КАК МИНА ПОСЕШТЕНИЕТО НИ НА 6 ТИ В ГУЦАЛ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
КАК МИНА ПОСЕШТЕНИЕТО НИ НА 6 ТИ В ГУЦАЛ
Деният мина хубаво или поне добре децата много ни се радваха и бяха малко разо4аровани 4е сме оште по малко и от преди, но моито воено бмв (което кръстихме кербала) доникаде замести липсата ,е разбирасе и другите колеги които доидоха се представиха подобажасто
.Ивси4ко това добре докато не доиде време за пиесата и недоидоха хората с дебелите па4ки (сире4 спонсорите)които се веснаха 20 минути преди представлението,(ание биахме там от 11 наобиад)и както се досестахте си4ки там леки и тем подобни запо4на бесно ти4ане и организиране на децата да се завартиат покраи спонсорите ,еда ама не децата седиаха неотлъ4но от колите и нас за което ми стана супер драго ,заштото единствено те оцениха нашето присутвие там и ни уважиха докраи за разлика от другите им гости.Представлението мина 4удесно децата се биаха постарали за вси4ко и да ви кажа 4есно те са ужасно умни и интелигентни.Имного добри деца,след представлението имаше организирана дискотека ,накоято присъствахме след малко подканваниа от у4ителите заштото неможеха да вкарат децата вутре понеже те пак веднага при нас и по колите, и на лаф4е на организаторките неим стана много драго и ето тук идва моито разо4орование ,докато си говориме от ниакаде подо4ух 4е неква си там казала 4е тиа от бмв клуба им били развалили купона
При което ми стана супер кофти докато малките неме дръпнаха и ми казаха маниги тиа ние си се кефим пове4е на вас 4е идвате да ни уважите и да ни повозите
зна4и спирам дотук зада несаздам лошо впе4атление за тези които неса идвали оште и са се 4удили дали да доидат.
ште ви каза само едно децата много ни оби4ат,и винаги ни 4акат с отворени обятия,и винаги ште се радват когато ги посештаваме...... за което сарде4но им благодария от сарце ,винаги ште мие приатно да ги посештавам. нека следваштиа пат се саберем оште пове4е за да им дарим една безумна радост и едно наистина незабравимо преживяване,заштото те го заслужават
молиа нека ,ако има и други мнениа от колегите да ги споделиат ,като циало аз биах невероиятно штаслив и доволен от посештението,имам и снимки които сте се постараиа да постна до ден

ште ви каза само едно децата много ни оби4ат,и винаги ни 4акат с отворени обятия,и винаги ште се радват когато ги посештаваме...... за което сарде4но им благодария от сарце ,винаги ште мие приатно да ги посештавам. нека следваштиа пат се саберем оште пове4е за да им дарим една безумна радост и едно наистина незабравимо преживяване,заштото те го заслужават

молиа нека ,ако има и други мнениа от колегите да ги споделиат ,като циало аз биах невероиятно штаслив и доволен от посештението,имам и снимки които сте се постараиа да постна до ден

- DILDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30;Е65
- Мечтае да кара: Е30
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=9427 човек защо не се научиш да пишеш на фонетична - лесно е

човек се учи докато е жив...
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ето и малко снимки и приателюм знам 4е пиша с много грешки и пиша на фонетика но аз сам фен на марката и на си4ки които я уважават а не сам фен на писането а лошотое 4е това е единствениа на4ин да се изразиа какво 4увствам
снимките са малко лоши но с камера от тел толкова можах да направиа
снимките са малко лоши но с камера от тел толкова можах да направиа
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- dizelboy
- старши ентусиаст
-
ето оште малко засега толкова другите сте ги ка4а на саит4е за да непълниа форума бесмислено 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Дизел бой и Василен - написаното от Вас ми напълни душата
толкова се радвам, че сте показали на тези с пачките, гонещи рейтинг, че не е важно колко материални блага имаш или колко си известен, а важното е да си човек и да дариш децата с една искрена усмивка - на тях това им трябва, за да се топлят в студените нощи.
Момчета, искрено се радвам, че Ви познавам, вие ме убеждавате, че в тази държава са останали и светсни хора с добри сърца, ЕВАЛА НА ВСИЧКИ, КОИТО ПОТКРЕПИХА ИДЕЯТА ОЩЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО

толкова се радвам, че сте показали на тези с пачките, гонещи рейтинг, че не е важно колко материални блага имаш или колко си известен, а важното е да си човек и да дариш децата с една искрена усмивка - на тях това им трябва, за да се топлят в студените нощи.
Момчета, искрено се радвам, че Ви познавам, вие ме убеждавате, че в тази държава са останали и светсни хора с добри сърца, ЕВАЛА НА ВСИЧКИ, КОИТО ПОТКРЕПИХА ИДЕЯТА ОЩЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
7 мнения
• Страница 1 от 1