Снощи (15.04)

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Снощи (15.04)

Мнение от ati » 16 Апр 2004, 11:20

Ето малко разказче за да могат да видят тези, които не дойдоха какво изпуснаха или какво си спестиха.
Позакъснях малко за среща, но си имаше основателни причини :wink:
Още преди пристигането си имах информация, че тази вечер на Бояна има делегация, която леко спъваше плановете ни, но пък на Еко някой се обади и се оказа, че на военната рампа има стартове и какво - ами натам :twisted:
Явор го спряха още на втория светофар, не знам поради каква причина, но той се хилеше, когато минавахме покрай него, така че решихме, че ще се оправи, все пак е Явор :D
Пътуването този път не беше екстремно, защото бяхме много коли (към 20тина) и движението беше много натоварено, забелязваше се и усилено присъствие на органи на реда. С колата на Вайпъра пристигнахме малко преди всички и какво да видим - празноооооо. Една самотна патрулка седи и пази булеварда, да не го открадне някой. Ние не се смутихме и паркирахме на 100-тина метра от нея и в момента, в който слязохме от колата и се обърнахме в посоката, от която бяхме дошли видях най-красивото нещо, което със сигурност няма да забравя и което може да се сравни само с разказа на Бабуна за пловдивските БМВ-та - през нощта, на един празен булевард, разположени по цялата ширина на трасето идваха злобно гледащи двоки очи, а понякога и с включени фарове за мъгла, като лека пушилка се стелеше, откъдето минаваха първите редици и частично се скриваха задните коли, които постепенно изплуваха от прашната мараня. Холиууд пасти да яде, който не го е видял няма как да го опиша.
Явор не се сдържа и направи показно въртене на дяволко дупе, макар да бе с Е30 тази вечер, което привлече иначе зареяното внимание на органите на реда и веднага последва прверка и повторно написване на акт (не, не гласи "превърта излишно с гумите, като по този начин вдига ненужно прах и пушек") за шофиране без колан. Това се разигра точно пред колата на Плаг (Plague) , на която се бяхме облегнали, слушайки мейдън и шофьора на патрулката се оказа от онзи млад тип, които си мислят, че значката означава нещо божествено и ние сме стадо без права. Поиска на всички лични карти, като аз (не нарочно) се позабавих малко с изваждането, при което той застана пред мен с блясък в очите, който говореше - е те ся ти скъсах гъза, 17-годишно лапе (аз нали си изглеждам малък) и ме гледа изпитателно и само повтаря - "личната карта, личната карта да видя". След няколко секунди в повече аз тържествуващо вадя тестето карти (лични, книжки, членски, дебитни, всичко е на едно тесте в портофейла) и казвам - опа, това ми е книжката. За малко да ми стане жал, като видях посърналата физиономия на дебеловратия пазител. Той обаче се оказа от напористия род и намери едно момче от Дружба шах тийм (няма да казвам кой нарочно), коеот нямаше 18 и го прибраха в патрулката. На нас ни казаха - "не разбирате ли, тази вечер няма да има нищо, ще се посмеете малко и това е", а ние казахаме - "еми хубаво, нас и това ни стига" и те взеха, че си дръпнаха патрулката няколко коли по-назад, а ние се кефихме, защото поради наложените ни административни мерки - проверяване на идентичността, записване в книгата под графа - гледа гонки без необходимото пакетче семки, имахме основателна причина да останем там. След като се опитаха да разпръснат останалите всеки наизвади лични карти да му ги проверяват, само и само да остане :mha:
Няма да ви казвам каква беше гледката на полицай, вървятщ след патрулката и 4-5 човека с лични карти го гонят да му ги дадат - преставете си концерт на Руши и 14-годишни девойчета :D
По едно време дойде реда на лотарията - кой е Ники, кой е Атанас, кой е Александър и ако се обадите веднага получавате лична карта и бонус - усмивка от полицай. Този същия, дебеловратия беше решил, че трябва обезателно да ни попречи да си поговорим, но срещна острия поглед и сдържания тон на ФнФ, което нещо го отказа и реши да промени тактиката - този автомобил на кой е, що няма аспирин в аптечката, ще го спрем от движение, елате с документите до патрулката. Потърпевш беше отново Сашо Плаг, който малко се беше стреснал, все пак неговата кола прави достойна конкуренция на моята и все за нещо можеше да се хванат. Отидохме 15 души придружаващ персонал заедно със Сашо до патрулката и като се започнаха едни лафове, бедна ви е фантазията - сещам се как единия полицяй вика на другия - "давай да им пишем акт на всичките,че са без колани". Кълна се, че не се бяхме погледнали дори с Мето (помните го, онзи опасен тип с трабанта и чука) и двамат си двигнахем ризите и показхме, че сме с колани, после примера ни последваха Вируса, Пенчев и оещ доста хора:mha:
Няма да забравя как ни гледаха тъпо полицайте, аз а за капак добавих - "но аз съм и с връзки, внимавайте" и си показах кеца - е нема такъв смях:mha::mha::mha:
Не си спомням колко бъзици и минути по-късно пуснаха Сашо да си ходи, и ние се върнахме доволни до колите. Явно бяхме дошли в повече за крехките полицейски нерви, защото те си тръгнаха и на тяхно място дойде друга патрулка, с наспани и избръснати органи (на реда), със свеж дух и бодър ум, които да ни пазят от евентуален набег да откраднем шосето.
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 16 Апр 2004, 11:34

