Инфо - Накладки
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
ако бех с мойта любима щях и аз да се включа ама бях със служебната Laguna 1.8 90hp дори нямаше смисъл да тръгвам след вас

--
Powered by: Miller Performance
Revolutionary BMW Performance chips
--
--
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
абе кво стана? забравихме я таз тема
дайте някой да напише кви отстъпки има и да купуваме, че вече трябва да спирам с крака.....
дайте някой да напише кви отстъпки има и да купуваме, че вече трябва да спирам с крака.....

--
--
--
ludiagsm написа:quixzole написа:И на мен ми предстои смяна на предните, че тия боклуци АТЕ ОРИГИНАЛ заминаха за 1500 км....а как скърцааат
Митак а ти като сложи новата маска напасна ли въздуховодите дето охлаждат предните дискове??????
Баси чак сега чета този пост....верно е ,че несъм слагал въздоховодите, но ги нямах и преди в интерес на истината, но дупките на калобраните си седят, а и новата брня има големи отвори до халогените които духат точно към към тези дупки, сумнява ме да е от тва, но истината е ,че преди два дена започна да жули зверски и като ги сменихме с Явор се оказа, че едната беше стигнала до желязото/буквално нямаше феродо/ а другата имаше малко но беше се накъртило.....просто некачестено менте според мен....а ако според вас са толкова важни тия въздуховоди да взема да измисля некви тръби

- Терзийски
-
поклонник на E36
-
- Местоположение: София, София, София, София, София, София, София, София, София, София:
- Кара: Mercedes, BMW, Subaro
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2