Благодарим на организаторите!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Благодарим на организаторите!
Искам да Благодаря на организаторите и всички които помагаха!
Благодаря на Utah, F&F, Engi, Сашо дривинггот просто не мога да ги изброя всичките
Организацията за средствата (пари, хора и т.н.) беше повече от добра!
Не съм вярвал че ще срещна толкова много и хубави хора на едно място, но това се случи и то беше на събора!
Някои казват че имало пропуски, пропуски винаги ще има на събор е като на сватба винаги ще има недоволни.
За голия ентусиазъм който притежаваха само организаторите направиха нещо непосилно!
Позволявам си да говоря от свое име и от името на Eva* и компанията която беше с нея, от името на Вичо(надявам се да съм те рабрал правилно) от името на кума ми който закъса с Е39-ката в Ст.Загора, но направи всичко възможно да дойде и остана предоволен! Убеден съм че има много хора които споделят мнението ми но ще ги оставя да се изкажат сами!
(Втори път го пиша това
)
Дублирал съм малко темата на Морков и за това се извинявам!
Колкото до конкурсите не съм имал толкова добри наблюдения и може би е прав Моркова
Благодаря на Utah, F&F, Engi, Сашо дривинггот просто не мога да ги изброя всичките
Организацията за средствата (пари, хора и т.н.) беше повече от добра!
Не съм вярвал че ще срещна толкова много и хубави хора на едно място, но това се случи и то беше на събора!
Някои казват че имало пропуски, пропуски винаги ще има на събор е като на сватба винаги ще има недоволни.
За голия ентусиазъм който притежаваха само организаторите направиха нещо непосилно!
Позволявам си да говоря от свое име и от името на Eva* и компанията която беше с нея, от името на Вичо(надявам се да съм те рабрал правилно) от името на кума ми който закъса с Е39-ката в Ст.Загора, но направи всичко възможно да дойде и остана предоволен! Убеден съм че има много хора които споделят мнението ми но ще ги оставя да се изкажат сами!
(Втори път го пиша това

Дублирал съм малко темата на Морков и за това се извинявам!
Колкото до конкурсите не съм имал толкова добри наблюдения и може би е прав Моркова

May the BMW force be with you!
Присъединявам се с благодарност.
Благодаря много на Василен, че удържа и ни докара в колона, като положи максимум усилия
. Дори ми даде възможност да "изпреваря" колоната... на "летището" на магистралата
Дано не ми пратят "лична" снимка от КАТ. А тези полицаи в Казанлък много "съвестни" бря
за по малко от час престой и си намерих честитка под чистачката... "глоба за неправилно паркиране".
Не мога да коментирам конкурсите, аз бях гостенка на събитието.
Искам да изкажа благодарност към всички, които с чудесното си настроение, допринесоха за моето невероятно изкарване и за един от най-хубавите ми рождени дни. Шапката HAMANN!
на никой няма да я дам!
Организацията - хотел - престой, (особено при условие, че до последно не се знаеше, кой от фирмата, в която работя ще идва) беше на много високо ниво. Благодарности на Енджи за експедитивноста. Все пак не пропускам факта, че видимо изглеждаше много уморен от тичане между двата хотела "Бузлуджа" и "Тонзос", за останалите не съм наясно.
Извинявам се за ужаса, който причиних на златистото BMW, шофьора и спътника му с изхвърчането ми от завоя. Признавам си, това ми беше второто излизане на дълъг път, като аз съм зад волана. Благодаря се на съдбата си, че ми даде шанс и се разминахме само с уплаха. Успях да запазя самообладание до край.
Колкото до останалата част от Събора!
Сбъдна се една моя мечта!!! Догодина, с фирмата или без нея, (това не ме засяга, мнозина знаят, че с нетърпение чаках събитието), идвам - ПАК.
Колегите, които бяха с мен в колата с нетърпение чакаха да тръгна и да ги взема, от месец насам само за това си говорим в офиса.
Останаха изключително доволни, че бяха там ...
Благодаря много на Василен, че удържа и ни докара в колона, като положи максимум усилия

Не мога да коментирам конкурсите, аз бях гостенка на събитието.
Искам да изкажа благодарност към всички, които с чудесното си настроение, допринесоха за моето невероятно изкарване и за един от най-хубавите ми рождени дни. Шапката HAMANN!

Организацията - хотел - престой, (особено при условие, че до последно не се знаеше, кой от фирмата, в която работя ще идва) беше на много високо ниво. Благодарности на Енджи за експедитивноста. Все пак не пропускам факта, че видимо изглеждаше много уморен от тичане между двата хотела "Бузлуджа" и "Тонзос", за останалите не съм наясно.
Извинявам се за ужаса, който причиних на златистото BMW, шофьора и спътника му с изхвърчането ми от завоя. Признавам си, това ми беше второто излизане на дълъг път, като аз съм зад волана. Благодаря се на съдбата си, че ми даде шанс и се разминахме само с уплаха. Успях да запазя самообладание до край.
Колкото до останалата част от Събора!

Колегите, които бяха с мен в колата с нетърпение чакаха да тръгна и да ги взема, от месец насам само за това си говорим в офиса.
Останаха изключително доволни, че бяха там ...

Да караш Peugeot е страст!
- Jamaika
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 318
- Мечтае да кара: Porsche Carrera.
- Детайли за колата: най-хубавата :)
Присъединявам се към думите на Ева! Мога да кажа, че по-приятно изкарване не съм имал от години! Огромни благодарности на организаторите, както и на всички BMW фенове, които накараха една моя детска мечта да се сбъдне!!!! ЕВАЛА, ПИЧОВЕ!!!!!!! Догодина, ако не ме е блъснала някоя кола, или не ми е паднала тухла на главата, пак съм там (този път със собствен транспорт, стискайте палци да е баварец)!!!!!!!!!

- LANA
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330d
- Мечтае да кара: M550d
И аз съм благодарен на всички
Другия път пак сме на палатка, но ще доидем на сбирката в хотела, че тая я попропуснахме (малко се изпонапиаме)
Иначе аз си казах хората се постараха и мисля че не трябва недоволните да са толкова крайни в изказванията си.
Абе с две думи БеШе ЕXтра

Другия път пак сме на палатка, но ще доидем на сбирката в хотела, че тая я попропуснахме (малко се изпонапиаме)
Иначе аз си казах хората се постараха и мисля че не трябва недоволните да са толкова крайни в изказванията си.

5 мнения
• Страница 1 от 1