Предложение от Аудиклуба

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Предложение от Аудиклуба

Мнение от ati » 21 Апр 2004, 9:55

Пращам Ви част от ЛС, което ми прати Хорх - момчето от Ауди - форума, което заедно с Крика организира съвместната футболна среща.
"
При нас едно момче предложи по-другия уикенд да ходим до Щъркелово гнездо,той имал приятел който държи база там. Може и с преспиване. Около 15 лева е нощувката, но доста хора ще ходат и ще се приберат в събота без да преспиват. Някои момчета (явно усетили че имам приятели във вашия форум ) ми предложиха да ви подхварля предложението. Няма да е лошо дори да не сте тумба просто да дойдете ей така да си полафим. Аз съм се захванал и ще предложа тази събота да направим нещо като програмка за там - ластици, дрифт и така нататък. Но идеята е още в зародиш(за програмата,другото е почти сигурно). може и да спретнем един картинг на отиване. А бе знам че ще те зарибя. Ако мислиш че идеята си струва може да агитираш някой от форума ви. Ако има нещо знаеш каде да ме намериш - Ауди форум.
"

Аз им обърнах внимане на факта, че точно 4 дни след предложеното от тях време ние тръгваме за събор и всеки къта парици за повече бензин и прави последни приготовления преди събора, но все пак го пускам, може пък някой да реши.
Аз мисля, че предложението е страхотно, само времето е малко кофти за нас, но кажете принципно навити ли сте за такива съвместни походи/срещи, разходки.
Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Назад към Събори/Мероприятия