Дискусия - Гориво
61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Lucky написа:Turboman написа:Аз пък знам една бензиностнация дето бензин 98 е 1,45лв/л.![]()
![]()
Случайно да е в Кв. Левски
Не,в Емил Марков е и има ве4е нова цена 1,40лв/л и сно6ти заредих догоре

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
GIORCETO написа:Е тая е много евтина и всички казват че е супер бензина
Мдааа

- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
quixzole написа:Не,в Емил Марков е и има ве4е нова цена 1,40лв/л и сно6ти заредих догоре![]()
![]()
Пич къде е тва в Емил Марков, че ми е доста близо......кажи моля те че трябва да заредя довечера един резервоар.
А как е бензина??
Намира се на ъгъла на ул. Тодор Кабле6ков и ул. Костенски Водопад,бензиностанцията се казва Симона,мисля 4е има и други в Сф.

- Гост
-
da
as moga da vi dam golemi otsupki za golemi koli4estva no cenata sega e 1.14 za 95 dobre e misla a?
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Re: da
Anonymous написа:as moga da vi dam golemi otsupki za golemi koli4estva no cenata sega e 1.14 za 95 dobre e misla a?
Говори конкретно за какво става въпрос къде се намира бензиностанциата .. и какви са условията ?
П.С. Пиши на кирилица

R.I.P Landikar
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Аз утре сутринта ще ходя на една бензиностанция до затвора дето А95Н е 1,25. Човекът, който ме праща там е ходил с моята омега до Видин и обратно и му е дала разход 6,5. След 10 дена и аз ще споделя впечатления 

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
хаидеде даите някаква свесна оферта и некво развитие по вапроса място цена и ако трябва да се направят некви карти и тва е ,и да бегаме да сипваме

Turboman написа:quixzole написа:Не,в Емил Марков е и има ве4е нова цена 1,40лв/л и сно6ти заредих догоре![]()
![]()
Пич къде е тва в Емил Марков, че ми е доста близо......кажи моля те че трябва да заредя довечера един резервоар.
А как е бензина??
Намира се на ъгъла на ул. Тодор Кабле6ков и ул. Костенски Водопад,бензиностанцията се казва Симона,мисля 4е има и други в Сф.
Аз заредих 20 литра от тази бензиностанция 98 за 1.31 лв/л. Видях, че мотото им е "Ако заредите при нас никога няма да заредите повече при друг" или нещо подобно. Забелязах още, че на официалната табела пише 95 за 1.31 лв, а на колонката всъщност се продава само 92, 98 и дизел. Странна работа.
Колата наистина върви доста. Моята усеща като й сложа 92 (веднага почва да тропа аванса), на 95 работи нормално а на 98+ си хвърчи.
Така, че аз не вярвам, че 95 било всъщност 92 (освен ако не правят нещо за детонацийте )

Интередно ми е обаче как докарват тази цена (къде е далаверата или вредата)? И защо тогава няма и един 95 с 50 стотинки по-евтин?

Един въпрос: трябва ли да се прави нова центровка като се смени октановото число? Моята е за 95 бензин
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Интередно ми е обаче как докарват тази цена (къде е далаверата или вредата)? И защо тогава няма и един 95 с 50 стотинки по-евтин?
Някой може ли да ни светне за тези тънки цени? Чувал съм и за разни гаражи по околовръстното дето само отбрани хора ги знаят и зареждат тънко тънко.
Един въпрос: трябва ли да се прави нова центровка като се смени октановото число? Моята е за 95 бензин[/quote]
да кажем така ако примерно зимаш бензин от вънка вкарваш 5 цистерни плащаш 2 и хоп ето ти далаверата ,или пак зимаш 92 блъзкаш го с добавки за 95 една туба добавка има и по 50 кинта 20 литра а се разрежда заа тонове и хоп ето ти пак далавера или пак пише 95 сипват ти 92 и хаиде пак далавера
информацията е зета от лекоооооо доверен 4овек в бизнеса с петрола

Един въпрос: трябва ли да се прави нова центровка като се смени октановото число? Моята е за 95 бензин[/quote]
да кажем така ако примерно зимаш бензин от вънка вкарваш 5 цистерни плащаш 2 и хоп ето ти далаверата ,или пак зимаш 92 блъзкаш го с добавки за 95 една туба добавка има и по 50 кинта 20 литра а се разрежда заа тонове и хоп ето ти пак далавера или пак пише 95 сипват ти 92 и хаиде пак далавера
информацията е зета от лекоооооо доверен 4овек в бизнеса с петрола

Уф, така като ви чета се депресирам - аз съм единствения, който си плаща бензина като поп.. сигурно за това всеки път зареждам за по 5-10 лева, щото не съм намерил далавери като вас:) кой щипне 2-3 цистерни, кой му карат от Гърция..
евала на предприемчиви хора като вас и също евала, че не сте скочили на газ 

No bling at the Ring
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
BadAngel написа:Уф, така като ви чета се депресирам - аз съм единствения, който си плаща бензина като поп.. сигурно за това всеки път зареждам за по 5-10 лева, щото не съм намерил далавери като вас:) кой щипне 2-3 цистерни, кой му карат от Гърция..![]()
евала на предприемчиви хора като вас и също евала, че не сте скочили на газ
споко не си сам и аз си плащам и си сипвам по 10 кинта
защото много се пише и нищо боквално нищо това нее офтопик защото ще кажете ми заемисе ти бе аз ако можех щах ама немога хората които имат желание да се занимават поне да довършват до краи работата

61 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5