредя всичко на едно място, но това ще е малко по-късно днес. Извинявам се, ако на някой му е било сложно да се ориентира в това какво е положението към момента. Предполагам на всички ви е ясно, че трябва и да се работи и се занимавам с тениските през свободното си време и затова обновяването на информацията не е постоянно, но като нямам интернет на работа какво да се прави...
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- ms
-
-
BMW lover написа:Има ли тениски или не![]()
Днес е 30.08 , а срока беше 28
Прав си- срока си мина и си замина вече... Ако повече хора бяха сериозни вече щяха да са поръчани тениските, но сега освен, че се наложи да удължа срока с една седмица се налага и да се правят едни сложни изпълнения за да мога да ги поръчам изобщо. То е сигурно, че една част няма да се платят, но правим всичко възможно да ги поръчаме в началото на другата седмица за да станат колкото може по-бързо.