На гости в с. Гуцал или как мина!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
На гости в с. Гуцал или как мина!
За онези които не успяха да доидат могат само да съжаляват,
Този път бяхме само 5 коли, нямаше организация за събиране на помощи ... отивахме по покана на самите деца за празника по случай края на учебната година.
Децата ни посрещнаха с възгласи викове приповдигнато настроение, държа да отбележа че бяхме най-желаните гости от всички които бяха "цъфнали" представители на Метро, Данон някаква французойка от някаква фондация, личния шофьор на онзи прецедател Герджиков(какво търсеше там не знам), и още някакви хора дето не съм сигурен знаеха ли къде са.
Както и да е децата се бяха подготвили за представлението много добре и се забавлявахме чудесно, изнудиха ме да седна на първия ред сигурно официалните гости са ме гледали лошо отзад
Както винаги возихме децата, преди и след представлението, с което предизвикахме остра реакция на гостите и директорката че ще провалим празника
, с две думи хората които бяха дошли там (с изключения за които ще кажа по натам) с цел евтин популизъм от сорта ... цитирам "снимай ме докато раздавам шоколадите"
Простотия която си позволявам да критикувам от тази трибуна, тези хора търсеха само гнусните си политически и общественни цели и изобщо не им ДРЕМЕ за тези деца!!!
Позволявам си да кажа съвсем отговорно, Моля Ви господа политици махнете си мръсните ръце от сираците и не си позволявайте да градите кариерите си на гърба на мъката на хората в тежко социално положение!!!
Като цяло БМВ клуб България в лицето на всичките си знайни и незнайни членове и нечленове е помогнало на тези деца повече в психологически план от всичките Метро Данон манон и цялата сган там
Че и някаква кука дойде да ми направи забележка да съм возел децата със затворени прозорци
Както и да е изживяването беше превъзходно въпреки навляците които бяха там ... те не смееха да докоснат децата и ние бяхме истинските гости за тях
Запознах се с психоложката на дома, една симпатична дама много усмихната и с отговорност към работата си благодарим ти Людмила!
Запознах се и с една от трите дами които помагат с желание и разбиране... Деница децата казват това име с такава топлота че съм убеден в нейната доброжелателност!
Благодаря на diselboy за неговото голямо сърце, благодаря на Ева, Мария и Гого от Peugeot клуба които за пореден път доказаха че са Човеци с голямо Ч и наши големи приятели!
Благодаря на кума ми(черната Е39-ка ) които се скъса да вози децата да им купува сладоледи вафли да ги прегръща и да си говори с тях ...
Благодаря на съвсем новите фенове с големи сърца Боби(дама), george и брат му.
И накрая понеже сигурен съм че не съм бил изчерпателен ето и тема от пежо клуба
http://peugeot.index.bg/forum/viewtopic.php?t=1038
Този път бяхме само 5 коли, нямаше организация за събиране на помощи ... отивахме по покана на самите деца за празника по случай края на учебната година.
Децата ни посрещнаха с възгласи викове приповдигнато настроение, държа да отбележа че бяхме най-желаните гости от всички които бяха "цъфнали" представители на Метро, Данон някаква французойка от някаква фондация, личния шофьор на онзи прецедател Герджиков(какво търсеше там не знам), и още някакви хора дето не съм сигурен знаеха ли къде са.
Както и да е децата се бяха подготвили за представлението много добре и се забавлявахме чудесно, изнудиха ме да седна на първия ред сигурно официалните гости са ме гледали лошо отзад

Както винаги возихме децата, преди и след представлението, с което предизвикахме остра реакция на гостите и директорката че ще провалим празника

Простотия която си позволявам да критикувам от тази трибуна, тези хора търсеха само гнусните си политически и общественни цели и изобщо не им ДРЕМЕ за тези деца!!!
Позволявам си да кажа съвсем отговорно, Моля Ви господа политици махнете си мръсните ръце от сираците и не си позволявайте да градите кариерите си на гърба на мъката на хората в тежко социално положение!!!
Като цяло БМВ клуб България в лицето на всичките си знайни и незнайни членове и нечленове е помогнало на тези деца повече в психологически план от всичките Метро Данон манон и цялата сган там

