ЗАВЪРШЕНА: Клубни тениски- сини, бели....
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Penchev написа:БМВ клуб България пък можеше веднага да реагира ако е извършено действие в разрез с правилата а не да чака и да навлича гнева на хората,къде върху клуба ,къде върху хората,които са се нахванали с нелеката задача![]()
Изписаха се 6 страници и за всичкото време никой от управата не каза нищо,никой не е направил контакт с хората ,които се занимават с проекта (аз вече не съм член - като се прибера ще си предам членската карта и ще си платя дължимото дотук) ...
Нещата около всичката тази "БМВ дъндания" се разводяват до такава степен,че вече нищо неможе да се постигне в масови мероприятия.Много хора вече започнаха самосиндикално да си търсят начини и да се оправят кой как намери,убедил съм се лично,от срещите ми с хора от цялата страна по време на многобройните си пътувания![]()
И вкрайна сметка всички тук сме фенове на марката BMW а не на някакъв клуб.Щом като клуба като такъв не следва желанията на многобройните фенове те постепенно си тръгват по някакъв спасителен пътза съжаление
![]()
Георги Пенчев
Жоре, къде слънчаса, бе

Ако ентусиазма се изразява само чрез печатане на фланелки - лоша работа, и аз ще си върна членската карта... Как не се намери един да предложи да развие клуба "извън София" както се изразяват по-горе, или да предложи някакво мероприятие на местна почва, а за фланелки всички са първи? Захванах се с тоя клуб, защото вярвах, че е логичното развитие на ентусизма. Но не, като се направи опит да се въведе някакъв ред - всички скачат - погазване на ентусиазма! Замислете се малко, преди да правите крайни изказвания

Never mistake motion for action...
- Leon
- старши ентусиаст
-
Veson написа:Така че в случая може би е добре някакво компромисно решение. Както е писано да има за касата на клуба. Иначе ние редовите юзери ще си препращаме пари напред назад, ще пълним форума с поръчки, а т. наречените членове на клуба ще ни гледат сеира, и като се стигне до финалната фаза ще размахват назидателно пръст...
След като са събрани пари от хората и е направена някаква поръчка, аз не мога да ви спра да си я извършите, нали? Въобще не мога да спра всеки да прави каквото си иска, нали сме в България и БМВ ентусиазма може да се проявява всякак (гоненето на баби по тротоара с БМВ също е приява на ентусиазъм по тази логика). Още повече когато съм единствения "лош" наоколо. Без това не го следя много тоя форум, ще спра съвсем да влизам

- ivo gazcom
- кандидат ентусиаст
-

НЯКОлКО ПЪТИ ГОВОрИХ С ОТГОВОрНИ ФАКТОрИ чЕ ТрЯВА ДА СЕ ИЗГрАДЯТ ОблАСТНИ СТрУКТУрИ С мЕСТНО рЪКОВОДСТВО С ПрАВО НА ГлАС И ИНИцЯТИВА НО УВИ НЕКОЙ НЕ мУ ПУКА .ПрЕДИ ВрЕмЕ Им ПИСАХ чЕ ИмАм ХОрА КОИТО мОГАТ ДА НАПрАВЯТ лУКСОЗНИ ТЕНИСКИ НА ХУбАВА цЕНА ПАК НИЩО.
ЗАТОВА мОмцИ ЕВАлА ЩОм ТИЯ ХОрА СА ДЕСПОТИчНИ И С САмОчУВСТВИЕ НА НЕДОСЕГАЕмИ С ИЗКАЗВАНИЯ ОТ СОрТА НА:НЕ ТрЯбВА ДА ДОПУСКАмЕ ТАКА НОВИ члЕНОВЕ ЗАЩОТО ТЕ НЕ ЗНАЯТ ИДЕЯТА НА КлУбА КАКВА Е.
мИСлЯ чЕ Е ВрЕмЕ ДА Им КАЖЕм чЕ ХОрАТА НЯмА ПОВЕчЕ ДА ТАрПЯТ СПЪВАЩИ рАЗВИТИЕТО ПАлЯчОВцИ И АКО НЕ СА С ТЯХ Е ВрЕмЕ ДА СИ ХОДЯТ АКО лИ НЕ ХОрАТА ЩЕ СИ ОТИДАТ. ГОТОВ СЪм ДА ВИ СЪДЕЙСТВАм А ПОВЯрВАЙТЕ мИ ИмАм С КАКВО ДА ПОмОГНА ПОКрАЙ мЕН ИмА И ДрУГИ ОТГОВОрНИ ХОрА КОИТО бИХА ВИ ПОДКрЕПИлИ.ОТ ВАС ЗАВИСИ ДАлИ ИСКАТЕ ДА СТЕ НЯКОИ.

