Футболен мач между БМВ и АУДИ
Модератори: mitaka7, Общи модератори
31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- ati
- Акулчо Костенурков Нинджов
-
Футболен мач между БМВ и АУДИ
Искам да благодаря от името на нашия форум на организаторите на това мероприятие - Крика и представителя от Ауди форума.
Ще пейстна направо част от уточнителния пост на Крика, за да няма грешки при преписването и моя призив за вземането на сериозно отношение що се касае до събирането на пари за плащане на залата.
Ето какво написа Крика:
Намерихме зала ама не е в НСА а зала "Октомври" не е лоша и е единствената свободна за неделя.Ходихме до "Христо Ботев","Академик",зимния ама кур сичко е заето за напред.Та значи аз и момчето от ауди форума платихме залата за неделя 15:00ч за един час 40лв(шото незна мколко ше ни стигнат силите )Разбрах се с него и той писа в техния форум че се чакаме в 14:15ч в неделя на полигона до НСА и от там заедно шото повечето хора не знаят къде е залата която не е далече от полигона.Довечера ше мина през ЕКОто да се доразбереме и запознаем .За хората които нямат възможност да дойдат на ЕКОто а им се рита няма проблем да дойдат направо на полигона ште дадат около 2лв за залата незнам точно колко зависи от това колко хора сме.Надявам се да се съберем яка група и да стане готин и най вече феърплей мач.Ще има снимки трябва и бира да си вземем момчето от ауди ми говореше за няква скара ама заради лошото време сме в зала и май скарата пропадна но ако имате идеи давайте тъкмо ше стане по весело
Ето и малко допълнение от мен:
Ати написа:
Предлагам първоначално да събираме по 1 лев на човек (по 20 от двата клуба) и по стар принцип ако на място не достигнат ще се бръкнем всички по малко. Казвам по 1 лев, не защото няма два, а защото от нас ще сме 100 процента повече от 20 човека и да не стане - ама за платих 2 лева, пък оня нищо, редно си е да се спазва принципа.
Моля ви отнесете се сериозно към плащането на символчиния лев, защото за нас е един лев, а за момчетата са по 20 лева и най-вече неприятното чуство, че не сме се отнесли сериозно към организираната от тях среща
Ще пейстна направо част от уточнителния пост на Крика, за да няма грешки при преписването и моя призив за вземането на сериозно отношение що се касае до събирането на пари за плащане на залата.
Ето какво написа Крика:
Намерихме зала ама не е в НСА а зала "Октомври" не е лоша и е единствената свободна за неделя.Ходихме до "Христо Ботев","Академик",зимния ама кур сичко е заето за напред.Та значи аз и момчето от ауди форума платихме залата за неделя 15:00ч за един час 40лв(шото незна мколко ше ни стигнат силите )Разбрах се с него и той писа в техния форум че се чакаме в 14:15ч в неделя на полигона до НСА и от там заедно шото повечето хора не знаят къде е залата която не е далече от полигона.Довечера ше мина през ЕКОто да се доразбереме и запознаем .За хората които нямат възможност да дойдат на ЕКОто а им се рита няма проблем да дойдат направо на полигона ште дадат около 2лв за залата незнам точно колко зависи от това колко хора сме.Надявам се да се съберем яка група и да стане готин и най вече феърплей мач.Ще има снимки трябва и бира да си вземем момчето от ауди ми говореше за няква скара ама заради лошото време сме в зала и май скарата пропадна но ако имате идеи давайте тъкмо ше стане по весело
Ето и малко допълнение от мен:
Ати написа:
Предлагам първоначално да събираме по 1 лев на човек (по 20 от двата клуба) и по стар принцип ако на място не достигнат ще се бръкнем всички по малко. Казвам по 1 лев, не защото няма два, а защото от нас ще сме 100 процента повече от 20 човека и да не стане - ама за платих 2 лева, пък оня нищо, редно си е да се спазва принципа.
Моля ви отнесете се сериозно към плащането на символчиния лев, защото за нас е един лев, а за момчетата са по 20 лева и най-вече неприятното чуство, че не сме се отнесли сериозно към организираната от тях среща
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил
- moto
- младши ентусиаст
-
- Кара: скутЕрЕ!
- Мечтае да кара: Перлини :))))
Явно ще бъде интересно на това мероприятие.
НО имам един въпрос.Не сте ли много 20 човека за един отбор или ше се сменяте?
Надявам се този мач да стопли отношенията м/у двата клуба.
Долу всички неблагожелатели,които имат за цле всекиден да скарват почитателите на двете марки
.
НО имам един въпрос.Не сте ли много 20 човека за един отбор или ше се сменяте?
Надявам се този мач да стопли отношенията м/у двата клуба.
Долу всички неблагожелатели,които имат за цле всекиден да скарват почитателите на двете марки

Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Който може да дойде на ЕКОто довечера а останалите които немогат направо на полигона и от там до залата заедно.Само искам да помоля да не се закаснява (14:15-полигона) защото залата е запазена от 15:00ч и ако се забавим губим ценно време за игра
.

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
xterminat0r написа:Аз не съм от клуба. В смисъл не съм официален член на клуба. Нямам БМВ, но съм фен на марката, дали ще мога да играя на мача. Млада надежда съм на 18 години ....Ще се радвам ако можете да ме сплотите:)
Щом пишеш тука си част от нас

May the BMW force be with you!
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Момчета аз така да не забравите за утре мача срещу ауди чакаме се в 14:15ч. на полигона до НСА ще ви помоля да не закъснявате за да може да се придвижим да залата поне 15мин. преди 15:00ч. за да не загубим от времето за игра което е до 16:00ч.Ще се радвам хората които могат да дойдат за да се получи мачлето 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- Miler
-
Street Disorder Workshop
-
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
E, хайде де! Кажете как свърши това футболно дерби. Кои са голмайсторите и кои са наказаните за следващата среща? 

- SlipKnoT
- devildriver
-
Мача завърши при релутат 4:4 като Ауди Клубът ни бяха повели много лошо с 3:0.. но после се разиграхме и се получи супер мачле! После потидохме на бояна задно с Ауди феновете.. и си поговорихме, пихме бира.. и се получи
1:3 Аз
2:3 Мето (човека с трабанта и идотската снимка с теслата
)
3:4 Не се сещам
(Май Крика)
4:4 Мето

1:3 Аз
2:3 Мето (човека с трабанта и идотската снимка с теслата

3:4 Не се сещам

4:4 Мето
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- SlipKnoT
- devildriver
-
Моя милост, Мето, Крика, Фаст енд Фюриъс, Ати, Енджи, Митко (quixzole), Митко (///M Power) едно момче от Пежо-клуб, едно друго момче което не знам с какъв ник се подвизава тук
.. кара черна Мазда 323Ф.. 

31 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3