Благодарим на организаторите!

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Благодарим на организаторите!

Мнение от Vasilen » 10 Май 2004, 11:36

Искам да Благодаря на организаторите и всички които помагаха!
Благодаря на Utah, F&F, Engi, Сашо дривинггот просто не мога да ги изброя всичките
Организацията за средствата (пари, хора и т.н.) беше повече от добра!
Не съм вярвал че ще срещна толкова много и хубави хора на едно място, но това се случи и то беше на събора!
Някои казват че имало пропуски, пропуски винаги ще има на събор е като на сватба винаги ще има недоволни.
За голия ентусиазъм който притежаваха само организаторите направиха нещо непосилно!
Позволявам си да говоря от свое име и от името на Eva* и компанията която беше с нея, от името на Вичо(надявам се да съм те рабрал правилно) от името на кума ми който закъса с Е39-ката в Ст.Загора, но направи всичко възможно да дойде и остана предоволен! Убеден съм че има много хора които споделят мнението ми но ще ги оставя да се изкажат сами!
(Втори път го пиша това :twisted: )
Дублирал съм малко темата на Морков и за това се извинявам!
Колкото до конкурсите не съм имал толкова добри наблюдения и може би е прав Моркова :cry:
May the BMW force be with you!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 10 Май 2004, 12:35

Присъединявам се с благодарност.

Благодаря много на Василен, че удържа и ни докара в колона, като положи максимум усилия :yes: . Дори ми даде възможност да "изпреваря" колоната... на "летището" на магистралата :D :wink: Дано не ми пратят "лична" снимка от КАТ. А тези полицаи в Казанлък много "съвестни" бря :) за по малко от час престой и си намерих честитка под чистачката... "глоба за неправилно паркиране".

Не мога да коментирам конкурсите, аз бях гостенка на събитието.
Искам да изкажа благодарност към всички, които с чудесното си настроение, допринесоха за моето невероятно изкарване и за един от най-хубавите ми рождени дни. Шапката HAMANN! :D на никой няма да я дам! :twisted:

Организацията - хотел - престой, (особено при условие, че до последно не се знаеше, кой от фирмата, в която работя ще идва) беше на много високо ниво. Благодарности на Енджи за експедитивноста. Все пак не пропускам факта, че видимо изглеждаше много уморен от тичане между двата хотела "Бузлуджа" и "Тонзос", за останалите не съм наясно.

Извинявам се за ужаса, който причиних на златистото BMW, шофьора и спътника му с изхвърчането ми от завоя. Признавам си, това ми беше второто излизане на дълъг път, като аз съм зад волана. Благодаря се на съдбата си, че ми даде шанс и се разминахме само с уплаха. Успях да запазя самообладание до край.

Колкото до останалата част от Събора! :bgflag: :ok: Сбъдна се една моя мечта!!! Догодина, с фирмата или без нея, (това не ме засяга, мнозина знаят, че с нетърпение чаках събитието), идвам - ПАК.

Колегите, които бяха с мен в колата с нетърпение чакаха да тръгна и да ги взема, от месец насам само за това си говорим в офиса.
Останаха изключително доволни, че бяха там ... :D
Да караш Peugeot е страст!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 318
Мечтае да кара: Porsche Carrera.
Детайли за колата: най-хубавата :)

Мнение от Jamaika » 10 Май 2004, 15:11

Присъединявам се към думите на Ева! Мога да кажа, че по-приятно изкарване не съм имал от години! Огромни благодарности на организаторите, както и на всички BMW фенове, които накараха една моя детска мечта да се сбъдне!!!! ЕВАЛА, ПИЧОВЕ!!!!!!! Догодина, ако не ме е блъснала някоя кола, или не ми е паднала тухла на главата, пак съм там (този път със собствен транспорт, стискайте палци да е баварец)!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330d
Мечтае да кара: M550d

Мнение от LANA » 14 Май 2004, 10:19

И аз съм благодарен на всички :lol:
Другия път пак сме на палатка, но ще доидем на сбирката в хотела, че тая я попропуснахме (малко се изпонапиаме)
Иначе аз си казах хората се постараха и мисля че не трябва недоволните да са толкова крайни в изказванията си.
:arrow: Абе с две думи БеШе ЕXтра :wink: :wink: :wink:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от la » 14 Май 2004, 10:45

Не стоях целия събор, но и аз в кюпа! :D :D След думите, които се казаха.. ми остана само скромно да се присъединя към казаното :oops: Прекарах страхотно! :D
:yes: :bchug:

Назад към Събори/Мероприятия