НАПрАВЕТЕ СИ СТрОЙНИ ОблАСТНИ ОрГАНИЗАцИИ НА УчрЕДИТЕлНИ СЪбрАНИЯ ИЗбЕрЕТЕ ОблАСТНО рЪКОВОДСТВО ДА ВИ ПрЕДСТАВлЯВА (АЗ бИХ ДОШЪл НА ТОВА СЪбрАНИЕ АКО мЕ ПОКАНИТЕ )И АКО НЕ ГО ПрАВЯТ КАТО НАШИТЕ ГИ СмЕНЕТЕ НЕ ДОПУСКАЙТЕ КАКТО СЕГА СТАВА НАЙ бЕЗКОрИСНИТЕ СЕбЕОТДАЙНИ И чИСТИ ЕНТОСИАСТИ ДА СИ ТрЪГВАТ ЕДИН ПО ЕДИН УбИДЕНИ
ПрОмЕНЕТЕ НЕЩАТА ХОрАТА КОИТО ВмИрИСВАТ цЯлАТА рАбОТА СЕ брОЯТ НА ЕДНАТА рЪКА НЕ ГИ ДЕмОНИЗИрАЙТЕ ЗАЩОТО АКО ГИ ВИДИТЕ НА ЖИВО КАКВИ СА мИШОцИ ЩЕ УмрЕТЕ ОТ СмЯХ КрАЙНО ВрЕмЕ Е ДА рЕВИЗИрАмЕ КлУбА И НАЙ НАКрАЯ ТОЙ ДА СЕ ОТВОрИ КЪм ХОрАТА И ДА ПрИЕмЕ ВСИчКИ НА КОИТО мЯСТОТО Им Е В НЕГО
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Добре де, едно не ми е ясно, така че обясни моля те:
Видял си че има тема която вече е сумати страници от сумати време, да приемем че не си я забелязал и не си писал за това по рано, но защо като я видя не поговори с организаторите на тази поръчка и не се разбрахте на ЛС-та като бели хора, а трябваше да пуснеш един гневен пост с който едва ли не обиди доста хора, направи скандал и сеир та да гледат всички и да се маят кво става и като почнаха нападките да се отбраняваш, имаше ли смисъл и къде е той? Не можеше ли всичко да се договори мирно и тихо,а трябваше всичко така да се раздуха че половината от хората да намразят съществуването на клуба заради спъването на некви умрели тениски?
П.С. Нямам нищо против нито към теб, нито към клуба, не разбирай поста ми погрешно, радвам се че БМВ Клуб българия съшествува за да ни помага и обединява, но точно подобни случаи мисля че сеят повече раздор между ентусиастите от колкото обратното и затова призовавам, за единно решение на проблема което да удовлетвори всички и нека ВЗАИМНО си вземем поука от случилото се, защото в крайна сметка сме на една страна, тази на БМВ, а клуба е само част от това !
Видял си че има тема която вече е сумати страници от сумати време, да приемем че не си я забелязал и не си писал за това по рано, но защо като я видя не поговори с организаторите на тази поръчка и не се разбрахте на ЛС-та като бели хора, а трябваше да пуснеш един гневен пост с който едва ли не обиди доста хора, направи скандал и сеир та да гледат всички и да се маят кво става и като почнаха нападките да се отбраняваш, имаше ли смисъл и къде е той? Не можеше ли всичко да се договори мирно и тихо,а трябваше всичко така да се раздуха че половината от хората да намразят съществуването на клуба заради спъването на некви умрели тениски?
П.С. Нямам нищо против нито към теб, нито към клуба, не разбирай поста ми погрешно, радвам се че БМВ Клуб българия съшествува за да ни помага и обединява, но точно подобни случаи мисля че сеят повече раздор между ентусиастите от колкото обратното и затова призовавам, за единно решение на проблема което да удовлетвори всички и нека ВЗАИМНО си вземем поука от случилото се, защото в крайна сметка сме на една страна, тази на БМВ, а клуба е само част от това !

