ЗА БАБУНА И СПАРКО 3 - Отзиви и снимки
Модератори: mitaka7, Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
ЗА БАБУНА И СПАРКО 3 - Отзиви и снимки
Беше супер жестоко - и Sparco, и Бабуна, и тяхните приятели, и колите, и шоуто и абитурентките
.
Ето малко снимки:
http://free.bol.bg/ddelevski/

Ето малко снимки:
http://free.bol.bg/ddelevski/
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
АААа, ще се
от яд, че не бях
Момчетаааа, само така - винаги с вратите напред в живота, па да става квото ще
ПС - с голямо удоволствие забелязвам, че и вие си държите лепенките си от събора

Момчетаааа, само така - винаги с вратите напред в живота, па да става квото ще

ПС - с голямо удоволствие забелязвам, че и вие си държите лепенките си от събора

След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
Ще се сетите, че изтървахте шоуто 

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
- ati
-
аз си знаех, ама служебни ангажименти, неотложни
направо се чудех дали да не звънна от магистралата на шефа с думите - ами аз отивам към Пловдив
яд ме ееееееееееееее

направо се чудех дали да не звънна от магистралата на шефа с думите - ами аз отивам към Пловдив

яд ме ееееееееееееее
Искам да благодаря на всички , които бяха на полигона.Всичко беше страхотно даже не съм си и представял ,че ще стане такова шоу.Това е още едно доказателство колко задружна е БМВ общността.До тук беше лесно сега трябва да мисля, как да се отблагодарявам на:Ванката(които ме кара до Новотела),Жоро в на които колата също се возих,Роската,момчето с черното Е-34,Иво,Gorby,Stjoker и неговата приятелка,Петко,Stormer(които пое ангажимента да отговаря за пиенето),Pablo,Никито(които ме докара на полигона),Nikos(лошите бърнаути),Rieger(снимаше с камерата),Коко и Бобито,Georgi,Dimitar,Mavrenata,Недялко,AGT и Ваня,LandShark,Xarax и полицайте които дойдоха да ни уважат (той Димитър ще ви разкаже за тях):D .Много внимавах , да не пропусна някой , ако съм все пак съм пропуснал моля да бъда извинен , ще го добавя веднага.Пак специални благодарности на горепосочените ЕНТУСИАСТИ.Нямаше такова изпращане снощи казвам ви,няма и да има!
- Dimitar
- старши ентусиаст
-
Относно полицаите: както си стоим на полигона ние, пием си бирата и си лафим и по едното време на полигона влиза един луноход с трима полицаи вътре. Идват те при нас и почват да ни гледат лошо и да разпитват. Някой се бил обадил от околните къщи или кафенета, че много палеж на гуми имало и сме им тровили въздуха
. Взимаме аз и stormer 3 бири и 3 пакетчета фъстъци и ги носим на полицаите та да се почерпят за здравето на Sparco и компания. Обаче те се дърпат и нещат да ги приемат - ок, казваме им - ще си ги пийнете като ви свърши смяната - проблем никакъв. След което, те се съгласиха, че така ставало и единия го слушам как казва по станцията: "Те тези 4-5 коли дето са правили изпълнения са си отишли, тия момчета тук изпращат абитуренти и са си мирни и кротки..."
. После се обръща към нас - "И недейте да пиете много, а като си тръгвате - по-малко газ да давате. Айде чао и приятно изкарване." 

- ati
-
абе кат ви казвам, че има и свести поуцай 

НЯМА ТАКЪВ БАЛ
Момчееееетааааааааааааа,СНОЩИ от 2 до 6 не съм спал
ТО това няма ОПИСВАНЕ,Няма Разказване
НЯМА ДУМИ за тази ЛУДНИЦА
ТОВА БЕШЕЕЕЕЕЕ №1
Абитюрентките замирисаха на ИЗГОРЕЛА ГУМА
А РЕВА НА
М30-ките
Се чуваше от Селекта още
А М10-то се опитваше да им приглася
е изпаднали са му 2 броя от цилиндрите ама си е СИЛА
А за гарнитурка свиреше оркестъра от шест цигулки и оркестър с главни изпълнители М20 и М50
ТОВА ще е БАЛЪТ за който Пловдив ЩЕ говори ОЩЕ дълго
Кви са тея Кяйени,кви са тея С-класи бе батееее
БМВ РУЛЛЛЛЗЗЗЗЗЗЗ

Момчееееетааааааааааааа,СНОЩИ от 2 до 6 не съм спал

ТОВА БЕШЕЕЕЕЕЕ №1

Абитюрентките замирисаха на ИЗГОРЕЛА ГУМА

А за гарнитурка свиреше оркестъра от шест цигулки и оркестър с главни изпълнители М20 и М50