Че и някаква кука дойде да ми направи забележка да съм возел децата със затворени прозорци

Както и да е изживяването беше превъзходно въпреки навляците които бяха там ... те не смееха да докоснат децата и ние бяхме истинските гости за тях

Запознах се с психоложката на дома, една симпатична дама много усмихната и с отговорност към работата си благодарим ти Людмила!
Запознах се и с една от трите дами които помагат с желание и разбиране... Деница децата казват това име с такава топлота че съм убеден в нейната доброжелателност!
Благодаря на diselboy за неговото голямо сърце, благодаря на Ева, Мария и Гого от Peugeot клуба които за пореден път доказаха че са Човеци с голямо Ч и наши големи приятели!
Благодаря на кума ми(черната Е39-ка ) които се скъса да вози децата да им купува сладоледи вафли да ги прегръща и да си говори с тях ...
Благодаря на съвсем новите фенове с големи сърца Боби(дама), george и брат му.
И накрая понеже сигурен съм че не съм бил изчерпателен ето и тема от пежо клуба
http://peugeot.index.bg/forum/viewtopic.php?t=1038
Последна промяна Vasilen на 07 Юни 2004, 15:50, променена общо 1 път
May the BMW force be with you!
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Благодаря за разказа!
Радвам се, че сте изкарали добре и съжалявам, че със Сави не успяхме да наминем, но с тези сесии е повече от ужасно. Има едно момче в дома - Ангел, който има някакъв телефон с bconnect карта и отвреме на време ми клипва, за да се чуем как са нещата там, имат ли нужда от нещо. Предполагам, че пиеската е била страхотна
Ангел също потвърди, че другите спонсори били някакви позьори и на вас се зарадвали най-много
Свършили сте чудесна работа
Специално искам да поздравя хората от Пежо Клубът, както и тези от Ауди
Неведъж доказахме, че истински хора има навсякъде и можем да надвием глупавите препирни из форумите. Дано така да е и в бъдеще! 

Незнам дали Vasilen се е объркал ама ника ми е geоrge бях заедно с брат ми със сивата 3-ка,ако не е зна4и ме е пропуснал
За другите спонсори и аз съм на същото мнение гледаха децата все едно никога не са виждали мал4угани.А особено малките много копнеят за внимание и спрителяване.Аз направо се у4удих като видях как се радват малките на бмв-тата.Никога не съм ходил в какъвто и да е дом за сираци ама този ми направи голямо впечатление,направо се чудя какво правят тези малки де4ица по цял ден
а имат толкова много енергия за изразходване.Много се радвам 4е бях част от
групата макар и малка у4аствала в това хубаво на4инание

За другите спонсори и аз съм на същото мнение гледаха децата все едно никога не са виждали мал4угани.А особено малките много копнеят за внимание и спрителяване.Аз направо се у4удих като видях как се радват малките на бмв-тата.Никога не съм ходил в какъвто и да е дом за сираци ама този ми направи голямо впечатление,направо се чудя какво правят тези малки де4ица по цял ден

групата макар и малка у4аствала в това хубаво на4инание

- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
george написа:...
Много сори бате точно тебе имах впредвид ама съм се объркал, още веднъж съжалявам за грешката която съм допуснал !
kriso_racing е друг готин БМВ фен !
May the BMW force be with you!
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- Bobi
- кандидат ентусиаст
-
:)
И аз искам да кажа,че посещението беше страхотно.Децата бяха невероятни и даже си разменихме телефони.
Искам да БЛАГОДАРЯ на Vasilen,който ме въведе в атмосверата и на Dizelboy,който е невероятен човек.
Благодаря на всички.Страхотни сте.

6 мнения
• Страница 1 от 1