Лудите от Надежда, Обеля, Толстой, Свобода, Банишора среща?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Лудите от Надежда, Обеля, Толстой, Свобода, Банишора среща?
Тъй като вече няколоко пъти правиме подобни срещи допитах се до няколоко човека и решихме да пуснем анкета да видим кога е най-удобно на повечето.
За удобство пускам всички дни от седмицата но предпочитанието е за неделя.
Истината е че се виждаме повечето редовно но има нови хора които искат да се запознаем и е най-добре да има яснота за да могат да идват
Предложение : тази неделя от 18.00 часа да се съберем на пицария Капри на Ломското шосе +сове голям паркинг, има и за ядене, маси отвън, любезни сервитьорки(Асен вече е тръгнал ... чакаааай)
А сега гласувайте плиййс
За удобство пускам всички дни от седмицата но предпочитанието е за неделя.
Истината е че се виждаме повечето редовно но има нови хора които искат да се запознаем и е най-добре да има яснота за да могат да идват

Предложение : тази неделя от 18.00 часа да се съберем на пицария Капри на Ломското шосе +сове голям паркинг, има и за ядене, маси отвън, любезни сервитьорки(Асен вече е тръгнал ... чакаааай)

А сега гласувайте плиййс
May the BMW force be with you!
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
Turturelo написа:А разцепете се всички на отделни сбирки ...
Изказвам мнението на човек, който се притеснява да го направи, а е прав!
Значи принципно си прав, както и човека който се притеснява да го каже (май и знам кой е

Но да не пълним тази тема, можем да го обсъдим а ... на по бира ?!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Идеята не е да се разцепваме. Напротив, така ще сплотиме колектива. Нямаме намерение да я превръщаме в конкурент на сбирката в четвъртък. За това и предложихме неделя.

- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Защо бе хора - четвъртък си е супер. Даже няма да се разкарвам до другия край на София. А пък от време на време може да правиме по един поход до ЕКО-то 

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
fortune написа:Защо ги няма Люлинци в списъка? Доколкото знам и те са немалобройни
E те сега стана грешка вече

Люлинци и другите си идват на Еко-то,нямаме за идея да дублираме конкурираме или каквото и да е общата софийска сбирка!
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
И сега какво? Ако феновете от Люлин дойдат ние тържествено обещаваме да не им говорим, да не им викаме наздраве и да ги гоним обратно в Люлин или на Екото
Няма проблеми - Асене, аз вече не ти говоря
(поне в Надежда)

Няма проблеми - Асене, аз вече не ти говоря

- Новини
-
Еее пичове не сте прави
Вие вече на всичко отцепване му казвате. Събираме се някъде БМВ ентусиасти и отцепнати сме били. Уговаряме се нещо за допълнителни срещи и пак отцепници сме били. Огорчавам се вече и от форума и от хората тук.
Аз лично също предпочитам локалните сбирки а не общите. Просто някакси ми е по-приятно. Последните два пъти на именно локални сбирки прекарах страхотно .... на общите е било хубаво но не толкова хубаво. И мястото беше различно, и успях със всеки да си полафя... някакси просто беше различно. Всичко беше толкова естествено и сплотено... просто беше истинско.
Та трябва ли да се чувствам отцепен само защото предпочитам локалните мероприятия?! Мисля, че ставате тесногръди, колеги. Не искате да разберете, че нещата се променят и не можете да го спрете. Никой не казва, че това е нещо лошо но явно така се въприема.
Мисля че прекалявате.