ТОВА ще е БАЛЪТ за който Пловдив ЩЕ говори ОЩЕ дълго

Кви са тея Кяйени,кви са тея С-класи бе батееее

БМВ РУЛЛЛЛЗЗЗЗЗЗЗ

- Nikolay1
- Кой кашля?
-
- Кара: D779676
Най-после и аз да набарам ПЦ след вчера, с 2 думи НЕАМ ДУМИ искаше ми се пак да съм аби , умрях си от кеф даже сега като пиша пак ми се вдига адреналина. Спарко и Бабуна със сигурност ще помнят този ден
П.С. Момчета желая ви много щастие в "реалния живот" и късмет на изпитите

П.С. Момчета желая ви много щастие в "реалния живот" и късмет на изпитите

Be poZer, ride HoreX, drink 4oreX!
Oня русия
Oня русия
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
Найстина е Било як Купон завиждам ви искренноо
де и на моя бал да бяха цяла глутница Вълци, както биха си мечтали сигурно и бая наорд от форума
Успех от тук натам, ще ви е нужен.!

де и на моя бал да бяха цяла глутница Вълци, както биха си мечтали сигурно и бая наорд от форума

Успех от тук натам, ще ви е нужен.!
- Xarax
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus IS 200
Найстина беше страхотно . Купона беше много як . А от тълпата се чуваше - ейй колко BMW-та , малей колко BMW-та , гледай колко BMW-та .... .
Спарко , прав си че такова изпращане не е имало , няма и да има .
От тук на татък ви желая само успехи в живота , и да има POWER .
ПС. И благодарим за почерпката !
Спарко , прав си че такова изпращане не е имало , няма и да има .
От тук на татък ви желая само успехи в живота , и да има POWER .
ПС. И благодарим за почерпката !

Respect is everything !
- Babuna
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 316, е36 328, ф30 335, ф32 428
- Мечтае да кара: и да му е спокойно
Извинявам се, че пиша с малко закъснение... вчера късно вечерта се върнах от морето и съм болен, та чак сега сварих да седна на пц.
Нека първо кажа едно голямо "БЛАГОДАРЯ!" на всички присъстващи. И съм убеден, че с това "БЛАГОДАРЯ!" няма да успея да изразя признателноста си към, хората които сътвориха моето и на спарко абитуриентски изпращания. Аз си имам една теория, че спомените (и мечтите) са най-важните неща, защото човек именно в тях се чувства истински щастлив. ПАК БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!
И за да Ви накарам да се чувствате задоволени от самите вас ще кажа:
МОМЧЕТА, СЪЗДАДОХТЕ МИ СПОМЕН ДО ЖИВОТ!
Няма да мога да ви се отблагодаря изобщо, но все пак ще пробвам...

Нека първо кажа едно голямо "БЛАГОДАРЯ!" на всички присъстващи. И съм убеден, че с това "БЛАГОДАРЯ!" няма да успея да изразя признателноста си към, хората които сътвориха моето и на спарко абитуриентски изпращания. Аз си имам една теория, че спомените (и мечтите) са най-важните неща, защото човек именно в тях се чувства истински щастлив. ПАК БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ!
И за да Ви накарам да се чувствате задоволени от самите вас ще кажа:
МОМЧЕТА, СЪЗДАДОХТЕ МИ СПОМЕН ДО ЖИВОТ!
Няма да мога да ви се отблагодаря изобщо, но все пак ще пробвам...

CCFL и LED ангелски очи, М пакети за е36/е39/е46/е60/е61/е90/е91/е93/е93/f10/f30/x5 спортни окачвания, спортни генерации, колектори и много други!
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
OРИГИНАЛНИ ПАРКИНГ СЕНЗОРИ по 39 лв!
Стъкла за фаровете на BMW e46 всички модификации - 45 лв, за BMW e39 фейслифт 79 лева - край на проблема с мътните напукани фарове
М-tec броня пълен за БМВ е36 пълен комплект - 129 лв
M-tec 2 предна броня за БМВ е46 седан,туринг - 189 лв
M-tec предна броня за БМВ е39 - 189 лв
MOTUL 6100 10w-40 Synergie 5 литра - 49.99 лева - МОТУЛ И КАСТРОЛ 100% оригинални на най-ниски цени в БГ
CCFL ANGEL EYES - 49,99 лв
0889 22 66 88
- ati
-
Babuna написа:. Аз си имам една теория, че спомените (и мечтите) са най-важните неща,

скорошно оздравяване

15 мнения
• Страница 1 от 1