ЗАВЪРШЕНА: Клубни тениски- сини, бели....
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
san4o написа:А и ако може да обясните малко каква точно е процедурата по пращането на парите (къде, какво се иска и т.н.), цена няма да имате
Най-важната стъпка е - отиваш в някой клон на Поща, където няма едно гише ПИСМА и още 7 ПОЛУЧАВАНЕ НА ПЕНСИЯ, тъй като в първата поща, която отидох бе така

Сега сериозно. Отиваш в пощата и поискваш една бланка за пускане на пощенски запис. На нея пишеш сумата от 11 лв, че ще пратиш. Данните на подателя- име, адрес, телефон за връзка. Данните на получателя(тук ще обърна внимание):
за град, област - ВАРНА
за пощенски код - 9027
за име на получател - Милен Георгиев Стефанов
на мястотото на адреса - ДО ПОИСКВАНЕ <<---- това е най-важното
...
след което отново се повтаря горното упражнение - данни на подател и данни на получател. Но на последния ред има пояснение за записа и там напиши нещо, че е за тениска.
Общо взето работа за 5 мин, ако няма опашка на гишето

Допълнително ще ти вземат от пощата, в цената на записа :
За преводна такса - 25 стотинки
ЗА Такса за услуга - 30 стотинки
----------
или общо 11,55 лв ще ти струва всичко
П.С. АКО ИМАМ НЯКЪКВА ГРЕШКА МОЛЯ ДА МЕ ПОПРАВИТЕ ДА НЕ СТАНЕ НЯКОЙ ФАУЛ!!!
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
- БОРКО-ЧИПА
- ентусиаст
-
- Кара: E65 745I;Е53 Х5;TVR;SKYLINE;E60 М5
- Детайли за колата: 745-Самолет:Х5-Болид:TVR-Истребител:SKYLINE-Шейна:М5-БЕЗ ДУМИ
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
И аз пратих ама тя тая в пощата някаква нова,аз я питам нещо тя ми вика ОТ ДЕ ДА ЗНАЯ
Ама за кода не е имало проблем 

- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
GEORGIEV написа:И аз пратих ама тя тая в пощата някаква нова,аз я питам нещо тя ми вика ОТ ДЕ ДА ЗНАЯАма за кода не е имало проблем
ххахах, и при мене, още ми пише с два пръста и си гледа клавитуарата като луда. и вика че нямало такъв код за варна. ама аз ги пратих на написаното
- Libero
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320dA
- sikar
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е60 LCI 530 xd MT
- Libero
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320dA
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Да уточня, понеже явно тея в пощите не са много наясно
както обясни Don_Emilio работата е за 5 мин. ако няма хора. Относно кода- това е пощенският клон в моя квартал- няма да се разхождам всеки ден до центъра на града я, като пощата ми е на 5 мин. от вкъщи. Пишете 9027 за пощенски код и всичко ще е наред. Колко ще ви струва е малко различно- зависи кой от къде е... Ако не греша от Враца до Варна таксата е била около 0,65лв. или нещо от сорта- а бе стотинки струва да се пусне запис.

Последна промяна ms на 25 Авг 2006, 9:44, променена общо 1 път
- ms
-
-
Понеже обещах да ви информирам как стои въпроса с получаването на парите
до днес сутринта в 8.00 са пристигнали само 3 (ТРИ) записа: от БОРКО-ЧИПА, Don_Emilio и Veson, от GEORGIEV и Dimo имам инфо, че парите са пратени. 3начи стават 5 човека които са пратили...
Надявам се до понеделник вечерта да са получени парите поне за повечето поръчки за да има поне някаква надежда, че тениски изобщо ще се правят.

- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Защо имам лошото чувство, че няма да има тениски... Надявам се всеки от заявилите да намери малко скъпоценно време да отиде до пощата да пусне запис
моля Ви колеги - обикновения запис стига точно за два дни !!!!!

stay tuned

- ms
-
-
Veson написа:Защо имам лошото чувство, че няма да има тениски... Надявам се всеки от заявилите да намери малко скъпоценно време да отиде до пощата да пусне записмоля Ви колеги - обикновения запис стига точно за два дни !!!!!
И аз се надявам да отделят 1 час от времето си през деня- да отидат до най-близката поща и да пуснат едно записче за да има изобщо тениски. И записа пристига обикновенно за един ден, ако се пусне преди 16.00 часа. Ако е по-късно идва след 2 дни. Тоест ако пуснете записа днес или най-късно в събота в понеделник трябва да е дошъл. Аз ще проверя днес след 13,00 дали не са дошли още пари и последно в понеделник вечерта. Ако и в понеделник не са получени поне по-голямата част от парите тениски просто няма да има. Нямам намерение да ви моля да пращате- или искате или не. Който иска да носи клубна тениска знае какво да направи, който се е отказал моля да ме информира. Смятах и да обновя списъка с хората които са заявили бройки тези дни, но засега ще изчакам...