:1: какво да ги правиш :arrow: се да се заядат за нещо,само че се получава малко тъпо(дори не малко) след като се оказва че не са забелязали коланите и увереността ми секва то4но когато се мислят 4е могат да направят всичко и да спрат от движение които си поискат.... :twisted: :1: А какво направиха с това момче което няма 18 и няма лична карта :?: :roll: Интересувам се защото и аз съм същата ситуация та да знам какво може да ми се слу4и!Трябва да си го изкарам наи-после тоя паспорт,но винаги остава за после...Ати супер разказ както винаги :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 16 Апр 2004, 14:00

Абе ати и Ева се разказват едно такова увлечително :) .Добре си го написал тва баце.
Абе верно кажете кво му се случи на пича дет нама 18 :roll: .Щот само на гонки кат съм бил не са ми правили проблеми тъпите кукери.Иначе са ме спирали щот карам без каска,или щот правя изпълнения нарушаващи...там кво беше и аз го забраих.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

Петко ///M големия
Аватар
Кара: E46 330xd / Mini Cooper S

Мнение от BMW///M-ma6inata » 16 Апр 2004, 15:16

Ей, хубаво значи, че си тръгнах преди това, щяха прават проблем чичковците :?
П.П. :- Информативно да попитам, какви бяха санкциите за члена на Шах тима , че и аз като съм непълнолетен да си имам представа като ходя по РаЦингите :roll: 8)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 16 Апр 2004, 19:16

Атиииииии, как може да се държите така с многоуважаваните, сговорчиви и загрижени за здравето ви неподкупни служители на реда и законността! Ами ако ги нямаше там да пазят пътя? Потроших си колата по улици, където не е имало бдителни униформени и сега зеят огромни дупки, чиито асфалт е опоскан от подобни неприлични набези на "коланджии" и "връзкари" като вас! Не са ли ви учили, че чавдарчето на помощ първо се притича, а не плаши дружинния ръководител с "връзки"?! А тоя Явор за какъв се мисли, та ще замърсява околната среда във Военна рампа с канцерогенни частици прогорял каучук? Следващия път всички гладко обръснати и спретнато облечени да благодарят на добрите хора в униформи, че ни пазят прекрасните пътища, за да можем да се разхождаме с чисто новите си автомобили из прекрасните градове на родината! ... Добре,де, преставам... преставам, чичко милиционер...!

:wink:
Never mistake motion for action...

Дружба Тийм
Аватар

Мнение от Plague » 16 Апр 2004, 23:06

Ати:)) пропусна да споменеш за.... цитирам "Тея дни ще гледам специално за теб Сашо" :))) не разбрах трябваше да се почувствам специален или да се исплаша МНОГО?:)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: си Е65-цата.