- Veson
- младши ентусиаст
-
- Кара: E87 120d
- Мечтае да кара: x6
Това с бабите ми хареса наистина !
Значи все пак ще има тениски от тази поръчка ? Така ли да го разбирам ? Вече се вдигна достатъчно шум, така че всеки си е взел поука за следващия път. Не Леон ти не си единствения “лош” , но наистина трябваше някой от клуба да се включи по-рано и всичко да си е както трябва. В случая това е проблема. За повечето хора ентусиазма и манията БМВ се изразява по много начини. Нека да ти кажа аз какво мисля и как го чувствам ( а и надявам се повечето регистрирани тук) . Всички нас ние сме фенове и маниаци на БМВ. Форума е мястото , което малко или много ни обединява и тук всеки намира нещо полезно и се чувства като сред свои... Това не е малко ! Гордостта да носиш такава фланелка също не е малко за много хора. Ентусиазма се изразява и в това : когато не се качиш повече от 2-3 дни на любимата кола нещо в теб да те гложди и да те яде ; когато някой ти каже нещо лошо за БМВ да се палиш и впускаш веднага в спор ; да увлечеш и други свои приятели, гаджета и т.н да заобичат БМВ; да помагаш когато е необходимо не само на съмишлениците; когато видиш БМВ на улицата да се загледаш и в главата ти да изникнат хиляди въпроси (какъв модел е, колко коня вдига, ИМА ЛИ СТИКЕР НА ФОРУМА и т.н.) ; да изпитваш удоволствие от всяко докосване до любимата кола, и всичко свързано с нея (защото не всеки кара БМВ); да пестиш и се лишаваш от някои неща, с цел да събереш някой лев да си купиш КОЛА, и да си кажеш – ето вече съм част от голямото семейство) ; да знаеш, че всеки един момент можеш да разчиташ на колегите от форума ; дори да отидеш на някоя сбирка и да пиеш по бира с ентусиастите... мога да продължавам още, но всичко това го познавате.
А тези, които гонят бабите по тротоарите – те не са ентусиасти. За тях БМВ е нещо друго.
Ще завърша с пожеланието неразбориите в клуба да намаляват и добрия тон да е на първо място !
Значи все пак ще има тениски от тази поръчка ? Така ли да го разбирам ? Вече се вдигна достатъчно шум, така че всеки си е взел поука за следващия път. Не Леон ти не си единствения “лош” , но наистина трябваше някой от клуба да се включи по-рано и всичко да си е както трябва. В случая това е проблема. За повечето хора ентусиазма и манията БМВ се изразява по много начини. Нека да ти кажа аз какво мисля и как го чувствам ( а и надявам се повечето регистрирани тук) . Всички нас ние сме фенове и маниаци на БМВ. Форума е мястото , което малко или много ни обединява и тук всеки намира нещо полезно и се чувства като сред свои... Това не е малко ! Гордостта да носиш такава фланелка също не е малко за много хора. Ентусиазма се изразява и в това : когато не се качиш повече от 2-3 дни на любимата кола нещо в теб да те гложди и да те яде ; когато някой ти каже нещо лошо за БМВ да се палиш и впускаш веднага в спор ; да увлечеш и други свои приятели, гаджета и т.н да заобичат БМВ; да помагаш когато е необходимо не само на съмишлениците; когато видиш БМВ на улицата да се загледаш и в главата ти да изникнат хиляди въпроси (какъв модел е, колко коня вдига, ИМА ЛИ СТИКЕР НА ФОРУМА и т.н.) ; да изпитваш удоволствие от всяко докосване до любимата кола, и всичко свързано с нея (защото не всеки кара БМВ); да пестиш и се лишаваш от някои неща, с цел да събереш някой лев да си купиш КОЛА, и да си кажеш – ето вече съм част от голямото семейство) ; да знаеш, че всеки един момент можеш да разчиташ на колегите от форума ; дори да отидеш на някоя сбирка и да пиеш по бира с ентусиастите... мога да продължавам още, но всичко това го познавате.
А тези, които гонят бабите по тротоарите – те не са ентусиасти. За тях БМВ е нещо друго.
Ще завърша с пожеланието неразбориите в клуба да намаляват и добрия тон да е на първо място !
stay tuned

