Футболен мач между БМВ и АУДИ

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Футболен мач между БМВ и АУДИ

Мнение от ati » 15 Апр 2004, 15:30

Искам да благодаря от името на нашия форум на организаторите на това мероприятие - Крика и представителя от Ауди форума.
Ще пейстна направо част от уточнителния пост на Крика, за да няма грешки при преписването и моя призив за вземането на сериозно отношение що се касае до събирането на пари за плащане на залата.
Ето какво написа Крика:

Намерихме зала ама не е в НСА а зала "Октомври" не е лоша и е единствената свободна за неделя.Ходихме до "Христо Ботев","Академик",зимния ама кур сичко е заето за напред.Та значи аз и момчето от ауди форума платихме залата за неделя 15:00ч за един час 40лв(шото незна мколко ше ни стигнат силите )Разбрах се с него и той писа в техния форум че се чакаме в 14:15ч в неделя на полигона до НСА и от там заедно шото повечето хора не знаят къде е залата която не е далече от полигона.Довечера ше мина през ЕКОто да се доразбереме и запознаем .За хората които нямат възможност да дойдат на ЕКОто а им се рита няма проблем да дойдат направо на полигона ште дадат около 2лв за залата незнам точно колко зависи от това колко хора сме.Надявам се да се съберем яка група и да стане готин и най вече феърплей мач.Ще има снимки трябва и бира да си вземем момчето от ауди ми говореше за няква скара ама заради лошото време сме в зала и май скарата пропадна но ако имате идеи давайте тъкмо ше стане по весело

Ето и малко допълнение от мен:
Ати написа:
Предлагам първоначално да събираме по 1 лев на човек (по 20 от двата клуба) и по стар принцип ако на място не достигнат ще се бръкнем всички по малко. Казвам по 1 лев, не защото няма два, а защото от нас ще сме 100 процента повече от 20 човека и да не стане - ама за платих 2 лева, пък оня нищо, редно си е да се спазва принципа.
Моля ви отнесете се сериозно към плащането на символчиния лев, защото за нас е един лев, а за момчетата са по 20 лева и най-вече неприятното чуство, че не сме се отнесли сериозно към организираната от тях среща
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 15 Апр 2004, 16:08

Явно ще бъде интересно на това мероприятие.
НО имам един въпрос.Не сте ли много 20 човека за един отбор или ше се сменяте?

Надявам се този мач да стопли отношенията м/у двата клуба.
Долу всички неблагожелатели,които имат за цле всекиден да скарват почитателите на двете марки :evil: .
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 15 Апр 2004, 16:51

На ЕКО ли ще даваме парите? Не сме ли много 20 човека? :?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 15 Апр 2004, 19:16

20 човека но незабравяи агитката.... :D да не мислиш че всички ще играят :?: Ние само ще гледаме :) Ако доида защото не е сигурно :( А що се отнася до парите :arrow: не смятам че 1 лев ще е проблем за някого....Ати :yes:

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 15 Апр 2004, 19:30

Който може да дойде на ЕКОто довечера а останалите които немогат направо на полигона и от там до залата заедно.Само искам да помоля да не се закаснява (14:15-полигона) защото залата е запазена от 15:00ч и ако се забавим губим ценно време за игра :wink:.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 15 Апр 2004, 21:50

Аз не съм от клуба. В смисъл не съм официален член на клуба. Нямам БМВ, но съм фен на марката, дали ще мога да играя на мача. Млада надежда съм на 18 години .... :) Ще се радвам ако можете да ме сплотите:)

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 16 Апр 2004, 8:57

xterminat0r написа:Аз не съм от клуба. В смисъл не съм официален член на клуба. Нямам БМВ, но съм фен на марката, дали ще мога да играя на мача. Млада надежда съм на 18 години .... :) Ще се радвам ако можете да ме сплотите:)

Щом пишеш тука си част от нас :wink:
May the BMW force be with you!

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 17 Апр 2004, 17:13

Момчета аз така да не забравите за утре мача срещу ауди чакаме се в 14:15ч. на полигона до НСА ще ви помоля да не закъснявате за да може да се придвижим да залата поне 15мин. преди 15:00ч. за да не загубим от времето за игра което е до 16:00ч.Ще се радвам хората които могат да дойдат за да се получи мачлето :wink:

Street Disorder Workshop
Street Disorder Workshop
Аватар

Мнение от Miler » 17 Апр 2004, 17:50

аз съм там 8)
ИзображениеИзображение
E-21 Team Bulgaria
http://milerr.data.bg

Потребител
Аватар

Мнение от isi_bisi » 18 Апр 2004, 17:59

ауууу това ще е мнооооооого готино

жалкко че няма да мога да доида... :(

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 18 Апр 2004, 21:46

E, хайде де! Кажете как свърши това футболно дерби. Кои са голмайсторите и кои са наказаните за следващата среща? :)
Изображение

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 18 Апр 2004, 23:30

Мача завърши при релутат 4:4 като Ауди Клубът ни бяха повели много лошо с 3:0.. но после се разиграхме и се получи супер мачле! После потидохме на бояна задно с Ауди феновете.. и си поговорихме, пихме бира.. и се получи :yes: :lol:

1:3 Аз
2:3 Мето (човека с трабанта и идотската снимка с теслата :twisted: )
3:4 Не се сещам :oops: (Май Крика)
4:4 Мето

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 18 Апр 2004, 23:53

А кои бяха звездите в БМВ Дрийм Тийм? :D

devildriver
Аватар

Мнение от SlipKnoT » 19 Апр 2004, 0:15

Моя милост, Мето, Крика, Фаст енд Фюриъс, Ати, Енджи, Митко (quixzole), Митко (///M Power) едно момче от Пежо-клуб, едно друго момче което не знам с какъв ник се подвизава тук :oops: .. кара черна Мазда 323Ф.. :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 19 Апр 2004, 9:02

SlipKnoT написа:...едно момче от Пежо-клуб...

july's! той е нашата гордост! :D
Да караш Peugeot е страст!

Следваща

Назад към Събори/Мероприятия