Разочарование от сбирката на еко-то 30.05

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Разочарование от сбирката на еко-то 30.05

Мнение от george » 30 Май 2004, 17:46

Днес реших да отида на еко-то да видя за какво става дума на сбирките,да отида за пряв път от жив ентусиазъм и интерес.
Като отидох с брат ми се запознах с 2-3 човека.Като цяло очаквах че
някой от по старите членове ще забележи 4е има и нови лица
ще се заитересува наи малкото.Вместо това си седяхме на края на масата като някакви айде да не казяам какви.Любо Мегов от време не време ме поглеждаше с недоумение-да не казвам други думи и сигурно се чудеше кои са пък тия?Явор,Пенчев тези които поне успях да различа не ни обърнаха никакво внимание говореха си нещо с познатите.Аз поне си мислех че някой ще каже например-виждам и нови хора днес да се поинтересува да обърне вниманието на останалите ама както и да е останах си само с ентусиазна и разо4арованието от срещата поседях към 1/2 4ас и си трагнах точно така както и доидох.Та това е от мен нямам какво пове4е да кажа

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 30 Май 2004, 18:00

Общо взето така се чувства всеки първия път.Та ако си извадиш грешни
заключения и повече не дойдеш,само ще загубиш.А и на Еко всеки
път идват нови хора и общо взето те завързват първи разговор.Бъди
сигурен,че ако заговориш някой,той няма да ти обърне гръб.
Горе главата и в четвъртък пак там :!: :D
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

ентусиаст
Аватар

Мнение от tsvet40 » 30 Май 2004, 18:16

Някои имахме още по-неприятни преживявания първия път, така че нямаш право да се оплакваш :lol: :lol: :lol:
Ако решиш, че има за какво да ходишотиваш пак и нещата ще се наместят. Всяко начало е трудно, но пък после... :wink:

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Re: Разочарование от сбирката на еко-то 30.05

Мнение от Engi » 30 Май 2004, 18:58

george написа: ...

малко странно ги виждаш нещата бате... даже ми звучиш сериозно обиден... явно си очаквал в момента, в който се появиш, всички да се хвърлят и да почнат да се запознават с теб... чесно да ти кажа мойте първи 4-5 ходения се чуствах супер ненамясто, но като видех някой познат от форума, отивах, запознавах се с него и така. на ЕКО постоянно идват супер много нови хора, и не можем постоянно да ходим и да разпитваме кой кой е. не се обиждай, не си прав.

tsvet40 написа: ...

там беше друго, ама не е мястото да го коментираме публично. освен това до колкото си спомням, ти получи искрени извинения:)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 30 Май 2004, 19:13

Не се коси. Хвани си някой на лично съобщение, в icq или по телефона, запознайте се и се разберете да ходите заедно. Той ще те запознае с останалите :idea: Хората са точни, не се отчайвай, наистина ще загубиш много ако се отдръпнеш. Едно време наистина новите хора се забелязваха, защото бяха малко и всички им се радваха. Сега са много повече и е нормално да не е чак така. Ето ти го Engi, нагърбвам го със задачата да се запознаете и да те води. Колко му е. Успех и горе главата :)
човек се учи докато е жив...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 - 320 Ci , Pajero - 3.2 DID

Мнение от divna_ » 30 Май 2004, 19:47

:wink: И аз днес отидох за първи път и не се запознах с никой :( , само с Engi и то защото сме комуникирали във форума :) и знам коя е колата му от снимките.
Надявам се следващия път да е по-успешен :wink:

старши ентусиаст
Аватар

извинявам се

Мнение от Любо Мегов » 30 Май 2004, 21:03

Извинявам се за получилата се ситуация :oops: :oops: . От моя гледна точка не искам да се натрапвам, още повече че не знам че ще идвате, да бяхте пуснали на някой от старите по едно лс, че ще дойдете да се запознаем, щяхме специално да Ви обърнем внимание.