- Leon
- старши ентусиаст
-
Ще го напиша за последен път. Никой не съм искал да обиждам. Не се защитавам и нямам намерения да се извинявам. Исках да е ясно, че не може всеки да прави каквото си иска от името на клуба. Ентусиазма може да се прояви в доста по-конструктивна форма от фланелки. Вместо да обвинявате членовете на клуба и мен, поемете инициативата (щом можете за тениски) и направете организация по места, елате да се видим, после ще дойдем ние, да разширим клуба и всичко останало, което Иво е написал. Намерението ми е тази остара критика да ви накара да се замислите, не да се обиждате. Но явно ентусазма се изчерпва само с намерението да пробутаме малко дрешки на истинските ентусиасти. Надявам се да ме опровергаете. За мен темата е приключена.
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Leon написа:Ще го напиша за последен път. Никой не съм искал да обиждам. Не се защитавам и нямам намерения да се извинявам. Исках да е ясно, че не може всеки да прави каквото си иска от името на клуба. Ентусиазма може да се прояви в доста по-конструктивна форма от фланелки. Вместо да обвинявате членовете на клуба и мен, поемете инициативата (щом можете за тениски) и направете организация по места, елате да се видим, после ще дойдем ние, да разширим клуба и всичко останало, което Иво е написал. Намерението ми е тази остара критика да ви накара да се замислите, не да се обиждате. Но явно ентусазма се изчерпва само с намерението да пробутаме малко дрешки на истинските ентусиасти. Надявам се да ме опровергаете. За мен темата е приключена.
Не е нужно да се извиняваш- колкото аз съм допуснал грешка, че не питах, толкова и ти си допуснал- видял си темата и не си се сетил да ми кажеш...
Лично аз за себе си прецених нещата как стоят и не се съм се обидил досега- за другите не знам... НО....
Но явно ентусазма се изчерпва само с намерението да пробутаме малко дрешки на истинските ентусиасти.

Повече ще ти кажа на ЛС...
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
Както винаги в центъра на интригата отново има замесени пари
Не мога да опреквам Леон , но само защото не го познавам
Но дори и да не познавам MS мога да му кажа - Бате ти си пич на място и ГОЛЯМАТА евала за ентусиазма ти .
През целия спор Leon говори за ентусиясти - Ето го един от най-големите - MS

Не мога да опреквам Леон , но само защото не го познавам

Но дори и да не познавам MS мога да му кажа - Бате ти си пич на място и ГОЛЯМАТА евала за ентусиазма ти .
През целия спор Leon говори за ентусиясти - Ето го един от най-големите - MS

- ms
-
-
МОМЧЕТА НЕКА ДА ПРЕСТАНЕМ С ДРЯЗГИТЕ- ПОЛЗА НЯМА ДА ИМА ЗА НИКОЙ, САМО ДЕТО ТЕМАТА ЩЕ ОТИДЕ НА 30-ТА СТРАНИЦА ЗА 3 ДЕНА... АЗ И Leon ЩЕ УТОЧНИМ НЕЩАТА ПОМЕЖДУ СИ НА ЛС. ФОРУМА НЕ Е ЧАТ ВСЕ ПАК...
3а тези които питаха дали ще има тениски- току-що казах на Leon, че съм поел ангажимент и ще си го изпълня въпреки всичко. И на мен не ми харесва да е по този начин, но няма как
като се заема с нещо или го върша или не го започвам изобщо...
И пак да кажа - Недейте да ми спамите темата ей
тук си говорим за тениски- не се заяждаме с хората. Нека не принуждаваме модераторите да заключват темата заради безсмислени спорове.
ПС: Не се нахврърляйте само на Leon- прав е човека в общи линии... Колкото е виновен той за неприятната ситуация в момента, толкова и аз съм виновен. Не е като да не знаех какъв е реда при такива неща...
3а тези които питаха дали ще има тениски- току-що казах на Leon, че съм поел ангажимент и ще си го изпълня въпреки всичко. И на мен не ми харесва да е по този начин, но няма как