Мнение от ///M Power » 17 Апр 2004, 1:20

веселбата беше пълна ,настроението беше на МАХ и всички си направих ме купона.....

ПС:ето една моя реплика:

-Поне сега не мога да ни изгонят!!!!!!
(това го изръсих в момента в който полицая ни взе личните карти)
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 17 Апр 2004, 6:27

....ТЪПООО МН. ТЪПОО ... Д...А И КУКИТЕ

А вие като отидохте на рампата и като видяхте че няма никой ,какво стоите , веднага на ОМВ на бул.Рожен , знаете как е паркирате и си зяпате и тва е

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 17 Апр 2004, 17:14

аз споменах за рожен ама кои да се сети....че са там :roll:
ИзображениеИзображение
E-21 Team Bulgaria
http://milerr.data.bg

Потребител
Аватар

Хаха

Мнение от Maniac » 18 Апр 2004, 21:37

Продължение на разказа на Ати... След като 90% от БМВ-тата се разотиваха ние (4 коли) постояхме още малко да си поговорим за живота... и изведнъж "органите" управляващи Лада Нива решиха да си тръгнат ... и ние какво да си помислим... я на тези им омръзна... но не! :)) изведнъж се появиха други милиционери този път със Астричка.. :)) слизат си те от каруцата и идват при нас и питат:
"Кой управлява това бяло БМВ?". Понеже белите БМВ-та бяха 2 ние попитахме за кое става дума, но те веднага ни разбиха всички фантазии със отговора "ми бялото". Аз питам "кое от 2те бели? Петицата или Тройката?". Следва светкавичен отговор - "Тва големото тука.." ...
Стана ми ясно че говореха за моята колица ;(((( малееей опасно ей.
Поискаха ми документите и аз, докато си вадя книжката и там талона ги питам : "Какво нарушение съм извършил този път?" и отговорът който получих няма да го забравя никога! - "Е.. спокойно все ще измислим нещо". Не знаех какво да кажа.. наистина бях потресен :))
След двуминутно мълчание и преглеждане на документите ми и уверяване в това че всичко ми е изрядно, ми ги върнаха и едното ченге каза "вие не разбрахте ли че днеска няма да има нищо - тази вечер ние сме тук". В това лошо няма де :)) нека се редуваме а не да се ревнуваме ... нали така се казва :). За съжаление тази вечер нищо повече не стана на военната рампа. Когато си тръгнахме, полицаите си останаха там и от там в ЕКО-то и после вкъщи.
Това беше първата среща, на която ходя и въпреки че нищо не стана добре си прекарах :)

П.С. - Незнам каква е била гледката на която се е наслаждавал Ати, но докато пътувахме натам и на всеки светофар като се огледаш виждаш само БМВ-та:)) ЛУДНИЦА :) И на един от светофарите Енджи като запали гумите ;)) Даааа ... с отворените прозорци като минахме през облака :)) както той каза "за добро утро вместо кафе - мирис на гуми" - Тези неща бяха невероятни!

И помнете - Уважавайте пазителите на реда, също така и пазителите на хаоса :)

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Re: Хаха

Мнение от err0r » 18 Апр 2004, 21:44

Maniac написа:И помнете - Уважавайте пазителите на реда, също така и пазителите на хаоса :)
... творителите на хаоса :D
Изображение

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 20 Апр 2004, 11:56

а мени що не ме изчакахте беее :P
аз тамън довтасах на Еко и кво да видя само Шумахер (Юта) си седеше кротко там... а вие маймуни 8)
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 20 Апр 2004, 12:50

амииииии..... :oops:
ни съ сдържахми :oops:
ти що се не обади :?:
по жи си ем-а :?:
а :?:
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 20 Апр 2004, 20:06

обадих се аз ама на ония с който ти изневерявам :lol: :lol: :lol:
ама нали мъскъла е бавен та викам аз докато стигна до рампата там вече всичко ще е свършило :):):):)
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

Назад към Събори/Мероприятия