Още веднъж се извинявам за конфузията :oops: , на следващата сбирка смятам нещата ще стоят иначе :wink:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 30 Май 2004, 21:05

george наистина не си прав,не се обиждай :) Когато отидеш на сбирка трябва първи да кажеш 'здрасти' на другите 'аз съм еди кой си.." и така да се подхване разговор!Аз съм бил има няма 4-5 пъти на сбирка досега и се още се чувствам леко неловко и не на място,но това с времето отминава! Много добър съвет е да се запознаеш първо с един човек,който ще те въведе по-добре в 'ситуацията'! :) Ето аз например се запознах най-напред с БМВ///М Машината и брат му (дори вече не помня по какъв повод :D ) и те двамата ме доведоха и запознаха с другите ентусиасти! Нищо не става от първия път... :) Малко по малко с времето ще се интегрираш:) Както казаха другите-никой няма да ти откаже разговор! Следващата Неделя с удоволствие ще се запозная с теб!!!! :D

divna_ точно когато дойдох на Екото попитах за теб Пешо (М машината),защото видях че щеше да идваш :!: Но той ми каза че не те познава и незнае.... :(
Така че-ето виждаш че желание не липсва от наша страна..просто трябва...ммм....престрашаване да заговориш първа :D

Engi следващата Неделя да ме запознаеш с нея лично!!!! :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от divna_ » 30 Май 2004, 21:48

Момчета няма за какво да се извинявате :wink:
Аз съм единствената виновна за това , защото вие няма от къде да знаете , че аз съм divna_ можеше да бъда случайна клиентка на ЕКО-то. Аз влязох и вместо да дойда при вас се притесних :oops: и седнах отстрани, но следващия път няма да е така :D
М/у другото се запознах с Engi и той ми предложи да ме представи , но аз :oops: :oops: :oops:.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от divna_ » 30 Май 2004, 22:11

:wink: :) :D

Слави
Аватар

Мнение от © » 30 Май 2004, 22:22

абе да си призная и мен малко ме е страх да не се получи същото като при автора на темата, но ще ми е много интересно да се запозная поне с Енджи и не знам защо с Явор ... може би заради особените му постове :lol:
не че имам възможност скоро да дойда, пиша си ей така .. :D

Правопис Мастър
Аватар
Кара: X5

Мнение от MOPKOB » 30 Май 2004, 23:30

А ма скъпа ти да не си 2-3 клас сега... обади ми се следващия път , аз не съм от старите ама ще ти хвана ръчичката ще помоля за внимание и ще те представим.
Я СЕ СТЕГНИ БЕ.
Кат' си фен ще се държиш кат' мъж.
Ама не ме цункаха , не ме погалиха, па и една св@#$! даже не ми направиха. Отиваш при председателя тропваш му по масата и ако не те утрепе от първия път .... ще те забележат.
Хайде със здраве. Обади се да ти помагам следващия път.
Изображение

Нощния ездач
Нощния ездач
Аватар
Кара: дългия по таван

Мнение от Engi » 30 Май 2004, 23:31

MOPKOB написа: ...

ей заяждало:) стига си плашило хората:)
Изображение

Ценко изложбения
Аватар
Кара: дългия да си плати входа !!!

Мнение от rtzankov » 30 Май 2004, 23:50

george нема стряшно брат ше свикнеш .. аз за щастие първиа път когато се зпознах с на живо с БМВ тийм-а беше на един мач .. и там нещата минаха доста по забавно .. ма не се плаши можеш да си сигурен че си попаднал на правилното място .. и няма да бъдеш изолиран или каквото и да било .. щом приеха човек който се придвижва с Тико .. какво остава за притежател на БМВ :lol:
Изображение
Изображение
R.I.P Landikar

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 31 Май 2004, 2:18

Катили такива .......те откъде да знаят хората, че трябва с някой от дъртите тука да се обясняват на ЛС ... :wink: :lol:

Аз като отидох първия път бях с Ати ....ама всички гледаха Формулата и аз си седях и си тъпеех и ми беше 520 от вътре ....Аз обаче нали съм досадно същество и почнах наред да питам кой кой е :wink:

george и divna_
Ако имате възможност, елате в четвъртък вечерта в 21:00 на Еко. Ако искате елате и по-рано към 20:45 например .......аз ще съм там и обещавам да ви запозная с останалите.... С черна двуврата Е30-ка съм ....рег номер. С4385КС ....ако дойдете след мене ...ритате въпросната кола да засвири алармата и ще доприпкам... :wink:

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия