Дискусия - Гориво
61 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Ами аз не съм член на клуба, дори нямам БМВ (но страст към тази марка определено не ми липсва
) но по наблюдения от форума също подозирах, че с тези масови работи няма развитие поради липса на организация (може би и в това има чар), което е много жалко според мен.
Но.. разбираемо е - голяма част от хората от клуба са просто фенове, без възможности
Иначе щеше да е пълно с м5 притежатели 

Но.. разбираемо е - голяма част от хората от клуба са просто фенове, без възможности

No bling at the Ring
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
BadAngel написа:Уф, така като ви чета се депресирам - аз съм единствения, който си плаща бензина като поп.. сигурно за това всеки път зареждам за по 5-10 лева, щото не съм намерил далавери като вас:) кой щипне 2-3 цистерни, кой му карат от Гърция..![]()
евала на предприемчиви хора като вас и също евала, че не сте скочили на газ
Аз сипвам винаги до горе,какжо зна4ение има дали 6те давам всеки ден по 10лв или веднаж в седмицата 6те заредя пално,пак и така ползвам определени отстапки

- Гост
-
За съжаление и аз ще повторя общото мнение, че по въпроса с масовата покупка или бензина на тънки цени няма особено развитие. Може би не е само до организация, може би просто с горивата далаверита са стигнали до дъното си (т.е. няма къде по надолу да се слиза). И това, че ще се сипе някъде за стотинка две по-евтино, не е особено голям кяр. Лично на мен такава отстъпка ми се връза 2-3 лева на месец при 100 литра гориво.
Все пак всякакви нови идеи за по-евтино гориво са добре дошли
Все пак всякакви нови идеи за по-евтино гориво са добре дошли

Абе не е така - не е стигнато до дъното, много, много, много е скъп бензина в България като цяло - не знам какво трябва да се направи - да се стачкува, да се убие някой, но наистина е много скъп.. преди половин месец аз бях в дубай и там 1 литър бензин е по-евтин от шише минерална вода, правете му сметка (и не, водата не е скъпа:)) щ
Но за сега положението е такова
Но за сега положението е такова

No bling at the Ring
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
61 мнения