Вие вече на всичко отцепване му казвате. Събираме се някъде БМВ ентусиасти и отцепнати сме били. Уговаряме се нещо за допълнителни срещи и пак отцепници сме били. Огорчавам се вече и от форума и от хората тук.
Аз лично също предпочитам локалните сбирки а не общите. Просто някакси ми е по-приятно. Последните два пъти на именно локални сбирки прекарах страхотно .... на общите е било хубаво но не толкова хубаво. И мястото беше различно, и успях със всеки да си полафя... някакси просто беше различно. Всичко беше толкова естествено и сплотено... просто беше истинско.
Та трябва ли да се чувствам отцепен само защото предпочитам локалните мероприятия?! Мисля, че ставате тесногръди, колеги. Не искате да разберете, че нещата се променят и не можете да го спрете. Никой не казва, че това е нещо лошо но явно така се въприема.
Мисля че прекалявате.
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Хъм, аз знам какво има предвид Василен и какво има предвид Туртурело и двамата говорят за едно и също, само че с различни думи.
Понеже аз бях на обсъждането на въпроса за тези сбирки и тогава изказах мнението си против това да се обявят като редовни всякак седмица, защо?
Василен иска да има яснота в кой ден къде се събират и който се връща от работа, минавайки оттам да пийне по една бира. Ние в Люлин така правихме всеки вторник доста време и идваха хора от доста места да пийнем по нещо.
Защо обаче не трябва да се обяви като редовна?
Първо, защото когато едно нещо се обяви за редовно част от хората ще се чустват задължени да са там, което най-късно след 4-тата седмица става неприятно - губи се гъвкавостта и желанието.
Второ и по-важно - ние, които сме тук отдавна сме наясно какво целите - да се събирате един ден от седмицата надежденци, без да се разкарвате чак до ЕКО.
Но за човек, който за пръв път влиза тук и види съобщения - БМВ сбирки всеки четвъртък и неделя на Еко, в понеделник в Надежда, вторник в Люлин, събота в Младост итн ще се обърка - аджеба къде сега да отиде, кое е по-важно итн.
Затова ми се струва по-добре да се обсъди на живо и да обявявате всеки път, когато решите да се съберете тук като отделна тема за конкретния случай, както правихме ние преди.
Понеже аз бях на обсъждането на въпроса за тези сбирки и тогава изказах мнението си против това да се обявят като редовни всякак седмица, защо?
Василен иска да има яснота в кой ден къде се събират и който се връща от работа, минавайки оттам да пийне по една бира. Ние в Люлин така правихме всеки вторник доста време и идваха хора от доста места да пийнем по нещо.
Първо, защото когато едно нещо се обяви за редовно част от хората ще се чустват задължени да са там, което най-късно след 4-тата седмица става неприятно - губи се гъвкавостта и желанието.
Второ и по-важно - ние, които сме тук отдавна сме наясно какво целите - да се събирате един ден от седмицата надежденци, без да се разкарвате чак до ЕКО.
Но за човек, който за пръв път влиза тук и види съобщения - БМВ сбирки всеки четвъртък и неделя на Еко, в понеделник в Надежда, вторник в Люлин, събота в Младост итн ще се обърка - аджеба къде сега да отиде, кое е по-важно итн.
Затова ми се струва по-добре да се обсъди на живо и да обявявате всеки път, когато решите да се съберете тук като отделна тема за конкретния случай, както правихме ние преди.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Хъм, аз знам какво има предвид Василен и какво има предвид Туртурело и двамата говорят за едно и също, само че с различни думи.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
тук стана голиам проблем това нее разцепление по квартали а комшиите които сме тук да се видим и да пинем по нешто збирката на еко остава свештена за вси4ки,квартали там ште споделиаме си4ки магарии дето сме ги вършили през седмицата пак и си4ки ште можем да се саберем на куп и да си пинем пак по нешто
никои не се цепи,това 4е искаме дасе саберем овели4ава ентусиазмани оште пове4е
с уважение кам си4ки
никои не се цепи,това 4е искаме дасе саберем овели4ава ентусиазмани оште пове4е
с уважение кам си4ки

- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
така или иначе збирките на еко умряха, така, че вече и почасови збирки на всеки блок от Надежда да си направите, все тая...

- LuBo1
- води статистиката
-
- Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
- Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d
:x еи тъкмо реших да дода да видя туи ЕКО и сбирките то са окаже че няма никои . За туи ли изтрихте темите за София??????? 

33 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3