Лудите от Надежда - среща?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Лудите от Надежда - среща?
Преди събора направихме една среща от тогава се събираме често, но не всички, та хайде да напревим една обща среща пак
Мястото предлагам да е същото!
Покана към всички които са от нашия район, но не се познаваме, ЕЛАТЕ на автомивката срещу хали Надежда, ще видите много БМВ-та можете да ползвате БМВ-то от подписа ми за ориентир както и муцуната ми, елате и кажете че сте от форума или просто фенове аз ще ви запозная със всички!
Деня и часа очаквам да предложите вие!

Покана към всички които са от нашия район, но не се познаваме, ЕЛАТЕ на автомивката срещу хали Надежда, ще видите много БМВ-та можете да ползвате БМВ-то от подписа ми за ориентир както и муцуната ми, елате и кажете че сте от форума или просто фенове аз ще ви запозная със всички!
May the BMW force be with you!
- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
аре да се чуеме по телефона като уточните срешата, защото съм в сесия и не съм на работа всеки ден за да влеза във форума
- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
аре да се чуеме по телефона като уточните срешата, защото съм в сесия и не съм на работа всеки ден за да влеза във форума
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
Re: Лудите от Надежда - среща?
Vasilen написа:Преди събора направихме една среща от тогава се събираме често, но не всички, та хайде да напревим една обща среща пак![]()

За дата на срещата .. не знам .. когато кажете .. стига да е привечер аз съм ONLINE както викат PC маняците

R.I.P Landikar
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Значи след вчерашния биро-пой
с diselboy и разговор с ludiagsm предложението е за събота вечер към 19.00!
П.С. Докато отивахме към биропоя видях един от смесените Люлин-Надежда фен Вайпъра та си помислих аре Люлин склад елате ни най-сетне на гости!?

П.С. Докато отивахме към биропоя видях един от смесените Люлин-Надежда фен Вайпъра та си помислих аре Люлин склад елате ни най-сетне на гости!?
May the BMW force be with you!
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
С най-голямо удоволствие, помислих си го още, когато прочетох темата, но брат ми е рожденник и не знам кога къде и как, но вие си знаете - ако имам възможност звъня и идвам 

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
Евгени мерси за поканата, но ...
мойто мило е рожденик и няма да можем в събота. Но пък май ще организираме картинг за събота по обяд.. стига да не вали
мойто мило е рожденик и няма да можем в събота. Но пък май ще организираме картинг за събота по обяд.. стига да не вали

9 мнения
• Страница 1 от 1