И пак да кажа - Недейте да ми спамите темата ей

ПС: Не се нахврърляйте само на Leon- прав е човека в общи линии... Колкото е виновен той за неприятната ситуация в момента, толкова и аз съм виновен. Не е като да не знаех какъв е реда при такива неща...
- ms
-
-
Извинявам се, че не съм обновявал списъма на 1-ва страница, но както мисля ви е ясно бях леко ядосан тея дни и не ми беше до пощи, пари и т.н. Ще се постарая днес или утре да обновя инфото по въпроса с парите- кой дал, кой не...
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Е явно е било неучтиво да се правят тениски без да се иска ей така от учтивост разрешение от БМВ клуба, но пък от практическа гледна точка уж ще стане по-бързо - БМВ клуба прави тениски около 3 месеца, а тези сигурно ще станат за около месец
Какъв е смисъла от тези тениски за мен? Аз искам тениските, защото носейки ги мога да покажа навън, че обичам марката коли БМВ и съм запален на тази тема, да мога да споделям един вид с хората мое хоби и начин на мислене, а чрез логото и адреса на клуба да мога да привлека повече фенове на марката, които виждайки тениската ми да ме заговорят или директно да посетят интернет адреса. По същата причина искам и лепенки за задното стъкло. Не целя да се правя на големия ентусиаст, измислен член на клуба или нещо подобно - не е това. И дори разбирам, че не е идеята случайни хора да разнасят членски карти наляво и надясно - те трябва да се залужат, трябва да покажеш, че си истински ентусиаст, мислещ и градивен човек, готов да помогнеш на друга група хора по собствена воля. Това е и една от моите цели - освен висшето образование и бъдещата професионална реализация, която планирам (дано да я запазя като цел
), планирам също и приемането ми в БМВ клуба или поне запознанства с повече членове на този клуб. Този клуб е първото място, което ме накара да изпитвам жажда да помагам на дадена група хора, преди да започна да чета форума никога не съм таял подобни чувства в мен и това ме радва много. Нещо, което да преследвам като идея. Не искам колата да я селектирам според тва колко газ харчи, дали е 100% модерна и да минавам "тънко" и "практично". Не, мисля си, че би било твърде лесно. Та много се дразня, че се преебават нещата от ден на ден, но дано съм се заблудил - да не на следващия събор да са само 2-3 заблудени пiяници и другото Е36-ци с кристални стопове лепенки "PIONEER"
едит: охооо аз докато си напиша поста и работата станала дебела

едит: охооо аз докато си напиша поста и работата станала дебела

BMW only!
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!

ПП. след 2 дни темата ще бъде изчистена от излишните мнения!
- ms
-
-
Приключихме със споровете- проблемите са решени... Наистина няма да е лошо да се разчисти темата от излишните коментари. Не е нужно да се чака 2 дни- когато решите я разчиствайте...
Благодаря на модераторите, че ни изтърпяха и не заключиха темата.
Благодаря на модераторите, че ни изтърпяха и не заключиха темата.
- t_andonov
- ентусиаст
-
- Кара: Е 30
Veson написа:Това с бабите ми хареса наистина !

- ms
-
-
Колкото и да ми е неприятно се получи това което лично аз поне очаквах- забавят се малко тениските
Поради малко сложният печат на логото на клуба и добавеното сребристо сиво в емблемата на БМВ на гърба печатарите изпитват малко затруднения и леееко ме "благославят" за това че им усложнявам живота
А и се уцели да пусна поръчката около 6.09, което си беше почивен ден за почти всички и времето леко се удължи. 3асега е ясно едно нещо- тениските вече ги пуснаха за печатане и се работят, проблемите с дизайна казаха, че са отстранени и очакването е до края на седмицата да са готови... Надявам се да не ме псувате много, че сигурно като станат готови тениските времето вече ще се е развалило и няма да е подходящо за носенето им, но нищо не мога да направя...