Мач в Люлин
Модератори: mitaka7, Общи модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Мач в Люлин
Имайки предвид лошото ни представяне на футболната среща с Ауди-клуба, решихме да се активизираме и освен мачовете в Дружба смятаме утре(21.04) в 19.30 с Морков да се видим на паркинга на Билла и да поритаме малко в 56 СОУ като разгрявка (а ако ни стиска можем да поритаме и с другите момчета от блока, които са там).
Предполагам, че БГ-трол ще се включи. Ще се радвам на повече играчи, имаме топка, не е далеч за повече от вас, а и е чудесен начин да заздравим дружбата си, така че свиркайте и идвайте (ПС - приемаме и публика)
Морков&Ати
Предполагам, че БГ-трол ще се включи. Ще се радвам на повече играчи, имаме топка, не е далеч за повече от вас, а и е чудесен начин да заздравим дружбата си, така че свиркайте и идвайте (ПС - приемаме и публика)
Морков&Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- Engi
-
Нощния ездач
-
- Кара: дългия по таван
- ati
-
ОК, вече сме 5-ма твърдо.
Да разбирам ли, че Адаша е в сигурни ръце при Енджи, че вече вендъж ми изневери с него
:mha:
Да разбирам ли, че Адаша е в сигурни ръце при Енджи, че вече вендъж ми изневери с него

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
- ati
-
отговорих ти на ЛС
ПС - ще постна част от ЛС-то към Данката, за да може да се ориентирате по - лесно:
Хващап Метрото (онова влакчето, дет се движи под земята), поне ти е близко и слизаш на Метростанция "Люлин". излизаш по посока на движение на влакчето, от което си слязъл и хващаш десния ръкав и излизаш на Паркинга на Билла. На самия паркинг в другия карй има един детски кът с пързалки итн, там сме ние в 19.30
.
За тези, които са с коли - идвайки от центъра и минавайки през тунела броите три светофара (всеки е на голямо кръстовище) и на четвъртия (той е локален - само за Билла) свивате надясно в самия паркинг на Билата и в ляво (ако сте свили вече) ще ви се падне дестката площадка (нали сме си деца
)
Ако нещо не можете да се ориентирате 0887 - 91 - 21 - 05 - звънете продължително, че имам навика да не го чувам.

ПС - ще постна част от ЛС-то към Данката, за да може да се ориентирате по - лесно:
Хващап Метрото (онова влакчето, дет се движи под земята), поне ти е близко и слизаш на Метростанция "Люлин". излизаш по посока на движение на влакчето, от което си слязъл и хващаш десния ръкав и излизаш на Паркинга на Билла. На самия паркинг в другия карй има един детски кът с пързалки итн, там сме ние в 19.30
.
За тези, които са с коли - идвайки от центъра и минавайки през тунела броите три светофара (всеки е на голямо кръстовище) и на четвъртия (той е локален - само за Билла) свивате надясно в самия паркинг на Билата и в ляво (ако сте свили вече) ще ви се падне дестката площадка (нали сме си деца

Ако нещо не можете да се ориентирате 0887 - 91 - 21 - 05 - звънете продължително, че имам навика да не го чувам.
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
Всички по спортен екип, да си носите кратки гащета и маратонкчици, ще има и отсъствия в дневника. За появилите се бира. СЛЕД МАЧА.
Едит: От моя офис още 3 момчета с ваше разрешение искат да се включат.
Едит: От моя офис още 3 момчета с ваше разрешение искат да се включат.

- ati
-
MOPKOB написа:Едит: От моя офис още 3 момчета с ваше разрешение искат да се включат.
е как бре, добре са ни дошли

а ако намериш и мажоретки

- I.Voykov
- по-добре 2л пепси от 1.6л хонда
-
- Кара: каквото намери в гаража
И аз съм там с едно приятелче

http://WWW.BMWBG.CLUB
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Are you ///M enough ...?
- simple_man
- 323i Killer
-
- Кара: E30 316i '91, G21 320d M-Sport
- Мечтае да кара: G81 M3
За утре не обещавам нищо!
Имам малко работа и незнам, ако свърша може и да мина.Ама нещо ми е далечко Люлин, но ако имам възможност пак казвам ще мина!
Между другото ние тук в Чепинци си праиме мачлета почти всеки ден, така че и тук може да разцъкаме някой път!
И успех утре ако не дойда!
Имам малко работа и незнам, ако свърша може и да мина.Ама нещо ми е далечко Люлин, но ако имам възможност пак казвам ще мина!
Между другото ние тук в Чепинци си праиме мачлета почти всеки ден, така че и тук може да разцъкаме някой път!

И успех утре ако не дойда!

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Абе дайте да си правим квартални мачлета на БМВ феновете и не само на тях де който иска да се включва
доста ще е весело
Lulin Boys vs. Drujba Шах Тийм

доста ще е весело

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- ati
-
GIORCETO написа:Абе дайте да си правим квартални мачлета на БМВ феновете и не само на тях де който иска да се включва
доста ще е весело
е нали неделя сме на Ваш терен

Не е лошо д апуснем и една тема за неделя - Дружба Склад

- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- MOPKOB
- Правопис Мастър
-
- Кара: X5
*andrey* написа:Кажете кам колко ще ритате и кога за да доида да ви глледам поне. И да се запознаем.

Ама прочети пак моля те.
Тази вечер от 19:30 пред била.

15 мнения
• Страница 1 от 1